API laten ontwikkelen voor Business Central:
Heeft jouw organisatie een unieke koppeling nodig?

Unieke API's voor unieke bedrijven: Jouw succesverhaal.

Laat de ontwikkeling van een dergelijke koppeling maar over aan onze slimme en creatieve developers zodat jij en je collega's enkel en alleen de vruchten hoeven te plukken van deze handige, op maat gemaakte, oplossing voor Business Central. Met de API koppeling investeer je in efficiëntie en een kosten besparing.
 
Met een op maat gemaakte API kun je je concentreren op de kernactiviteiten van je bedrijf. Routineuze en repetitieve taken worden geautomatiseerd, waardoor je werknemers meer tij den energie hebben voor strategische besluitvorming en waardecreatie. Dit resulteert niet alleen in verhoogde productiviteit, maar ook in een betere werknemerservaring, waarbij medewerkers hun vaardigheden kunnen benutten voor taken die echt het verschil maken!  
 
Neem contact op Plan een telefonische afspraak
Shape_MMA

Hoe gaat het in zijn werk?

Helder en transparant.

ABC E BUSINESS bezit alle faciliteiten om je hierbij van dienst te kunnen zijn. Wij ontfermen ons samen met jou over het probleem, op deze pagina leer je de 3 stappen die leiden tot jouw custom API!

1: Inventarisatie
2: Technisch en Functioneel ontwerp
3: Realiseren API

Stap 1: Inventarisatie.

Bestaat de koppeling nog niet? Dat zoeken we voor je uit. Vervolgens stellen wij (Een ABC Consultant en Developer) samen met jou een inventarisatie document op.

Hierin staat onder andere beschreven: 

 • Welke wijze van bestandsoverdracht er is
 • Wat is het actieve systeem
 • Wat is het formaat van de bestanden
 • Welke vorm van authenticatie is er
 • Is er documentatie beschikbaar
 • Welke gegevens worden overgedragen
 • Welke mappenstructuur
 • Hoe worden de berichten afgehandeld
 

Stap 2: Technisch en Functioneel Ontwerp.

De ABC developer werkt de technische zaken verder uit zoals hoe bestanden over te dragen, wat zit er reeds in de standaard beschikbare API's en wat zijn de aanpassingen/toevoegingen die gedaan moet worden aan de koppeling(en).

De ABC Consultant werkt de functionele zaken verder uit zoals de inrichting van Business Central en hoe dat zich verhoudt tot de data die gecommuniceerd wordt. 

Dit samenspel resulteert in 2 documenten die samen met jou weer besproken worden zodat we het er samen over eens zijn dat dit het is wat we gaan bouwen en wat het gaat kosten om te realiseren en te onderhouden.

Stap 3: Realiseren API.

Na jouw akkoord op de offerte gaan we het maken van de API inplannen. Afhankelijk van beschikbaarheid en complexiteit van de oplossing heeft dit een bepaalde doorlooptijd. Wanneer de API gereed is zullen we deze aan je opleveren en samen met jou de werking ervan testen. Na je akkoord zetten we de API live en kun je profiteren van de efficiency slag die je hebt gemaakt. 

 
 

Wat gaat dat kosten?

Stap 1 en 2 kosten bij elkaar €3.750. Daarvoor krijg je: 

 • Inventarisatiedocument wensen.
 • Een ABC Consultant en een ABC Developer over de vloer.
 • Technisch ontwerp.
 • Functioneel ontwerp.
 • Offerte.
 • 10% korting op de uiteindelijke opdracht.

Een greep uit ons klantportfolio.

''Het bouwen van een koppeling naar onze inkoopfactuurverwerking samen met ABC E BUSINESS is een zeer waardevolle. Door gezamenlijk onze expertises in te zetten hebben we een volwaardige, door Microsoft gecertificeerde koppeling, kunnen realiseren waarmee we inmiddels meerdere klanten kunnen bedienen.''

Vincent-Buijs-CIRKEL-ZW-200X200PX
Vincent Buijs

Commercieel Manager Elvy
Hét software bedrijf voor jouw financiële processen.

Creëer je eigen succesverhaal.

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing. Zo ook voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en onze sales advisors leggen het graag uit!
 

Neem contact op Plan een telefonische afspraak