API laten ontwikkelen voor Business Central. 

SOLUTIONS. MADE. EASY.

Heeft jouw organisatie een API koppeling nodig?

Maak je gebruik van verschillende software systemen of applicaties die met elkaar samenwerken? Een API is als een brug tussen al die verschillende databronnen, zodat ze makkelijk gegevens kunnen delen. Zo blijft je informatie altijd up-to-date, waar je ook kijkt. 
 
Mist de integratie van jouw systeem of applicatie met Business Central? Laat de ontwikkeling van zo'n API koppeling met Business Central maar over aan onze slimme en creatieve developers! Dan hoeven jij en je collega's enkel en alleen de vruchten te plukken van deze handige, op maat gemaakte, oplossing voor Business Central. Met zo'n API koppeling investeer je in efficiëntie en bespaar je kosten.
 
Neem contact op Plan een telefonische afspraak
Shape_DSI

Wij helpen je graag!

ABC E BUSINESS bezit alle faciliteiten om je hierbij van dienst te kunnen zijn. Wij ontfermen ons samen met jou over het probleem, op deze pagina ontdek je de 3 stappen die leiden tot jouw custom API!

1: Inventarisatie
2: TO & FO
3: Realisatie

Stap 1: Inventarisatie.

Bestaat de koppeling nog niet? Dat zoeken we voor je uit. Vervolgens stellen wij (Een ABC consultant en developer) samen met jou een inventarisatie document op.

Hierin staat onder andere beschreven: 

 • Welke wijze van bestandsoverdracht is er?
 • Wat is het actieve systeem?
 • Wat is het formaat van de bestanden?
 • Welke vorm van authenticatie is er?
 • Is er documentatie beschikbaar?
 • Welke gegevens worden overgedragen?
 • Welke mappenstructuur?
 • Hoe worden de berichten afgehandeld?
 

Stap 2: Technisch- en functioneel ontwerp.

De ABC developer werkt de technische zaken verder uit, zoals hoe bestanden over te dragen, wat zit er reeds in de standaard beschikbare API's en wat zijn de aanpassingen of toevoegingen die gedaan moet worden aan de koppeling(en).

De ABC consultant werkt de functionele zaken verder uit, zoals de inrichting van Business Central en hoe dat zich verhoudt tot de data die gecommuniceerd wordt. 

Dit samenspel resulteert in 2 documenten die samen met jou besproken worden, zodat we het samen eens zijn over wat we gaan bouwen en wat het gaat kosten om het te realiseren en te onderhouden.

Stap 3: Realiseren API.

Na jouw akkoord op de offerte gaan we het maken van de API inplannen. Afhankelijk van beschikbaarheid en complexiteit van de oplossing heeft dit een bepaalde doorlooptijd. Wanneer de API gereed is zullen we deze aan je opleveren en samen met jou de werking ervan testen. Na je akkoord zetten we de API live en kun je profiteren van de efficiency slag die je hebt gemaakt!

Wat gaat dat kosten?

Stap 1 en 2 kosten bij elkaar €3.750,-. Daarvoor krijg je: 

 • Inventarisatiedocument wensen.
 • Een ABC consultant en een ABC developer over de vloer.
 • Technisch ontwerp.
 • Functioneel ontwerp.
 • Offerte.
 • 10% korting op de uiteindelijke opdracht (stap 3).

''Het bouwen van een koppeling naar onze inkoopfactuurverwerking samen met ABC E BUSINESS is een zeer waardevolle. Door gezamenlijk onze expertises in te zetten hebben we een volwaardige, door Microsoft gecertificeerde koppeling, kunnen realiseren waarmee we inmiddels meerdere klanten kunnen bedienen.''

Vincent-Buijs-CIRKEL-ZW-200X200PX
Vincent Buijs

Commercieel Manager Elvy

Creëer je eigen succesverhaal.

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing. Zo ook voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en onze sales advisors leggen het graag uit!
 

Neem contact op Plan een telefonische afspraak