ABC E BUSINESS zoekt talent!

Linda Peels op 8 november 2016

 

ABC E BUSINESS heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt en blijft de komende jaren verder doorgroeien. En daarom zoeken wij nieuw talent!

Wat doen wij?

Onze ambitie is MKB-ers te ontzorgen met bedrijfssoftware, zodat ze overal gemakkelijker en efficiënter kunnen werken. Wij helpen onze klanten te groeien en zetten technologie in om ze te laten excelleren! Satya Nadella, CEO van Microsoft, vertelt dat heel mooi in een korte video:


ABC zorgt voor een transparante inrichting van de bedrijfsprocessen met een aantrekkelijke prijs, zodat de MKB-er zich kan richten op hetgeen hij het liefst doet: ondernemen! Uniek en vooruitstrevend, dat kenmerkt ABC E BUSINESS. Door de visie van Emile Peels, eigenaar van ABC E BUSINESS, zijn we voorloper in het aanbieden van online Microsoft Dynamics NAV abonnementen. Geen poespas, transparant en laagdrempelig. Al in 2009 zijn we hiermee begonnen, ruim voordat andere Microsoft Dynamics NAV-partners of zelfs Microsoft Nederland hiermee bezig waren. Ons streven is altijd voorop te blijven lopen en vernieuwend en onderscheidend te zijn. Dat betekent dat wij niet alleen onze producten en diensten altijd blijven doorontwikkelen, maar ook ons team.

Wie zijn wij?

Wij zijn een gezellige Brabantse club van bijna 20 personen en werken met elkaar in een open sfeer. We houden niet van hiërarchie en nemen de meningen en ideeën van onze collega’s serieus. We willen graag de beste zijn, dus dat zien we ook graag terug in onze mensen. Er wordt hard gewerkt, maar er wordt ook zeker tijd gemaakt voor ontspanning en gezelligheid. Sinds een jaar werken we vanuit ons nieuwe kantoor in het Videolab op het bruisende Strijp-S terrein in Eindhoven tussen vele andere vooruitstrevende ondernemers. Dit levert voor ons een extra inspirerende werkomgeving op. We maken de evenementen die hier worden georganiseerd van dichtbij mee, denk aan de Dutch Design Week of Glow. Er zijn sportmogelijkheden in de directe omgeving. Als je zin hebt kun je lunchen in één van de gezellige restaurants op het terrein of je haalt je eten in de Vershal in het Veemgebouw. Bovendien we zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Strijp-S terrein is continu in ontwikkeling, net als ABC, dat maakt het zo leuk!

Wie zoeken wij?

Mensen die bij ABC passen zijn eigenlijk gewoon mensen… toegankelijk, sociaal, respectvol, teamgericht, maar willen excelleren in hun werk en zijn vernieuwend! We zijn op zoek naar een aantal talenten. Heb jij passie en talent voor één van de volgende werkzaamheden?

  • het optimaliseren en inrichten van bedrijfsprocessen bij klanten
  • klantprojecten optimaal in goede banen leiden
  • bedenken en maken van technische software oplossingen
  • potentiële klanten enthousiasmeren voor onze producten en diensten

Dan ligt jouw toekomst misschien wel bij ABC E BUSINESS! Wil je weten welke vacatures wij open hebben staan?
Kijk dan op onze vacaturepagina.

Werken bij ABC E BUSINESS

 

 

Aanmelden voor onze blogs

Waarom Excel je soms tot wanhoop drijft - en wat je er aan kunt doen.

Ik wil me aanmelden
X

ABC E BUSINESS bij BNR Nieuwsradio – Podcast met Microsoft.

Haal meer uit je Microsoft Dynamics 365 Business Central.