Microsoft Dynamics 365
Business Central.

Al jouw bedrijfsprocessen
in één systeem?

Microsoft Dynamics 365 Business Central, de opvolger van Dynamics NAV, is dé ERP-software die zorg draagt voor optimale efficiëntie van je bedrijfsvoering. Zo zorgt het systeem ervoor dat bedrijfsprocessen, van financiën tot verkoop, inkoop en productie worden geautomatiseerd en geoptimaliseerd. Hierdoor werk je kosteneffectief en geef je niet onnodig geld uit.
 
Met Business Central werk je vanuit de cloud. Dat betekent dat je snel kan meegaan in de ontwikkelingen en, nog belangrijker, je niet meer hoeft om te kijken naar je ICT, zoals servers, backup en veiligheid. Daarnaast kan je vanuit elke mogelijke plek werken; op kantoor of onderweg. Gewoon vanuit je browser op je laptop of via de mobiele app.
 
Business Central integreert makkelijk met andere tools en systemen, zoals Office365 en Power Platform. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide functionaliteiten is Business Central een krachtig hulpmiddel voor bedrijven die hun processen willen optimaliseren en groeien.

De vele mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt een brede waaier aan features en functionaliteiten voor bedrijfsmanagement. Hieronder benoemen we enkele belangrijke aspecten van het platform.

Ik wil meer informatie
BC-001_LINKS-2250X940PX

Integratie met Microsoft 365.

Business Central werkt naadloos samen met het Microsoft 365 pakket. Dit betekent dat je eenvoudig kunt schakelen tussen alle Microsoft software. Het gaat echter nog veel verder dan dat! Je kunt e-mails met orders, vanuit Outlook, direct verwerken in Microsoft Dynamics 365 Business Central. Met slechts enkele klikken wordt de order automatisch ingelezen en verder afgehandeld. 

BC-002_RECHTS-2250X940PX

Rapportages met PowerBI.

Door de koppeling met Power BI kun je in Microsoft Dynamics 365 Business Central eenvoudig rapportages creëren, die je real-time overzicht geven en helpen bij het maken van beslissingen. Je wilt de juiste beslissingen maken en geen kansen missen, omdat je niet direct inzicht hebt in de status van je bedrijf.

Deze rapportages zijn afgestemd op jouw functie. Want niet voor iedereen is dezelfde informatie altijd even relevant.
BC-003_LINKS_v2-2250X940PX

Koppelingen met andere software.

We snappen natuurlijk dat je het liefste wilt dat al je software goed samenwerkt en gebruik maakt van de data die voorhanden is binnen jouw organisatie. Voor Microsoft Dynamics 365 Business Central zijn er vele diverse apps beschikbaar die zorgen voor een koppeling met je huidige software.
 
Voor eCommerce koppelingen kun je bijvoorbeeld denken aan Sana Commerce of Magento, waarbij een bestelling via je website direct wordt verwerkt in zowel Business Central, als in je boekhouding en uiteraard magazijn. 
 
 
Check de App Store

Probeer Business Central nu 30 dagen gratis!

Download de demo

Trendrapporten-ERP-ISJOUWBEDRIJFERKLAARVOOR-2023-Horizontaal-V2

Is jouw bedrijf toe aan een ERP-systeem?

In het huidige digitale tijdperk is een geïntegreerd ERP-systeem essentieel om efficiënt te kunnen functioneren. Het fungeert als de ruggengraat van een organisatie, waarbij het verschillende bedrijfprocessen samenbrengt en integreert in één centrale database. Een ERP-systeem is belangrijk omdat het organisaties helpt om zich aan te passen aan veranderingen, flexibel te blijven en te voldoen aan klantbehoeften. 
 
In dit whitepaper gaan we dieper in op de voordelen en werking van een ERP-systeem én kun je de ERP-checklist invullen, waarmee je erachter komt of jouw bedrijf toe is aan ERP-software.
 ''De overstap naar Business Central betekende niet alleen lagere kosten per gebruiker, maar het betekende ook de overstap naar een toekomstbestendige omgeving. Om met een relatief klein team veel werk te verzetten, moet je continu inzicht hebben in wat er binnen je bedrijf gebeurt.''

NickAlthuizen-zw
Nick Althuizen

Mede-eigenaar Sicuro Speeltoestellen

Meer bereiken?

Ook voor jouw branche is er een oplossing.

Wij helpen jou meer te bereiken!

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een krachtige en veelzijdige bedrijfsoplossing die bedrijven van alle groottes helpt om effectiever te werken. Begin vandaag nog met het bereiken van meer. Wij staan voor je klaar!

Shape_team10-1