ERP Software voor

Jouw branche.

Voor welke branche ben je op zoek?

Shape_team-1125X945PX

Onze branches.

Microsoft Dynamics 365 Business Central is te gebruiken voor veel verschillende branches. Maar de kracht van ABC E BUSINESS ligt bij de bovenstaande branches. Het is dan ook niet onlogisch dat het grootste deel van onze klanten hierin werkzaam is. 

De kennis en ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan werkt weer in jouw voordeel bij de implementatie van de software. Maar het gaat nog verder, want wij weten wat er speelt in jouw bedrijf en hoe jij succesvoller kunt worden.

 

Neem contact met ons op

 

Wat onze klanten zeggen.

De overstap naar Business Central betekende niet alleen lagere kosten per gebruiker, maar het betekende ook de overstap naar een toekomstbestendige omgeving. Om met een relatief klein team veel werk te verzetten, moet je continu inzicht hebben in wat er binnen je bedrijf gebeurt.

NickAlthuizen-zw
Nick Althuizen

Mede-eigenaar Sicuro Speeltoestellen

Sinds onze oprichting in 2007 zijn we enorm gegroeid. Van een klein bedrijf met een missie tot waar we nu staan: een serieuze speler in de markt van duurzame energie, en nog altijd met diezelfde missie.

In het verleden hebben we telkens keuzes gemaakt voor een snelle oplossing voor een specifiek vraagstuk, daar waar het dan IT betreft. En met de groei van onze organisatie, is ook het aantal applicaties gegroeid. Sommige stukken software integreren met elkaar. Anderen niet, of niet optimaal. Ook gebruiken we Excel vaak als extra registratie. We wisten: 'Dit kan zo niet langer.' Want ook voor de komende jaren staan er weer uitdagende groeiverwachtingen in onze prognoses. Dan kun je echt niet meer zonder een solide software oplossing. Dan heb je een stevig fundament nodig.

StanBergmans-bw
Stan Bergmans

Manager Operations van Alius

Wij zijn van een familiebedrijf naar een middelgroot bedrijf gegroeid. Die groei zie je terug door het gehele bedrijf. De zichtbaarheid van onze merken stijgt aanzienlijk en met de inspanningen van onze teams in het buitenland krijgen wij ook over de grens een al maar sterker marktaandeel.

Daarnaast willen we nog meer centraliseren en meer focus aanbrengen op coöperatief werken. In Tsjechië en Slovenië bijvoorbeeld hebben we drie fabrieken staan. Daar wil je actief en snel mee kunnen samenwerken en voorkomen dat mensen zich alleen richten op hun eigen eilandje. Om dat te bereiken, zullen we nog intensiever gebruik gaan maken van het Dynamics 365 platform, waarbij Business Central voor ons dé centrale plaats is waar alles bij elkaar komt. Bij een deel van de bedrijven moet eerst de fundering nog goed gelegd worden en daar zijn we nu mee bezig. Maar duidelijk voor ons is dat we Business Central nodig hebben om door te groeien.

nicomarnethdorema-bw
Nico Marneth

CFO van Doréma

 

Deze klanten bereiken al meer met Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Nog meer waarde voeg je eenvoudig toe door uit te breiden met apps.

Meer informatie over onze diensten of apps?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam