Vacature Microsoft Dynamics NAV Helpdesk medewerker

Cristina Tamekiyo op 13 mei 2016

ABC E BUSINESS zoekt een Microsoft Dynamics NAV Helpdesk medewerker

Waarom werken bij ABC E BUSINESS?

ABC E BUSINESS is de snelst groeiende Microsoft Dynamics NAV Cloud partner. Wij zijn ambassadeur van het online werken en dragen actief de Cloudvisie van Microsoft uit:
On Azure
In office 365
With CRM

Kwaliteit van dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers spelen daarbij een belangrijke rol. Dit betekent dat wij alleen werken met professionals met gedegen kennis van Microsoft Dynamics NAV en met uitstekende communicatieve vaardigheden. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen de ambitie hebben uit te blinken in hun werk, zelf nieuwe mogelijkheden ontdekken en uitwerken en een probleemoplossende houding hebben met het motto ‘kan niet, bestaat niet’.

Het kantoor van ABC E BUSINESS is gevestigd in het Videolab op Strijp-S te Eindhoven. Het 8 verdiepingen tellende VideoLab is de bakermat geweest voor de allereerste DVD en Blu-ray speler van Philips. Tegenwoordig zijn hier zo’n 200 creatieve en innovatieve bedrijven gevestigd. Bovendien is Eindhoven uitgeroepen tot slimste regio van de wereld, daarmee Silicon Valley achter zich latend… De perfecte locatie voor ABC E BUSINESS als innovatieve Dynamics NAV Cloud partner!

Solliciteren?

Heb jij zin om bij te dragen aan het succes van ABC E BUSINESS, mail dan je cv en motivatie naar Linda Peels: sollicitatie@abcebusiness.nl

Aanmelden voor onze blogs

Waarom Excel je soms tot wanhoop drijft - en wat je er aan kunt doen.

Ik wil me aanmelden
X

Dynamics NAV heeft een nieuwe naam: Business Central.

Lees hier wat Business Central voor u betekent.