Werken in de Cloud

Werk veilig, snel en flexibel. In de Microsoft Cloud.

Gratis demo

Dynamics NAV 365 in de Cloud

Microsoft Dynamics NAV 365 is nu ook online in de cloud beschikbaar. Microsoft Dynamics NAV 365 online in de cloud heeft precies dezelfde werkwijze en look & feel als de traditionele Navision ERP software. Alleen hoeft Dynamics NAV 365 online niet op uw server te worden geïnstalleerd; u gebruikt het in de cloud. Dat betekent vooraf geen grote investeringen in Navision licenties, geen zorgen over het onderhoud, back-up procedures of de beschikbaarheid van uw systeem. Bovendien kunt u in de online cloud omgeving, naast de online Dynamics NAV 365, ook gebruik maken van Microsoft Office, Online harddisk, Microsoft Exchange en eventuele andere online Cloud software. Microsoft Dynamics NAV 365 online in de cloud wordt geleverd als Software as a Service ofwel SaaS.

Microsoft Dynamics NAV 365, maar dan voordeliger.

U hoeft immers niet vooraf te investeren in een server of deze te onderhouden. U hoeft geen dure software licenties te kopen en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over backups en beschikbaarheid van uw systeem. Microsoft Dynamics NAV 365 online in de cloud werkt zoals het hoort te werken en de kosten zijn volledig helder. En met de helpdesk van Dynamics NAV 365 online krijgt u altijd direct hulp als dat nodig is.

Online cloud ERP software is gegarandeerd veilig.

De veiligheid van het werken met online cloud ERP is gegarandeerd met de hoogst haalbare veiligheidseisen. De bedrijfsgegevens worden direct in de Microsoft Azure Cloud opgeslagen. Om toegang te krijgen tot de online cloud ERP gegevens wordt gebruikt gemaakt van een beveiligde verbinding die alleen toegankelijk is met een username en wachtwoord.


  • Geen hardware investeringen

  • Geen onderhoud op servers

  • Geen software licentiekosten

  • Geen onderhoud op software

  • Geen kosten omtrent dagelijkse back-up

  • Geen kosten voor eigen serverruimte

  • Geen kosten omtrent downtime


Met Dynamics NAV 365 online in de cloud kunt u altijd en overal ter wereld werken.

Uw medewerkers en externe relaties kunnen met Dynamics NAV 365 online in de cloud ook vanaf andere kantoor- of thuislocaties inloggen. En uw boekhouder kan in uw Dynamics NAV 365 online cloud omgeving direct relevante informatie opzoeken, zodat u beiden beschikt over real time gegevens. Met online cloud ERP werkt u veilig, efficiënt en kostenbesparend. Uw uitgaven van online cloud ERP zijn duidelijk en schaalbaar per maand. Bovendien kunt u met Dynamics NAV 365 online in de cloud tot wel 50% besparen op uw ICT kosten.

X

Dynamics NAV heeft een nieuwe naam: Business Central.

Lees hier wat Business Central voor u betekent.