Nieuws & Blog

Klantcase: Mior ICT Diensten.

Mior large

Mior ICT Diensten is een Microsoft 365 partner die zich al 25+ jaar inzet als allround ICT-dienstverlener voor het mkb. Zij gaan volledig op in het Microsoft 365 ecosysteem en werken dagelijks hard aan het verlenen van de juiste service op het juiste moment. Van ICT beheer (op afstand) tot netwerkbeveiliging en van professionele WiFi toepassingen tot Office365 dienstverlening. Voor totale ontzorging op hard- en softwaregebied ben je bij Mior in de juiste handen!

"Er werden echter veel handelingen en data met de hand ingevuld, daarbij konden de systemen niet echt met elkaar praten en data uitwisselen. We wisten dat dit beter kon."
- Marc Lammers - Directeur Mior ICT Diensten

Wij spraken met Marc Lammers en Diana Meulendijks, directieleden, over de transitie naar Business Central en wat er zoal komt kijken bij een dergelijke ontwikkeling.

Wij helpen onze klanten meer te bereiken!

ABC E BUSINESS heeft ze hierbij uiteraard ondersteund en geholpen met de implementatie van de ERP software. Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing. Zo ook voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd? Neem contact met ons op en onze sales advisors leggen het je graag uit!

Check de klantcase   Neem contact op