Emile

Over ABC E BUSINESS

Sinds 2009 begeleiden en ontzorgen we onze klanten bij het invullen van trajecten op het gebied van automatisering. We zijn uitgegroeid tot Microsoft Gold en Preferred Partner voor het mkb en met name voor productie, groot- en detailhandel en bedrijven die werken met projecten en uren.

Het is onze missie om bedrijven gemakkelijker, leuker en efficiënter te laten werken, waardoor er betere beslissingen genomen kunnen worden en dus meer omzet gegenereerd wordt. Op die manier kunnen onze klanten meer bereiken. En dat allemaal met Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Onze aanpak

Het liefst wil je morgen al live met je ERP-pakket. Dat zouden wij ook geweldig vinden. Zo eenvoudig is het alleen niet, maar we willen wel dat het zo voor jou voelt. Daarom zorgen we voor een heldere samenwerking met duidelijke afspraken. Dan weet je precies waar je aan toe bent en welke stappen we gaan ondernemen. We houden de lijntjes kort, zodat we snel kunnen schakelen.

En misschien nog wel het belangrijkste: je werkt met de beste professionals die jou en je collega’s begeleiden. Ons team heeft al veel implementaties uitgevoerd, dus ze weten wat ze moeten doen om je zo snel mogelijk aan de slag te laten gaan!

Neem contact op

Implementatie in vijf stappen

Infographic werkwijze

Referentie - VAEX Group

Door Marjolein Waals - Operationeel Manager

"In 2016 zijn we gaan samenwerken met ABC E BUSINESS, een volledig nieuwe implementatie van Microsoft Dynamics NAV 2018 gestart. Tot op heden lopen er nog volop ontwikkelingen omtrent de optimalisatie van onze werkprocessen. VAEX The Livestock Traders & VAEX The Truck Traders waarderen de prettige samenwerking, zowel met ABC E BUSINESS als met hun enthousiaste medewerkers."

Meer referenties30 dagen gratis demo

Vaex

Onze mijlpalen en onderscheidingen

1 - Partner - Gold - Enterprise Resource Planning

2 - Partner - Gold - Application Development

6 - Partner - Presidents Club 2016

 

3 - Partner - Silver - Data Analytics

4 - Partner - Gold - Small Midmarket Cloud Soluions

5 - Partner - Preferred - Business Applications

7 - Partner - P-Seller

8 - Partner - Seller Program

9 - Partner - Quadira Most Innovative Partner