Microsoft Dynamics 365
Business Central.

Wat is Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Microsoft Dynamics 365 Business Central, de opvolger van Dynamics NAV, is dé ERP-software die zorg draagt voor optimale efficiëntie van je bedrijfsvoering. Zo zorgt het systeem ervoor dat bedrijfsprocessen, van financiën tot verkoop, inkoop en productie worden geautomatiseerd en geoptimaliseerd. Hierdoor werk je kosteneffectief en geef je niet onnodig geld uit.
 
Met zijn gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide functionaliteiten is Business Central een krachtig hulpmiddel voor bedrijven die hun processen willen optimaliseren en willen groeien. Je werkt vanuit de cloud, waardoor je snel kan meegaan in de ontwikkelingen en, nog belangrijker, je niet meer hoeft om te kijken naar je ICT, zoals servers, backup en veiligheid. Daarnaast kan je vanuit elke mogelijke plek werken; op kantoor of onderweg. Gewoon vanuit je browser op je laptop of via de mobiele app. Easy, toch?

Geniet van de vele voordelen die Business Central jou gaat bieden.

Beheer al je bedrijfsprocessen in één systeem

Veilig in de cloud

Snel starten dankzij onze templated setup

Maak geweldige performance dashboards met PowerBI

Flexibel en schaalbaal

Modulair uit te breiden met vele apps

Kernfuncties van Business Central.

Alles-in-één bedrijfsbeheer.

Business Central combineert functies zoals financiën, verkoop, klantenservice en supply chain management in één platform, wat zorgt voor een efficiëntere workflow.

Integratie Microsoft-software.

Het systeem integreert vloeiend met andere Microsoft 365, waardoor gebruikers efficiënter kunnen werken met vertrouwde tools. 

Altijd en overal toegang.

Als cloudgebaseerde oplossing heb je altijd en overal toegang tot je gegevens en systemen, wat mobiel en flexibel werken ondersteunt.

Schaalbaarheid.

Business Central schaalt gemakkelijk mee met de groei van een bedrijf, ondersteunt zowel kleine als grote ondernemingen en past zich aan veranderende bedrijfsbehoeften aan.

Kostenbesparing.

Je bespaart aanzienlijke IT-kosten door systeemintegraties. Bovendien bespaar je op hardware en onderhoudskosten door automatische updates.

Artificial Intelligence tools.

Het bevat slimme AI-tools zoals voorspellende analyses voor betere beslissingen en Copilot voor geautomatiseerde aanbevelingen. Lees meer over Copilot in Business Central.

De kracht van Business Central.

Ontdek de veelzijdige functionaliteiten en de look & feel van Business Central in onze demo video's. In de video hiernaast neemt onze consultant Robert-Jan je mee in een algemene introductie van het systeem. Benieuwd naar meer video's? 

Bekijk meer video's

De modules waar je mee aan de slag kunt.

Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt een brede waaier aan features en functionaliteiten voor bedrijfsmanagement. Hieronder benoemen we enkele belangrijke aspecten van het platform.

Ik wil meer informatie
BC-001_LINKS-2250X940PX

Integratie met Microsoft 365.

Zoals hierboven al even genoemd werkt Business Central naadloos samen met het Microsoft 365 pakket. Dit betekent dat je eenvoudig kunt schakelen tussen alle Microsoft software. Het gaat echter nog veel verder dan dat! Je kunt e-mails met orders, vanuit Outlook, direct verwerken in Microsoft Dynamics 365 Business Central. Met slechts enkele klikken wordt de order automatisch ingelezen en verder afgehandeld. Handig!

Lees meer hierover

Koploper in AI-technologie.

Microsoft blijft vooroplopen in technologische innovaties. Een mooi voorbeeld is de introductie en doorontwikkeling van Copilot, die als digitale collega taken automatiseert en intelligente aanbevelingen biedt voor efficiënter werk. Deze AI-assistent wordt voortdurend verbeterd en Microsoft introduceert steeds meer gave functies. Zeker iets om in de gaten te houden!

Meer over Copilot

Uitbreiden met apps.

Voor Microsoft Dynamics 365 Business Central zijn er vele diverse apps beschikbaar die koppelen met je huidige software. Voor eCommerce koppelingen kun je bijvoorbeeld denken aan Sana Commerce of Magento, waarbij een bestelling via je website direct wordt verwerkt in zowel Business Central, als in je boekhouding en uiteraard magazijn. 
 

Check de App Store

BC-002_RECHTS-2250X940PX

Rapportages met PowerBI.

Door de koppeling met Power BI kun je in Microsoft Dynamics 365 Business Central eenvoudig rapportages creëren, die je real-time overzicht geven en helpen bij het maken van beslissingen. Je wilt de juiste beslissingen maken en geen kansen missen, omdat je niet direct inzicht hebt in de status van je bedrijf.

Deze rapportages zijn afgestemd op jouw functie. Want niet voor iedereen is dezelfde informatie altijd even relevant.

Ontdek Power BI

Probeer Business Central nu 30 dagen gratis!

Download de demo

Trendrapporten-ERP-ISJOUWBEDRIJFERKLAARVOOR-2023-Horizontaal-V2

Is jouw bedrijf toe aan een ERP-systeem?

In het huidige digitale tijdperk is een geïntegreerd ERP-systeem essentieel om efficiënt te kunnen functioneren. Het fungeert als de ruggengraat van een organisatie, waarbij het verschillende bedrijfsprocessen samenbrengt en integreert in één centrale database. Een ERP-systeem is belangrijk omdat het organisaties helpt om zich aan te passen aan veranderingen, flexibel te blijven en te voldoen aan klantbehoeften. 
 
In dit whitepaper gaan we dieper in op de voordelen en werking van een ERP-systeem én kun je de ERP-checklist invullen, waarmee je erachter komt of jouw bedrijf toe is aan ERP-software.
 

''De overstap naar Business Central betekende niet alleen lagere kosten per gebruiker, maar het betekende ook de overstap naar een toekomstbestendige omgeving. Om met een relatief klein team veel werk te verzetten, moet je continu inzicht hebben in wat er binnen je bedrijf gebeurt.''

NickAlthuizen-zw
Bas Rittershaus

BC Consultant bij Tony's Chocolonely

Meer bereiken?

Ook voor jouw branche is er een oplossing.

Wij helpen jou meer te bereiken!

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een krachtige en veelzijdige bedrijfsoplossing die bedrijven van alle groottes helpt om effectiever te werken. Begin vandaag nog met het bereiken van meer. Wij staan voor je klaar!

Shape_team10-1