Projecten en Uren

Projecten & Uren

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central zorg je ervoor dat je projecten goed gestroomlijnd worden. Via de software kan je team de uren en eventueel extra verkochte producten of diensten registeren, dus je hebt een goed overzicht. En je betaalt niet de hoofdprijs, want je hebt niet voor iedereen een full user nodig. Teammembers kunnen namelijk ook uren registeren.

30 dagen gratis demo

Mensen aan bureau

Onze aanpak

Het liefst wil je dat je morgen al live kan. Dat zouden wij ook geweldig vinden. Zo eenvoudig is het alleen niet, maar we willen wel dat het zo voor jou voelt. Daarom zorgen we voor een heldere samenwerking met duidelijke afspraken. Dan weet je precies waar je aan toe bent en welke stappen we gaan ondernemen.

Lees meer over onze werkwijze

Bereken je prijs

Om je het perfecte pakket te kunnen bieden, geheel afgestemd op jouw wensen en behoeftes, kan je hieronder berekenen hoeveel de investering in Microsoft Dynamics 365 Business Central zou zijn. 
 
De uitkomst bestaat uit een bedrag voor de implementatie (eenmalig) en voor je abonnement (maandelijks). Onze adviseurs helpen je na het invullen graag vrijblijvend verder!