Projecten en Uren

Projecten & Uren

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central zorg je ervoor dat je projecten goed gestroomlijnd worden. Via de software kan je team de uren en eventueel extra verkochte producten of diensten registeren, dus je hebt een goed overzicht. En je betaalt niet de hoofdprijs, want je hebt niet voor iedereen een full user nodig. Teammembers kunnen namelijk ook uren registeren.

30 dagen gratis demoLees meer over Business Central

Home Page

Wij helpen je met jouw uitdagingen

Het liefst wil je dat je morgen al live kan. Dat zouden wij ook geweldig vinden. Zo eenvoudig is het alleen niet, maar we willen wel dat het zo voor jou voelt. Daarom zorgen we voor een heldere samenwerking met duidelijke afspraken. Dan weet je precies waar je aan toe bent en welke stappen we gaan ondernemen.

Heb je al vragen of wil je meer informatie?

Neem contact met ons op30 dagen gratis demo

Bereken jouw prijs

Om je het perfecte pakket te kunnen bieden, geheel afgestemd op jouw wensen en behoeftes, kan je hieronder berekenen hoeveel de investering in Microsoft Dynamics 365 Business Central zou zijn. Daarbij selecteer je de modules die voor jou van toepassing zijn. De uitkomst bestaat uit een bedrag voor de implementatie (eenmalig) en voor je abonnement (maandelijks).
 
Heb je advies nodig over welke modules voor jou belangrijk zijn? Of heb je een andere vraag? Onze sales advisors staan voor je klaar! Je kan ons bellen op 040 - 303 23 20 of plan zelf een telefonische afspraak wanneer het jou uitkomt.
 
Plan een telefonische afspraak