Bram

Een dagje uit het leven van... Bram

Een dagje meelopen met onze Marketeer. Iedere dag werkt Bram hard om met ABC E BUSINESS impact te maken op de markt. Hij wil heel onze markt bereiken en de boodschap zo goed en helder mogelijk overbrengen aan nieuwe klanten. Daarnaast houdt Bram van tafelvoetbal en initieert hij regelmatig een wedstrijdje met collega's.

Waarom werk jij bij ABC E BUSINESS

“Ik heb hiervoor mijn eigen onderneming gehad. Wat mij aansprak in ABC E BUSINESS waren de kansen op het gebied van marketing. De afdeling moest voor een heel deel nog opgezet worden. Hier begon mijn ondernemersdrang enorm van te borrelen. Daarnaast vind ik het tof dat ABC E BUSINESS impact wil maken op de markt, dit is ook een van mijn persoonlijke doelen.

Verder vind ik de locatie hier op Strijp-S super gaaf, ik vind dat het een klein en innovatief bedrijf als ABC E BUSINESS extra uniek maakt. Het product van ABC E BUSINESS past ook goed bij de manier waarop ik zelf graag werk, ik ben namelijk altijd op zoek naar een manier om effectiever te werken.”

Wat maakt ABC E BUSINESS voor jou uniek

“Ik vind het gaaf dat je zoveel nieuwe inzichten krijgt door het product van ABC E BUSINESS. Wanneer ik in een winkel sta en ik zie dat de medewerker mij een losse factuur op wil sturen, zou ik het liefst willen zeggen dat het zoveel gemakkelijker kan met behulp van de softwareoplossingen van ABC E BUSINESS. Ik was al bekend met de software maar ik wist niet dat het zoveel impact heeft op de wereld om ons heen.”

 

 

Bram Marketeer

Hoe ziet jouw dag eruit?

“Wat ik zo fijn vind aan werken bij ABC E BUSINESS zijn de flex-tijden. Ik begin mijn dag vaak rond 9 uur, maar als ik een keertje later ben, zorg ik ervoor dat ik wat langer doorwerk.

Op maandag loop ik altijd even binnen bij mijn collega’s om te vragen hoe het weekend is geweest. Daarnaast ben ik een voorstander van gezamenlijke pauzes dus ik check vaak s’ochtends al wat mijn collega’s die middag willen eten. Hier op Strijp-S hebben we genoeg keus en we vinden het allemaal leuk om nieuwe plekken uit te proberen.

Vervolgens ga ik aan de slag, ik ben deze morgen bezig geweest met de opzet van een marketingcampagne op LinkedIn. Hiervoor heb ik de eerste stappen gezet omtrent het formuleren van doelen, het instellen van de doelgroep, etc.

In de pauze zijn we met een aantal collega’s bij Vershal Het Veem geweest. Om daarna nog even extra op te laden en het hoofd leeg te maken, speel ik in de pauze vaak nog een potje tafelvoetbal. Zo kan ik met een frisse blik beginnen aan mijn taken voor de middag.

Deze middag heb ik verschillende taken op de planning staan, zoals het maken van een foto. Bij ABC E BUSINESS zetten we nieuwe medewerkers altijd in het zonnetje. Daarbij zorg ik ervoor dat iedereen met een mooie foto geïntroduceerd wordt op onze social media. Verder voer ik vanmiddag nog wat aanpassingen door op de website. De pagina’s moeten natuurlijk altijd voorzien zijn van relevante content.

Dagelijks werk ik aan het binnenhalen van leads, dit vind ik altijd weer een uitdaging. Hierbij ben ik bezig met het opzetten van een strategie tot het creëren van content. Ik ga altijd voor het maximale resultaat, waarvoor ik continu aan het testen en analyseren ben. Ik vind het belangrijk om hierbij altijd kritisch te blijven.”