Dynamics NAV 365 Bike

Complete bedrijfsoplossing voor de fietsenhandel

“Fietsen maakt gelukkig.
Dynamics 365 Bike maakt ondernemers in de fietsenbranche gelukkig.”

Nederland fietst. Al van jongs af aan leren we ons te verplaatsen op dit, voor ons vlakke land, ideale vervoersmiddel. Fietsen is gezond, het is fijn om samen te doen en je krijgt er energie van.

Nederland telt 22,5 miljoen fietsen.

De inwoners in Nederland hebben bijna allemaal (85%) minstens één fiets, veel inwoners ook meer dan een. Elk huishouden bezit meer dan drie fietsen, gebaseerd op 6,4 miljoen huishoudens.

De gemiddelde levensduur van een fiets is 13 jaar. De vervangingsmarkt van fietsen beslaat al meer dan 1 miljoen fietsen per jaar, goed voor ongeveer 1 Miljard euro omzet. (bron: RAI Vereniging)

De komende jaren wordt verwacht dat het aantal e-bikes in Nederland sterk zal blijven stijgen. E-bikes kunnen mogelijk andersoortige registraties vergen (serienummer van de batterij bijvoorbeeld).

Nu en in de toekomst hebben marktveranderingen en technologische ontwikkelingen invloed op business- en verdienmodellen in de fietsenbranche.

Graag helpen we u, door het inzetten van de juiste tools, om relevant te zijn én te blijven in de fietsenbranche.

Uw 3 belangrijkste uitdagingen!

1. Meer concurrentie via internet

De concurrentie via internet is natuurlijk moordend. In 2013 las u in Emerce dat VanMoof het niet makkelijk had met het online verkopen van fietsen. Niet veel later echter, publiceren RAI en BOVAG cijfers tot en met 2014 waarbij de conclusie is: “Verkoop nieuwe fietsen via internet verdrievoudigd”. Inmiddels is Fietsenwinkel.nl een begrip in Nederland. Bovendien heeft Fietsenwinkel.nl niet alleen een website, service wordt ook verleend vanuit de 39 fysieke winkels en meer dan 200 servicepunten (2017)!

2. De consument wordt steeds mobieler

De mobiele consument heeft steeds meer informatie beschikbaar en gebruikt deze ook. Prijzen zijn eenvoudig te vergelijken en dat gebeurt zelfs gewoon in de winkel waar een consument zich op dat moment bevindt. Dat is een beeld wat we steeds vaker gaan zien: een potentiële koper in een winkel, met de smartphone in de hand om de prijs te vergelijken met internet-verkopers.

3. Het gevecht om marktaandeel wordt heviger

De groothandelaren in fietsen staan onder grote druk. De concurrentie is groot en alles draait om marktaandeel, waar natuurlijk stevig om gestreden wordt. Het gevolg is dat uw marges sterk onder druk staan. De enige manier om te overleven is uitermate efficiënt werken en de juiste aantallen verkopen behalen.

Hoe blijft uw bedrijf relevant?

De grote vraag is natuurlijk: hoe blijft uw bedrijf relevant in deze veranderende branche? Hoe zorgt u er voor dat uw bedrijf als winnaar uit de bus komt in deze strijd om de klant?

Microsoft Dynamics 365 Bike helpt u precies bij die uitdagingen!

Of u nu een groothandel, een fietsenwinkel of een webshop heeft; of u toeleverancier bent of fietsen assembleert of produceert, Microsoft Dynamics 365 Bike helpt uw bedrijf om:

 • Efficiënter te werken
 • Beter te presteren
 • Cashflow te verbeteren
 • Klanten beter te bedienen
 • Marktaandeel te vergroten

Johnny Loco Bikes verovert de wereld.

De webshop is geïntegreerd met Dynamics NAV. Er is geen omkijken meer naar onderhoud en beheer en allerlei andere IT-zaken. De focus van Johnny Loco ligt volledig op het verder veroveren van de wereld met hun hippe fietsen.

Een doordachte keuze

Johnny Loco zocht expliciet naar vooruitstrevende software. Software die de bedrijfsprocessen op efficiënte wijze zou ondersteunen. Software die nu én in de toekomst – ook bij wijzigende bedrijfsprocessen – optimaal inzetbaar zou zijn. “Microsoft Dynamics NAV past hier het beste bij. Onze keuze voor ABC E BUSINESS als partner was drieledig:

 • Kennis van de branche
 • Webshop integratie
 • Werken in de Cloud

Op de eerste plaats hebben ze kennis van onze branche. Ze weten welke issues er spelen bij het leveren aan zowel de tussenhandel als direct aan de consument. De integratie van de webshop is ook belangrijk voor ons. Al onze consumentenverkopen en de meest dealerverkopen lopen via de website (B2C en B2B). Ook hier hadden wij vertrouwen in ABC E BUSINESS. En last but not least, ze konden de software online – als een service – leveren. Al met al drie doorslaggevende reden om voor Microsoft Dynamics NAV Handel van ABC E BUSINESS te kiezen.”

Advies van Johnny Loco

“Door ook zelf voldoende tijd te investeren in de implementatie, kon er snel geschakeld worden met ABC E BUSINESS. Beide partijen hadden het ‘huiswerk’ op tijd af, zoals was afgesproken. Voor ons succes is een samenwerking waarbij een ieder zich aan de afspraken houdt, altijd al doorslaggevend geweest.”

Over Johnny Loco

Johnny Loco Bicycles importeert fietsen en verkoopt deze via een dealerkanaal in Nederland en meer dan twintig andere landen wereldwijd. De consumentenmarkt bedient Johnny Loco rechtstreeks via hun webshop.

In rap tempo verovert Johnny Loco de wereld met hun hippe fietsen.

Bekijk de website van Johnny Loco en zie het voortdurend groter wordende assortiment (horloges, tassen, zonnebrillen)

Lees de volledige case van Johnny Loco          Meer informatie en prijzen

Blijf uw concurrentie voor!

Veranderingen in de markt en nieuwe wensen omtrent registraties welke u als bedrijf heeft bieden u als ondernemer vaak lastige uitdagingen.

Microsoft Dynamics 365 Bike ondersteunt u in uw bedrijfsvoering én groeit met u mee. Met Microsoft Dynamics 365 Bike maakt u cashflow en tijd vrij en bent u in staat om nieuwe marktkansen te verzilveren. Zo blijft u voortdurend uw concurrentie voor.

Microsoft Dynamics 365 Bike werkt natuurlijk samen met uw Office 365. Zo stuurt u offertes direct vanuit uw Outlook en laat u Power BI uw bedrijf grafisch weergeven.

U kunt op uw eigen favoriete device werken. Dus of dat nu een laptop is, een PC, een tablet of een smartphone, u heeft altijd uw bedrijf bij de hand! Altijd bent u up to date en kunt u de juiste beslissingen nemen.

 • Werkt volledig samen met uw Office 365
 • Boekhouden, CRM en logistiek in één
 • Werkt op elk device, ook op uw IPAD of Samsung smartphone
 • Veilig in de Microsoft Cloud

Met Microsoft Dynamics 365 Bike bent u overal en altijd ‘in control’.

Dynamics 365 Bike op elk device

Artikelinformatie met afbeelding

Ervaar Dynamics NAV 365 zelf. Bezoek een Dynamics Deep Dive evenement.

Microsoft Dynamics 365 Bike is gebaseerd op de bekroonde Microsoft Dynamics NAV 365 ERP software. Graag helpen we u om Microsoft Dynamics NAV 365 beter te leren kennen, nog vóórdat u uw aankoopbeslissing maakt. Kom dan naar een van de gratis Dynamics Deep Dive sessies om meer te weten te komen over Microsoft Dynamics NAV 365.

Tijdens de Deep Dive sessies worden de mogelijkheden verder uiteen gezet. Bovendien bieden we u de mogelijkheid om zelf onderwerpen aan te dragen welke u graag behandeld zou willen zien.

Meer dan een demo voor u alleen

Het Dynamics Deep Dive Event is dus meer dan een demo voor u alleen. Het biedt:

 • een Deep Dive in de mogelijkheden van Microsoft Dynamics NAV 365
 • de mogelijkheid om zelf onderwerpen aandragen welke voor u belangrijk zijn
 • het leren van mede-ondernemers

Doelgroep: Bedrijven welke willen gaan werken met Microsoft Dynamics NAV 365

Gratis inschrijven Deep Dive Direct Gratis 30 dagen login

Alstublieft. 24/7 Gratis helpdesk.

Jazeker. U kunt gratis, 24/7 de online helpdesk raadplegen!

Wij begrijpen dat u ook ’s avonds een vraag kunt hebben. Of dat u in het weekeinde uw jaarafsluiting wilt verwerken. Of dat een van uw medewerkers ook na werktijd de lay out van de orderbevestiging gaat aanpassen.

Geen enkel probleem. De online helpdesk biedt een schat aan informatie en geeft u antwoord op de meest gestelde vragen.

We bieden 24/7 gratis de volgende mogelijkheden van ondersteuning:

 • Gebruik in de Dynamics NAV software de F1 toets voor hulp over de functie waar u op dat moment mee bezig bent.
 • Bekijk de gratis video’s waarin vele mogelijkheden worden uitgelegd.
 • Bekijk de gratis documentatie om u te helpen bij het uitvoeren van uw taak.

Daarnaast kunt u gebruik maken van de online cursussen van de Microsoft Virtual Academy. Ook deze cursussen worden u gratis aangeboden!

Dit is de nieuwe manier van hulp bieden:

 • 24/7 beschikbaar
 • gratis online helpdesk
 • gratis online cursussen
 • hulp wanneer ú dat wenst!

 

Gratis video’s Gratis documentatie Gratis cursussen

ABCDynamicsNAVAppStore

Bekijk de video’s.

Ga eenvoudig en snel aan de slag met Dynamics NAV. Wij hebben de inrichting voor uw branche al gedaan! Werk productiever samen en verkrijg direct inzicht in uw complete bedrijfsvoering met real time dashboards, grafieken en rapportages. Bekijk onderstaande korte video’s en overtuig u zelf.

Zoveel meer dan alleen boekhoudsoftware.

Microsoft Dynamics NAV en Office 365 ondersteunen u in uw volledige bedrijfsvoering. Verbind mensen en processen en krijg inzicht in de resultaten, op het device van uw keuze. Met Microsoft Dynamics NAV en Office 365 profiteert u van de volgende voordelen:

 • Breng uw e-mail, agenda en bestanden samen met uw gegevens, rapporten en bedrijfssoftware.
 • Zie en deel het grote geheel en zoom met een klik in op de details.
 • Vereenvoudig uw dag met één wachtwoord en één gebruikersbeleving.
 • Vermijd grote investeringen in lange IT projecten en bevorder uw bedrijfsgroei met Dynamics NAV en Office 365 in de Cloud.

Onlangs is Microsoft Dynamics NAV partner ABC E BUSINESS uitgenodigd om op RTL 7 de visie over Werken in de Cloud toe te lichten. In 2 minuten bent u helemaal op de hoogte wat dit voor u kan betekenen.

Bike 365 Trade

€ 90,00

Ideaal voor de kleinere fietsenhandel.

 • Beheer uw voorraad
 • Maak werkplaatsopdrachten
 • Registreer onderdelen en assemblage
 • Prijs per user per maand

Bike 365 Wholesale

€ 100,00

De keuze voor de groothandel.

 • Inclusief alle opties van Dynamics 365 Bike Trade
 • Integreer uw webshop
 • Verkoop (inter-)nationaal
 • B2B én B2C
 • Prijs per user per maand

Bike 365 Production

€ 120,00

Geschikt voor fietsenproducenten en toeleveranciers.

 • Inclusief alle opties van Dynamics 365 Bike Wholesale
 • Volledige ondersteuning productieproces
 • Planning voor optimale voorraadhoogtes
 • Prijs per user per maand

 

 

 

 

 

Gratis 30 dagen demo login

Direct aanvragen

 

Gratis demo 

 

 

 

 

 

X

Premier Rutte bezoekt Microlab, het thuis van ABC E BUSINESS.

Lees hier over het bezoek van Premier Rutte.