Grand Opening: ABC vernieuwt kantoren!

Sinds 2017 is ABC E BUSINESS gevestigd in het Microlab. Een unieke en inspirerende werkomgeving wat ons betreft, en dus geen enkele reden om hier weg te gaan. Maar met de groei van ABC werden de kantoren te klein en ook de uitstraling paste niet bij de huidige identiteit van ABC. Het werd tijd voor uitbreiding en vooral tijd om de boel een beetje op te pimpen! Na maanden van voorbereiding was het dinsdag 1 juni eindelijk zo ver: de Grand Opening van de nieuwe kantoren van ABC! Geen zorgen, ons adres blijft onveranderd. We blijven namelijk gewoon in het Microlab, want we vinden het daar veel te fijn. We zijn alleen een verdieping naar beneden verplaatst (scheelt weer een extra trap omhoog: winning!)

Veel nieuwsgierige collega’s waren bij de opening aanwezig. De verhuizing is namelijk al die tijd een verrassing gebleven. En de reacties? Iedereen was super enthousiast én verrast!

Happy New Office

Na een periode waarin we veel thuis hebben gewerkt, is er eindelijk weer meer mogelijk. We kunnen langzaam aan weer vaker naar kantoor komen. En wanneer je veel tijd doorbrengt in een kantooromgeving; verdient deze ruimte alle aandacht. Medewerkers dienen het kantoor als een prettige omgeving te ervaren, waar ruimte is om met plezier te werken. We wilden daarom een plek creëren die open en persoonlijk is en waar we vooruitstrevend aan ABC verder kunnen bouwen. En dat is aardig gelukt, al zeggen we het zelf.. Kijk zelf maar!

We verklaren het nieuwe kantoor voor... geopend! 

Op 1 juni om half 8 in de ochtend waren Cristina, Lars en Laurie al druk in de weer om de laatste punten voor de grand opening voor te bereiden. Bij een feestelijke opening horen natuurlijk.. Ballonnen! Langzaam kwamen de ABC’ers binnendruppelen om hun nieuwe werkplek te bewonderen. Om 10 uur werd het lintje doorgeknipt door directeur Emile Peels en werden de nieuwe kantoren officieel geopend. Samen hieven wij het glas onder het genot van een heerlijk ABC tompouce.

_T5B7950

Wat er vooraf ging

Die mooie, nieuwe kantoren zijn natuurlijk niet zomaar uit de lucht komen vallen. Er zijn ontzettend veel bloed, zweet en tranen aan vooraf gegaan (kunnen wij je verklappen)! Met een projectteam bestaande uit drie ABC’ers (Lars, Cristina en Laurie) en interieurontwerpster Boukje Hazeleger (Factor B) is er een ontwerp tot stand gekomen dat aan onze grootste dromen voldoet!

Zo hebben we onder andere de natuur naar binnen gehaald, met veel groen en planten. Planten zorgen namelijk voor een betere luchtkwaliteit en ze dragen bij aan een positievere gemoedstoestand. En naast alle andere gave details hebben we zelfs onze eigen wall of fame, met al onze toppers van collega’s en natúúrlijk onze famous kantoorhond Joep.

IMG_0745

Krijg je net als wij ook zoveel energie van onze nieuwe werkomgeving? 

Door de nieuwe kantooruitbreiding hebben we nog een paar lege werkplekjes voor nieuwe collega’s en stagiaires. Check onze vacaturepagina en wie weet shine jij binnenkort ook op onze wall of fame!

Bekijk alle vacatures

Speciale dank aan: Cristina, Lars en Laurie (ABC). Boukje Hazeleger (Factor-B). Niels Braat (Braat Visual Creations).

_T5B8015