ABC E BUSINESS ondersteunt haar klanten

Jouw Microsoft Gold Partner voor ERP-software

Sinds 2009 begeleiden en ontzorgen we onze klanten bij het invullen van trajecten op het gebied van automatisering. We zijn uitgegroeid tot Microsoft Gold en Preferred Partner voor het mkb en met name voor productie, groot- & detailhandel en projecten & uren.

Neem contact opLees Meer

Voor welke branche ben jij
op zoek naar een ERP systeem?

Productie 3

Voor Productie

 

Lees meer

Handel

Voor Groothandel

 

Lees meer

Projecten en Uren

Voor Projecten

& Uren

Lees meer

Onze aanpak

Het liefst wil je dat je morgen al live kan. Dat zouden wij ook geweldig vinden. Zo eenvoudig is het alleen niet, maar we willen wel dat het zo voor jou voelt. Daarom zorgen we voor een heldere samenwerking met duidelijke afspraken. Dan weet je precies waar je aan toe bent en welke stappen we gaan ondernemen.

Lees meer over onze werkwijze

Mensen aan bureau

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central is het ERP-softwarepakket dat zorg draagt voor optimale efficiëntie van je bedrijfsvoering. Zo zorgt Business Central dat processen worden geautomatiseerd en geoptimaliseerd. Hierdoor werk je kosteneffectief en geef je dus niet onnodig geld uit.

Lees meer

Het verhaal van Tony's Chocolonely

Door Bas Rittershaus - NAV Consultant

"In 2011 startten wij met Microsoft Dynamics 365 Business Central (red. toentertijd NAV) in de cloud bij ABC E BUSINESS en SaaSplaza. Toen nog op NAV 2009 met 3 gebruikers. Twee upgrades later gebruiken meer dan 30 Tony’s dagelijks Business Central in onze kantoren in Portland, Londen en Amsterdam. Alle financiële en logistieke transacties gaan door het systeem. Zo wordt onze logistieke keten aangestuurd, dus het is ontzettend belangrijk dat het systeem vlekkeloos blijft draaien."

Referentie Overzicht

Klantreferentie Tonys Chocolonely

Trots op onze professionals

Ons team zorgt ervoor dat onze klanten dag in dag uit goed geholpen worden. Dankzij de kennis en inzet van onze collega's kunnen we er iedere dag voor zorgen dat bijna 200 bedrijven met geautomatiseerde en geoptimaliseerde processen en kosteneffectief werken.

Wil je weten wie er allemaal bij ons werken? Bekijk dan de rest van ons team.
Of wil je bij ons komen werken? Bekijk dan onze vacatures.

Bekijk het teamBekijk onze vacatures