Emile

Over ABC E BUSINESS

In 2020 zijn wij verkozen door Microsoft tot Partner of the Year Finalist, ofwel nummer 2 van de wereld en nummer 1 van Nederland, op het gebied van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Sinds 2009 hebben we daar hard aan gewerkt door onze klanten te begeleiden en ontzorgen bij het invullen van trajecten op het gebied van automatisering. Wij hebben ons gespecialiseerd in het mkb en met name voor productie, groot- en detailhandel en bedrijven die werken met projecten en uren.

Het is onze missie om bedrijven gemakkelijker, leuker en efficiënter te laten werken, waardoor er betere beslissingen genomen kunnen worden en dus meer omzet gegenereerd wordt. Op die manier kunnen onze klanten meer bereiken. En dat allemaal met Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Onze aanpak

Het liefst wil je morgen al live met je ERP-pakket. Dat zouden wij ook geweldig vinden. Zo eenvoudig is het alleen niet, maar we willen wel dat het zo voor jou voelt. Daarom zorgen we voor een heldere samenwerking met duidelijke afspraken. Dan weet je precies waar je aan toe bent en welke stappen we gaan ondernemen. We houden de lijntjes kort, zodat we snel kunnen schakelen.

En misschien nog wel het belangrijkste: je werkt met de beste professionals die jou en je collega’s begeleiden. Ons team heeft al veel implementaties uitgevoerd, dus ze weten wat ze moeten doen om je zo snel mogelijk aan de slag te laten gaan!

Neem contact op!

3-step Road to Succes

Als nummer 1 van Nederland weten we bij ABC E BUSINESS dat het belangrijk is dat er een duidelijk plan ligt dat tot successen leidt. Daarom werken wij met de 3-step Road to Success. Daarin staat onze werkwijze stap voor stap uitgeschreven. Zo weet jij precies hoe wij een succes maken van onze samenwerking, zodat jij je ambitie waar kan maken met jouw bedrijf.

De Road to Succes bestaat uit de volgende 3 stappen:

  1. Inventarisatie
  2. Implementatie
  3. Aftercare

Ontdek de Road to Success

Referentie - VAEX Group

Door Marjolein Waals - Operationeel Manager

"In 2016 zijn we gaan samenwerken met ABC E BUSINESS, een volledig nieuwe implementatie van Microsoft Dynamics NAV 2018 gestart. Tot op heden lopen er nog volop ontwikkelingen omtrent de optimalisatie van onze werkprocessen. VAEX The Livestock Traders & VAEX The Truck Traders waarderen de prettige samenwerking, zowel met ABC E BUSINESS als met hun enthousiaste medewerkers."

Meer referenties30 dagen gratis demo

Vaex

Onze mijlpalen en onderscheidingen

In het afgelopen decennia hebben we hard gewerkt, onze services geoptimaliseerd en hebben we met ons team prestaties neergezet om trots op te zijn. Als partner van Microsoft zijn wij dan ook erg blij met de erkenning die zij ons geven, met als hoogtepunt de verkiezing tot Microsoft Partner of the Year 2020 Finalist, ofwel de nummer 2 van de wereld en nummer 1 van Nederland.

Wil je weten waarom we deze prijs hebben gewonnen? Klik hier om het in onze blog te lezen.

ABC E BUSINESS is Partner of the Year Finalist 2020

1 - Partner - Gold - Enterprise Resource Planning 3 - Partner - Silver - Data Analytics 6 - Partner - Presidents Club 2016

Awarded by PeakCapital7 - Partner - P-Seller5 - Partner - Preferred - Business Applications

 

2 - Partner - Gold - Application Development 4 - Partner - Gold - Small Midmarket Cloud Soluions

8 - Partner - Seller Program