Over ABC E BUSINESS

Microsoft Dynamics 365 Business Central certified partner met Dynamics 365 Business Central online expertise

Gratis demo

Gerenommeerd Microsoft Dynamics 365 Business Central partner

ABC E BUSINESS begeleidt sinds 2002 haar klanten bij het invullen van trajecten op het gebied van automatisering. Wij zijn gecertificeerd Microsoft Partner en richten ons met name op de verkoop, implementatie en het onderhoud van Microsoft Dynamics 365 Business Central (hiervoor NAV en Navision) software.

Specialist online software in ‘the cloud’

ABC E BUSINESS is de snelst groeiende Microsoft Dynamics 365 Business Central Online partner. Het bedrijf is dan ook actief ambassadeur van het online werken met Microsoft Dynamics 365 Business Central ofwel het werken in ‘the cloud’. In het filmpje legt Emile Peels, directeur van ABC E BUSINESS, uit wat werken in ‘the cloud’ nu eigenlijk is.

Onze klanten

Klanten bevinden zich hoofdzakelijk binnen het MKB in de branches Productie, IT, Groothandel en Zakelijke Dienstverlening. De grootte van de klanten varieert van 5 tot 150 medewerkers. Een hoge klanttevredenheid, prettige samenwerking en een actieve klantbenadering staan hoog in het vaandel bij ABC E BUSINESS. Dit wordt gerealiseerd door het nakomen van afspraken en een heldere en open communicatie, zowel intern als extern: ‘We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen’. Ervaringen van onze klanten vindt u onder het menu ‘referenties’.

Strategische samenwerking

Sinds 2009 werkt ABC E BUSINESS in een strategische alliantie samen met Féju automatisering, specialist in hardware en netwerkbeheer. Met een team van in totaal 40 professionals met expertise op het gebied van Microsoft Dynamics software, hardware en netwerkbeheer worden klanten gezamenlijk ondersteund op een breed front van automatiseringsvraagstukken. Er wordt samen gewerkt in een prettige, informele sfeer vanuit een modern kantoor in Eindhoven.

X

ABC E BUSINESS bij BNR Nieuwsradio – Podcast met Microsoft.

Haal meer uit je Microsoft Dynamics 365 Business Central.