Een dag uit het leven van… Robert-Jan!

Bram Smits op 30 juli 2019

Een dagje meelopen met onze Support Consultant Robert-Jan. Iedere dag werkt hij hard om vraagstukken van onze klanten op te lossen. Om onze klanten nog beter te ondersteunen, zijn we op zoek naar een derde teamlid voor het supportteam. Daarom vertellen we je graag meer over wat je kan verwachten als Support Consultant bij ABC E BUSINESS.

Waarom werk jij bij ABC E BUSINESS?

“Voor mij onderscheidt ABC E BUSINESS zich door de mogelijkheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Vanaf het eerste moment heb ik het gevoel gekregen dat er echt naar mij wordt geluisterd. Dit heeft ertoe geleid dat ik de kans heb gekregen om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik kan wel zeggen dat dit echt aantoonbaar anders is in vergelijking tot andere werkgevers. Bij deze organisatie wordt er echt gericht gekeken naar de mogelijkheden die er voor mij zijn. ABC E BUSINESS staat open om mensen door te laten groeien en hun eigen pad te laten bewandelen.”

Wat maakt ABC E BUSINESS voor jou uniek?

“ABC E BUSINESS helpt mij meer te ontdekken. Het is mogelijk om een dagje met collega’s mee te lopen om meer te leren over de richting die ik op wil. Daarnaast krijg ik de ruimte om trainingen te volgen waarvan ik denk dat deze van toegevoegde waarde kunnen zijn voor het uitvoeren van mijn functie. De werkwaarden van de organisatie zijn er niet voor de sier. Ze geven mij de mogelijkheid om te ontdekken waar ik naar op zoek ben, mijzelf persoonlijk te ontwikkelen en daarbij nieuwe mensen te ontmoeten. Deze werkwaarden leven echt binnen ABC E BUSINESS.”

Een dagje uit het leven van Robert-Jan, Support Consultant bij ABC E BUSINESS

Een dag uit het leven van… Robert-Jan!

Hij neemt je vandaag mee en vertelt hoe een dag als Support Consultant er bij ABC E BUSINESS uitziet:

“Eigenlijk is geen een dag hetzelfde, soms is het rustig en af en toe erg hectisch, die afwisseling vind ik juist erg leuk. Daardoor moet ik continu snel blijven schakelen waardoor elke dag weer een nieuwe uitdaging is. Ik begin mijn dag met het doornemen van mijn eigen mailbox en die van support. Ik kijk dan of er al mogelijkheden zijn om te filteren op vraagstukken die snel opgelost kunnen worden. Op basis van de overgebleven vraagstukken maak ik een planning voor de rest van de dag. Hierbij moet ik direct rekening houden met de binnenkomende telefoontjes of andere spoedgevallen. Veel spoedgevallen kunnen er natuurlijk voor zorgen dat ik niet helemaal volgens planning kan werken.

Rond half één hou ik een half uurtje pauze, meestal loop ik dan een rondje samen met collega’s of ik hou het even kort en pak snel een boterham. Hier probeer ik een beetje in te wisselen.

Het leukste gedeelte van de dag vind ik de middag. Hier heb ik meer rust om verder in bepaalde vraagstukken te duiken. Dit heeft voor mij iets meer uitdaging doordat ik mezelf echt moet verdiepen in een bepaald onderwerp. Ik haal hier wel de meeste voldoening uit, zeker wanneer ik het voor de klant ook nog eens redelijk snel heb kunnen oplossen. Dan heb ik het gevoel dat ik de klant echt verder heb kunnen helpen. Want dat is ook de reden dat ik op support werkzaam ben. Mensen zo snel en zo goed mogelijk helpen.

Aan het einde van de dag maak ik ook weer de balans op voor morgen, zodat ik weet waar ik die dag nog naar moet kijken. Dan begin ik met de punten waar ik niet meer aan toe ben gekomen.

De dagelijkse uitdaging zijn de uiteenlopende vragen. Soms krijg ik vragen die we nog niet eerder aan de orde hebben gehad. Dan moet ik echt van nul af aan gaan zoeken, waarbij ik niet altijd de mogelijkheid heb om op andere mensen terug te vallen. De uitdaging is dan om het vraagstuk jezelf eigen te maken en het jezelf zo goed mogelijk te willen aanleren.”

Werkomgeving - ABC E BUSINESS bij Microlab

Een dagje uit het leven van Robert-Jan, Support Consultant bij ABC E BUSINESS

Aanmelden voor onze blogs

Waarom Excel je soms tot wanhoop drijft - en wat je er aan kunt doen.

Ik wil me aanmelden
X

Dynamics NAV heeft een nieuwe naam: Business Central.

Lees hier wat Business Central voor u betekent.