ABC E BUSINESS opent nieuwe vestiging

Elise Ten Broeke op 18 juni 2019

ABC E BUSINESS heeft een nieuwe vestiging geopend in Utrecht. Met het hoofdkantoor in het zuiden, zitten we niet om de hoek voor al onze klanten. We willen juist voor iedereen goed bereikbaar zijn. Daarom zijn we nu ook gevestigd in Utrecht, op loopafstand van het station.

“Met alleen een kantoor in Eindhoven mis je de connectie met lokale ondernemers”, aldus Emile Peels. “Met onze nieuwe vestigingen kunnen we goed inspelen op de behoefte aan meer persoonlijk en face-to-face contact, dus niet alleen via digitale communicatiemiddelen.”

Voor deze nieuwe vestigingen zijn we een samenwerking aangegaan met Het Nieuwe Kantoor ofwel HNK. Zij bieden kantoorruimtes aan door heel Nederland. Het open en speelse karakter van HNK sluit goed aan bij de sfeer van Microlab, het hoofdkantoor in Eindhoven. Een goede ruimte om klanten te ontvangen en om meetings en evenementen te organiseren. En voor het team ook leuk om een keer vanuit een andere plek te werken. Altijd goed voor frisse ideeën en nieuwe inspiratie.

Daarnaast zitten we ook regelmatig op het hoofdkantoor bij Microsoft. Als Partner Seller van Microsoft mogen wij ook klanten ontvangen op het Microsoft hoofdkantoor op Schiphol. Zo kunnen ABC E BUSINESS klanten een indruk krijgen van Microsoft; het bedrijf achter Dynamics 365 Business Central.

In de toekomst zullen wij meerdere vestigingen door heel Nederland openen om voor iedereen goed bereikbaar te zijn. Waar precies houden we nog even geheim, maar in de komende periode zal je ons op steeds meer locaties kunnen verwachten!

 

We zijn nu te vinden op de volgende locaties:

Vestigingen ABC E BUSINESS

 

 

Locatie ABC E BUSINESS - Utrecht West

Aanmelden voor onze blogs

Waarom Excel je soms tot wanhoop drijft - en wat je er aan kunt doen.

Ik wil me aanmelden
X

Dynamics NAV heeft een nieuwe naam: Business Central.

Lees hier wat Business Central voor u betekent.