ShipIT

Wanneer er gebruik gemaakt wordt van verschillende partners in het distributieproces, dan ben je vast en zeker bekend met alle afwijkende factoren die hierbij in het spel komen. Ze gebruiken allemaal een eigen systeem om te boeken en hebben eigen vereisten opgesteld aan bijvoorbeeld het verzendlabel. Maar door te kiezen voor ShipIT worden al deze onzekerheden en zorgen uit handen genomen!

ShipIT heeft een module ontwikkeld voor Microsoft Dynamics 365 Business Central waarbij meer dan 400 verschillende verzendpartijen zijn opgenomen, wereldwijd. Met een simpele klik op de knop bespaar je nu tijd en energie doordat al het handmatige invoeren verleden tijd wordt. Na het invoeren van een transport order kun je een keuze maken uit de meest geschikte partij voor de zending, ShipIT biedt de gebruiker een handig overzicht van de te verwachten kosten en levertijden.

De lijst van vervoerders beslaat zowel lokale partijen als de bekende spelers.

Prijs op aanvraag.

Voordelen

  • Aan keuze geen gebrek. ShipIT staat in verbinding met 400+ verzenders over de hele wereld;
  • In één oogopslag de meest geschikte keuze gemaakt, gebaseerd op verzendkosten en levertijden.

Meer informatie over onze apps?

Sam, onze sales advisor, helpt je graag verder! Hij vertelt je graag meer over onze apps. Maar vooral welke apps geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Neem contact met ons opBekijk meer apps
Sam