ERP-software voor de

Voedselindustrie.

Slimme software die met je meegroeit.

De vraag en verwachtingspatronen van consumenten veranderen sterk. Daarbij komen er striktere maatregelen met het oog op behoud van klimaat en natuur. De nooit stilstaande wet- en regelgevingen, met daarnaast de steeds veeleisendere vraag van de consument, zetten de voedingsindustrie al langere tijd onder druk. Continu ontwikkelen en hierop inspelen is van groot belang om zo efficiënt mogelijk te blijven, dat mag geen verrassing zijn. Maar hoe pak je zoiets aan? Ben je nog up-to-date met je ICT-achterban of wordt er nog gebruik gemaakt van een inmiddels verouderd systeem? 

Het is belangrijker dan ooit om in te spelen op deze ontwikkelingen, om te zorgen dat je tijdig meegroeit met innovaties, de tegenvallende omzet compenseert met lagere kosten en je time-to-market versnelt.  Het werken met slimme ERP-software, zoals Microsoft Dynamics 365 Business Central bijvoorbeeld, zal hierin als een stroomversneller te werk kunnen gaan.

Business Central gratis proberen?
Shape_FoodBranche

Geniet van de vele voordelen die Business Central jou gaat bieden.

Beheer al je bedrijfsprocessen in één systeem.

Veilig in de cloud.

Snel starten dankzij onze templated setup.

Maak geweldige performance dashboards met PowerBI.

Flexibel en schaalbaar.

Modulair uit te breiden met meer dan 2500 apps van Microsoft AppSource.

Trendrapporten-ITFOODFORCAST-V2-HORIZONTAAL

Efficiënter werken en inspelen op trends.

Door structuur te hanteren in je processen zal het mogelijk worden om grip te houden en te groeien als innoverende speler in jouw branche. Uit onderzoeken in de voedingsindustrie blijkt dat meer dan de helft van de ondervraagde kandidaten zichzelf een rapportcijfer '6' geeft wanneer het op digitalisering neerkomt en de vraag of zij hier eigenlijk wel klaar voor zijn.
 
Simpel gezegd kun je dus stellen dat er enorme kansen voor het oprapen liggen. Laat ons je helpen meer te bereiken en pak die kansen aan!
 
Download het whitepaper

Voeg nog meer waarde toe met de apps voor Business Central.

 

 

Deze klanten gingen je voor..

Creëer je eigen succesverhaal.

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing. Zo ook voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en onze sales advisors leggen het graag uit!
 
Neem contact op Plan een telefonische afspraak

De overstap naar Business Central betekende niet alleen lagere kosten per gebruiker, maar het betekende ook de overstap naar een toekomstbestendige omgeving. Om met een relatief klein team veel werk te verzetten, moet je continu inzicht hebben in wat er binnen je bedrijf gebeurt.

NickAlthuizen-zw
Nick Althuizen

Mede-eigenaar Sicuro Speeltoestellen

Functionaliteiten.

Foodware 365 wordt toegevoegd aan je Business Central omgeving en is verkrijgbaar in een aantal gradaties, elk met bijkomende extra's. Voor een compleet overzicht van de functionaliteiten kun je de tabel raadplegen. 

Check de tabel

Meer informatie over onze diensten of apps?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam