Wat betekent werken bij ABC E BUSINESS?

Als bedrijf zijn wij volop bezig met vitaliteit en welbevinden. Sommigen vinden het vreemd dat een ICT-bedrijf hier veel aandacht aan geeft, maar wij zeker niet! Want binnen onze snelgroeiende organisatie, die dag in dag uit bezig is met de nieuwste software en technologieën, willen we één ding zeker niet: de mens uit het oog verliezen. Wij zetten talentontwikkeling, verbinding, werkplezier en een goede work-life balance in om de medewerker voorop te stellen. Hoe we dit doen? Nou, bijvoorbeeld middels de gezamenlijke team uitjes en de afsluiting van de werkweek op vrijdagmiddag. Zo zorgen wij ervoor dat het vooral leuk en gezellig is met elkaar.

Bekijk onze vacaturesWat is werkplezier bij ABC?

Ons DNA

Met de overtuiging om bedrijven efficiënter te laten werken, betere beslissingen te laten nemen en meer omzet te laten genereren begon in 2009 het ABC E BUSINESS avontuur. Inmiddels zijn we met ongeveer 30 ABC’ers, die samen het mkb veranderen om het dagelijkse leven makkelijker te maken. Dit is waar we nu voor staan:

  • De snelst groeiende Microsoft Dynamics Cloud partner zijn en blijven.
  • Elkaar inspireren binnen de bruisende omgeving van Strijp-S in Eindhoven.
  • Persoonlijke ontwikkeling van de werknemer centraal stellen.
  • Elkaar stimuleren binnen een zelfsturende omgeving.
  • Veel waarde hechten aan het creëren van een vitale en gezonde werkomgeving voor de werknemers.
  • De leukste personeelsuitjes beleven samen met het ABC-team.
DNA ABC afbeelding aangepast

Ontdekken, ontmoeten en ontwikkelen

Deze drie werkwaarden zijn opgesteld om een fijne werksfeer te creëren en de werknemers te blijven uitdagen.

Ontdekken richt zich op het ontdekken van nieuwe methodes, om processen en diensten te verbeteren. De ontdekkende, onderzoekende houding zien we ook graag terug op de werkvloer, omdat werknemers dan tot mooie nieuwe inzichten kunnen komen.

De werkwaarde ontmoeten is gerelateerd aan de locatie waar ABC E BUSINESS is gevestigd: Strijp-S, een inspirerende en creatieve ontmoetingsplek voor ondernemers. Maar ontmoeten bij ABC E BUSINESS betekent ook: met elkaar in gesprek blijven, verbonden zijn. Kennissessies over uiteenlopende, actuele onderwerpen zorgen ervoor dat collega’s van verschillende afdelingen elkaar ontmoeten en dieper met elkaar in gesprek gaan. En in de regel zit er weinig afstand tussen de werknemers, ongeacht de functie. Ook de directie staat zoveel mogelijk tussen het personeel.

Met ontwikkelen wordt zowel de focus op persoonlijke ontwikkeling van het individu gestimuleerd, als die van de organisatie qua dienstverlening. Wij stimuleren medewerkers opleidingsactiviteiten aan te dragen om vakinhoudelijk bij te blijven, hun functie-uitoefening te verbeteren en om persoonlijke groei te realiseren. Om dit kracht bij te zetten hebben ABC’ers sinds mei 2019 onbeperkt toegang tot alle onlinetrainingen van GoodHabitz.

Bekijk onze vacatures