erp-for-food-companies-abcebusiness

ERP-software voor de voedselindustrie

De vraag en verwachtingspatronen van consumenten veranderen sterk, daarbij komen er striktere maatregelen met oog op behoud van klimaat en natuur. De nooit stilstaande wet- en regelgevingen, met daarnaast de steeds veeleisendere vraag van de consument, zetten de voedingsindustrie al langere tijd onder druk. Continu ontwikkelen en hierop inspelen is van groot belang om zo efficiënt en rendabel mogelijk te blijven, dat mag geen verrassing zijn. Maar hoe pak je zoiets aan? Ben je nog up-to-date met je ICT-achterban of wordt er nog gebruik gemaakt van een inmiddels verouderd systeem?

Grip houden en innoveren

Door structuur te hanteren in je processen zal het mogelijk worden om grip te houden en te groeien als innoverende speler in je branche. Uit onderzoeken in de voedingsindustrie blijkt dat meer dan de helft van de ondervraagde kandidaten zichzelf een rapportcijfer '6' geeft wanneer het op digitalisering neerkomt en de vraag of zij hier eigenlijk wel klaar voor zijn.

Simpel gezegd kun je dus stellen dat er enorme kansen voor het oprapen liggen. Laat ons je helpen meer te bereiken en pak die kansen aan!

Download het 'IT FOOD FORECAST 2020' Trendrapport

ABC-Magazine-mockup-voorkant-4a

Kansen voor mkb in de voedingsindustrie

Uitdagingen, valkuilen en kansen... In de dagelijkse gang van zaken hebben we hier allemaal mee te maken. In het geval van voedselverwerking, en alles wat hierbij komt kijken, is dit vanzelfsprekend geen uitzondering op de regel. Het komt neer op de marges, hoe hiermee om te gaan, en zo veel mogelijk rendement behalen.    

Strengere en striktere regelgevingen met betrekking tot voeding, de kwaliteit en het verwerken hiervan zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit. En uiteraard de steeds hogere eisen die gesteld worden door de consument. Iedere specifieke tak in de voedingsbranche kent bijpassende aandachtspunten. Waarom zou je hier nog langer achter de feiten aanlopen? De grootste kans die wordt opgemerkt in de voedselindustrie is de digitalisering van bedrijfsprocessen, waar een stevige 40% van de ondervraagde aangeeft hier nog niet voldoende grip op te hebben. Kiezen voor automatisering is dus kiezen voor vooroplopen in je branche!

GroeimogelijkhedenGrafieken Foodware 2020

 

Voordelen van werken met Foodware 365

  • Eén geïntegreerd systeem, één versie van je bestanden. Voortaan nooit meer dubbele invoer en checken of de data wel klopt!
  • Ondersteuning producten en productvarianten
  • Meertalige ondersteuning
  • Kopieerfunctie, dupliceer eenvoudig data vanuit andere specificaties
  • Importeren van data ten behoeve van een snelle implementatie

 

food-production-with-tablet-abcebusiness

Wij helpen je met jouw uitdagingen

ABC E BUSINESS helpt haar klanten al jaren om de juiste inzichten te krijgen en zodoende de juiste beslissingen te kunnen nemen. Ook in de voedingsindustrie is procesverbetering, automatisering en doorontwikkeling van je processen essentieel om nu, en uiteraard in de toekomst, relevant te blijven.

Met de ERP-software Microsoft Dynamics 365 Business Central werken onze klanten altijd met moderne software, geschikt om nieuwe uitdagingen bij de spreekwoordelijke horens te kunnen pakken.

Wij zorgen ervoor dat jullie meer bereiken!

Neem contact met ons op

Home Page

Tony's Chocolonely

Wij zijn trots dat we Tony's Chocolonely als klant hebben. Een vooraanstaand foodbedrijf met leuke uitdagingen en een duurzame missie. Bas Rittershaus, NAV Consultant bij Tony's, vertelt je over onze samenwerking.

"Tony’s Chocolonely’s missie is om samen chocolade 100% slaafvrij te maken. Dit kunnen wij niet alleen: hier hebben wij partners als ABC E BUSINESS hard bij nodig. Wij kiezen voor een lange termijnrelatie met onze leveranciers, waar vertrouwen en visie belangrijker zijn, dan de laagste prijs. Zo ook voor onze IT-systemen."

Prijs

Foodware 365 wordt toegevoegd aan je Business Central omgeving en heeft een vaste prijs van € 69 per gebruiker per maand.

Wil je meer informatie of wil je graag met het Foodware 365 pakket aan de slag? 

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing. Zo ook voor jouw bedrijf. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Plan een gratis adviesgesprekNeem contact met ons op

Sam