Premier Rutte bezoekt Microlab, het thuis van ABC E BUSINESS

Bram Smits op 3 oktober 2018

Premier Rutte en burgemeester Jorritsma van Eindhoven hebben op 3 oktober het Microlab bezocht, waar het kantoor van ABC E BUSINESS is gehuisvest. Het Microlab gebouw is onderdeel van Strijp-S, het hart van de innovatieve en creatieve sector van Eindhoven.

Waarom is het belangrijk dat Premier Rutte deze locatie bezoekt?

ABC E BUSINESS heeft bewust gekozen om zich hier te vestigen. Het Microlab en Strijp-S zijn het innovatieve en creatieve bruisende centrum van de Brainport regio. Het is dus een omgeving die bijdraagt aan de vitaliteit van de mensen bij ABC E BUSINESS en een plek waar talentontwikkeling optimaal tot zijn recht komt. Het Microlab faciliteert met Open Work Spaces, Meet Ups en informele activiteiten waardoor bedrijven en mensen verbonden worden. Het bezoek van minister-president Rutte bevestigt de kwaliteit en vooruitstrevendheid van deze werkomgeving.

Burgemeester Jorritsma legde het in de aanloop naar het bezoek haarfijn uit: “We laten premier Rutte in Eindhoven de maakindustrie van de toekomst zien. We tonen hem dat Strijp-S maatschappelijke vraagstukken oplost, waarbij de Nederlandse economie ook nog eens doorslaggevend wordt ondersteund.”

Na zijn bezoek aan het Microlab, bezocht de premier onderwijsinstelling Sint Lucas, Enversed, Van Berlo en Additive Industries.

Over ABC E BUSINESS

ABC E BUSINESS helpt bedrijven meer te bereiken middels de inzet van moderne Microsoft bedrijfssoftware, voor de ondernemer van nu. ABC E BUSINESS is preferred partner voor Microsoft Dynamics 365. Medewerkers van ABC E BUSINESS ontwikkelen voortdurend, professioneel en persoonlijk, en groeien zo samen met de onderneming door naar de toekomst.

Contact

ABC E BUSINESS
Microlab
Kastanjelaan 400
5617 LZ Eindhoven
040-3032320
info@abcebusiness.nl
www.abcebusiness.nl

Premier Rutte bezoekt Microlab, thuis van ABC E BUSINESS

Aanmelden voor onze blogs

Waarom Excel je soms tot wanhoop drijft - en wat je er aan kunt doen.

Ik wil me aanmelden
X

Premier Rutte bezoekt Microlab, het thuis van ABC E BUSINESS.

Lees hier over het bezoek van Premier Rutte.