ERP software voor 
Projectmanagement.

PROJECTMANAGEMENT. MADE. EASY.

De alles-in-één oplossing voor je operationele en financiële projecten.

We hebben onze krachten gebundeld met PSOhub om jou het meest geavanceerde projectmanagementsysteem te bieden dat naadloos integreert met de ERP-software Microsoft Dynamics 365 Business Central. PSOhub in combinatie met Business Central tilt projectmanagement naar een hoger niveau, waardoor het beheer van sales, resources, projecten en financiën eenvoudiger wordt dan ooit tevoren.

Met PSOhub wordt de kloof tussen je CRM, projectmanagement en boekhoudsoftware overbrugd, zodat je alles uit je software haalt voor een soepel lopend projectmanagement. Het is de ultieme oplossing om je bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter te werken. Kies voor een voorsprong en ontdek zelf de toegevoegde waarde!

Shape_ProjectenUrenBranche

De vele voordelen van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Beheer al je bedrijfsprocessen in één systeem.

Veilig in de cloud.

Snel starten dankzij onze templated setup.

Maak geweldige performance dashboards met PowerBI.

Flexibel en schaalbaar.

Modulair uit te breiden met meer dan 2500 apps van Microsoft AppSource.

De krachtige functies van Business Central en PSOhub, gebundelt in één oplossing.

Beheer je bedrijf moeiteloos met Business Central en PSOhub. Ontdek hoe deze krachtige projectmanagement software is afgestemd op de behoeften van jouw sector. 

Ik wil meer informatie

Bijhouden van uren.

Het nauwkeurig bijhouden van uren voor verschillende projecten en medewerkers kan een uitdaging zijn.  

Projectvoortgang.

Het bewaken van de voortgang van projecten en het nemen van verantwoorde beslissingen vereist nauwkeurige informatie. 

Budgetbeheer.

Het bijhouden van projectbudgetten en het voorkomen van over- of onderbesteding.

Samenwerking.

Het coördineren van verschillende teamleden en het garanderen van efficiënte samenwerking is cruciaal.

Business Central is standaard uitgerust met een Projecten-module, die basisfunctionaliteiten voor projectbeheer biedt. Voor complexer projectbeheer biedt de integratie met PSOhub echter uitgebreidere mogelijkheden. Wil je weten welke oplossing het beste past bij jouw bedrijf? Ontdek meer in onze blog.
→ De keuze: Projecten-module of PSOhub voor Business Central?

Prijzen.

Deze klanten werken al met Business Central.

Is jouw bedrijf toe aan ERP software?

Download de checklist, vul 'm in en bepaal zelf of ERP iets voor jou kan betekenen. Liever sparren met een professional?
Plan een telefonische afspraak in met onze sales advisor Sam! 
 
Download de Checklist  Plan een telefonische afspraak
Trendrapporten-ERP-ISJOUWBEDRIJFERKLAARVOOR-2023-Horizontaal-V2

ERP, wat kan ik ermee?

In het huidige digitale tijdperk is een geïntegreerd ERP-systeem essentieel om efficiënt te kunnen functioneren. Het fungeert als de ruggengraat van een organisatie, waarbij het verschillende bedrijfprocessen samenbrengt en integreert in één centrale database. Een ERP-systeem is belangrijk omdat het organisaties helpt om zich aan te passen aan veranderingen, flexibel te blijven en te voldoen aan klantbehoeften. 
 
In dit whitepaper gaan we dieper in op de voordelen en werking van een ERP-systeem én kun je de ERP-checklist invullen, waarmee je erachter komt of jouw bedrijf toe is aan ERP-software.
 

Download het whitepaper

''We zochten naar een oplossing die niet alleen een totaalpakket kon bieden voor onze project- en financiële administratie, maar ook goed geïntegreerd was met andere Microsoft software die we al gebruikten. Business Central was de ideale keuze voor ons, omdat het alle gewenste functionaliteiten al had geïntegreerd en het een stabiel en betrouwbaar product is van een grote partij als Microsoft.''
Rene_Bosman zw
René Bosman

Concerncontroller bij Brainport Development

Aan de slag met effectief projectbeheer?

Voor ieder bedrijf is er een passende projectmanagement ERP software-oplossing. Zo ook voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en onze sales advisors vertellen je graag meer!

Shape_Sam