Ontdek hoe Dynamics 365 deze bedrijven helpt meer te bereiken.

IBG – Fietsenwinkel.nl

“We hebben voor Dynamics gekozen voor nu en voor de toekomst. De software groeit met ons bedrijf mee, dat is essentieel voor ons.”

Beerens Intercover – Zeil en aanverwant

“De financiële administratie, front office, uitvoering en offertes en opvolging. Alles is nu één geheel. Zonder gekheid: dit hadden we veel eerder moeten doen!”

Innovenda – Vending solutions

“Dynamics 365 Business Central Assembly heeft alles wat wij als bedrijf nodig hebben. En natuurlijk helemaal geïntegreerd in onze Office 365. Top!”

Bredow Hydraulics – Hydroliek

“We gaan met Dynamics 365 Business Central echt alles in het bedrijf aanpakken. Bredow 2.0 noemen we dat. We hebben er zin in!”

Auto Speciaal Uden – LPG inbouw

“We hebben nu goed inzicht in het werkelijke verbruik van uren en materialen. Zo kunnen we bijsturen op onze toekomstige calculaties.”

Daarnhouwer & Co. – Handel in cacao en aanverwant

“Dynamics NAV gebruiken we voor de financiële functies. Zo nu en dan hebben we behoefte aan extra ondersteuning. ABC staat dan voor ons klaar.”

PALI Group – Veehandel

“We gebruiken Dynamics NAV al jaren. We zijn als bedrijf in de afgelopen jaren veel gegroeid en veranderd. Dynamics NAV groeit flexibel met ons mee.”

VMT International – Rijwerk en rubbertracks

“Voor onze internationale bedrijfsvoering is Dynamics in de Cloud natuurlijk ideaal. Vanuit Nederland en Hong Kong wordt in hetzelfde systeem gewerkt.

BloomTheRoom – Raambekleding, interieur

“Je kunt bij ons online je eigen raambekleding samenstellen. In Microsoft Dynamics wordt vervolgens automatisch het Make-to-Order proces opgestart.

VAEX Truck Trading – Vrachtwagenhandel

“Handig. Onze verkopers hebben een Vrachtwagen App. Zo kunnen ze direct het beste aanbod doen aan onze klanten.

BTG Positioning Systems – Assemblage

“Onze assemblage is nu gestroomlijnd. Dankzij Dynamics NAV weten we precies wat we nu écht op een order verdienen.

BRUJ International – Plastics

“We hebben nu real time financieel inzicht in onze bedrijfsvoering. Onze Trading activiteiten gaan we ook in Dynamics NAV integreren.

Casa Oliva – Mediterrane delicatessen

“De Track and Trace functionaliteit van Dynamics NAV is 100%. Van ontvangst van grondstoffen en ons interne productieproces tot en met levering aan de klant. We weten precies wat er gebeurt.”

Gigi Fratelli – Tassen, mode

“We stellen de hoogste eisen aan onze tassen. Met Microsoft Dynamics kunnen we die eisen nu ook aan onze interne organisatie stellen.”

Blonk Quality Ingredients – Granen en zaden handel

“We sluiten nu 25% meer transacties met dezelfde mensen. Dat was ons nooit gelukt zonder Dynamics NAV en ABC E BUSINESS als Microsoft Partner.”

Tony’s Chocolonely – Slaafvrije chocolade

“Ons bedrijf kent al jaren echt extreme groei. Dynamics NAV groeit moeiteloos met ons mee. Ook in onze nieuwe vestigingen in de UK en de USA.”

Ghyczy Selection B.V. – Interieur

“Elk seizoen creëren we unieke interieurs. Flexibel en onderscheidend. Dat zien we ook terug in onze bedrijfssoftware.”

Cheng Shin Holland BV – Fietsbanden

“Onlangs zijn we geüpgraded naar de nieuwste versie. Dat ging vrij soepel. ABC E BUSINESS heeft ons prima begeleid.”

Brouwmarkt – Zelf bier brouw-benodigdheden

“Onze webshop en kassa’s communiceren allemaal real time met Dynamics NAV. Onze voorraad geeft dus altijd de juiste actuele stand weer.”

Appletizer – Fashion inspiratie

“ABC E BUSINESS neemt een actieve rol in om ons kennis te laten maken met nieuwe, kostenbesparende, mogelijkheden die Dynamics NAV biedt.”

Van den Bosch – Tuin en terras

“Niets zo veranderlijk als buitentrends de afgelopen jaren. Dynamics NAV blijft ons voortdurend wijzigend assortiment en veranderende organisatie ondersteunen. Top!”

VAEX – Varkens- en veehandel

“We hebben de investering snel terugverdiend. Alleen al de besparing op overtypwerk is enorm.”

Bellezi – Beauty equipment

“Dagelijks genieten honderden mensen van een welverdiende wellness behandeling op één van onze behandeltafels. De CRM software in Dynamics NAV gebruiken we om onze klanten op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen”

Dolly Bikes – Bakfietsen

“We hadden maar een paar dagen begeleiding nodig om Dynamics NAV in gebruik te nemen. Top!”

Beagley Copperman – Asian food en non food

“Met Dynamics NAV hebben we echt de controle over onze logistieke stromen. We weten wat we kunnen beloven aan onze klanten, en maken dat ook waar.”

Rhenus Advanced Services – Logistieke dienstverlening

“We verzorgen de logistieke stroom én orderstroom voor internationale klanten. Deze nieuwe bedrijfsactiviteit hebben we met Dynamics NAV in de Cloud geautomatiseerd vanwege het lage risico.”

Dameco – Verzinken

“Ons hele bedrijf draait al meer dan tien jaar op Dynamics NAV. Al die jaren heeft het ons prima ondersteund. En er zullen vast nog vele jaren volgen.”

Van de Water Seafood – Vis, schaal- en schelpdieren

“We zijn direct zelf aan de slag gegaan. En wanneer het nodig was, stond de helpdesk voor ons klaar. Het heeft ons minder dan € 2.000,00 gekost voor ondersteuning!”

Stichting Wel.kom – Welzijn

“De beweging naar de Cloud hebben we zeer succesvol ingezet met ABC E BUSINESS. We willen zeker niet meer terug!”

Hollander Jewels – Sieraden

“ABC E BUSINESS ondersteunt ons al jaren in onze mode-gevoelige handel.”

Féju – Automatisering en telecommunicatie

“We werken al jaren prettig samen met ABC E BUSINESS. We maken telkens weer samen de volgende stappen naar de toekomst. Dat is wat wij zochten in een software partner.”

Dasko – Koel en vriestransporten

“Met de extra App Document Capture worden onze inkoopfacturen automatisch ingelezen. Dat scheelt bergen tijd!”

Spiked Cycles – Fietsen op maat

“In onze online Spiked werkplaats kan de klant zelf zijn fiets samenstellen. Die unieke configuratie komt direct Dynamics NAV in en wordt speciaal op klantorder geproduceerd.”

De Run – Metaalcoating

“Onze klanten verwachten van ons de hoogste kwaliteit. Wij verwachten dat ook van onze leveranciers. Dus doen we zaken met ABC E BUSINESS.”

Outpost 24 – Cyber Security

“Ook al nemen we maar één gebruiker af, we worden prima geholpen door ABC E BUSINESS!”

HAUS – Centrifuge technologie

“We zijn geen groot bedrijf. Met Dynamics NAV in de cloud weten we zeker dat alles op ‘IT-vlak’ goed geregeld is. Van beveiliging tot en met de back up.”

Nanogate, Eurogard – Plaatbewerking

“Ons high-speed productieproces vereiste uitbreidingen op standaard Dynamics NAV. ABC E BUSINESS staat ons voortdurend bij om onze processen verder te optimaliseren.”

Finance At Work – Interim professionals

“Onze interimmers gebruiken de geïntegreerde uren App. Ideaal. De facturatie is nu echt gestroomlijnd. Dat merken we ook aan de cashflow!”

PK Benelux – Pharma

“De kassaverkopen in onze Lucovitaal winkels worden direct in Dynamics NAV verwerkt. We hebben dus altijd direct inzicht.”

Johnny Loco – Handel consumentengoederen

“Onze fietsen, zonnebrillen en tassen verkopen we via een dealernetwerk en direct aan de consument via de webshop. Dus de webshop integratie is voor ons cruciaal. Werkt al 6 jaar super!”

Reich Aandrijftechniek – Koppelingen

“Ons bedrijf is niet groot, maar onze eisen aan de software wel. Met Dynamics NAV beschikken we over uitgebreide functionaliteit voor een zeer scherpe prijs.

Verzinkerij Meerveldhoven – Verzinken

“We maken van elke inkomende partij foto’s zodat we de goederen, verzinkt en wel, netjes op dezelfde manier afleveren aan de klant. Dat noemen wij service.”

Anubiss – Electronica fabricage

“We hadden Dynamics al jaren op onze eigen server draaien, en we zijn nu naar de Cloud ‘gemigreerd’. Server er uit, kosten omlaag!”

KMI – Medische instrumenten

“We werken al jaren met Dynamics NAV, dus veel ondersteuning hebben we niet nodig. Maar als we een keer een vraag hebben, staat de ABC E BUSINESS helpdesk voor ons klaar!”

NutriMedical – Medische voeding

“Onze energierijke dranken helpen dagelijks duizenden mensen tegen ondervoeding, wereldwijd. Dynamics NAV ondersteunt ons in de uitgebreide registraties omtrent wet en regelgeving.”

X

ABC E BUSINESS bij BNR Nieuwsradio – Podcast met Microsoft.

Haal meer uit je Microsoft Dynamics 365 Business Central.