Extra diensten:
Customer Care.

ABCEBUSINESS-SUPPORT-FACTS-FIGURES

 

Met Customer Care Basic en Premium zorgen we ervoor dat je de juiste ondersteuning krijgt om je Business Central-systeemsuccesvol te maken en te onderhouden. Of je nu kiest voor de basisoptie of voor de premiumversie met extra voordelen, ons Support team staat klaar om je te helpen bij al je vragen en behoeften.

Customer Care Basic

Customer Care Basic biedt de essentiële ondersteuning die nodig is om een succesvolle implementatie van Business Central te waarborgen en een naadloze werking van je bedrijfsprocessen te garanderen. Enkele belangrijke aspecten om te overwegen zijn:

  • Onbeperkte ondersteuning via klantportaal: Ons klantportaal biedt een gebruiksvriendelijk platform waar je al je vragen kunt stellen en direct antwoord kunt krijgen van onze experts. Of het nu gaat om technische problemen, configuratievragen of algemene ondersteuning, ons team staat altijd voor je klaar.

  • Onbeperkte trainingen: Door onbeperkte toegang tot trainingen bij ons op kantoor of via Teams kunnen je medewerkers hun kennis en vaardigheden voortdurend ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat je team optimaal gebruik kan maken van Business Central en efficiënt kan werken.

  • Toegang tot documentatie en e-learning: Met onbeperkte toegang tot docs.microsoft.com en e-learning bronnen kunnen je medewerkers zelfstandig leren en zich verdiepen in specifieke onderwerpen die relevant zijn voor hun rol binnen je organisatie.

  • Tenant management: We nemen het beheer van je tenant omgeving en licenties uit handen, waardoor je je kunt concentreren op je kernactiviteiten zonder je zorgen te hoeven maken over technische details en administratieve taken.

  • Single Sign-On en User Management: We helpen je bij het instellen van single sign-on voor een naadloze gebruikerservaring en bieden ondersteuning bij het beheren van gebruikers, inclusief het aan- en uitzetten van gebruikers en het toewijzen van standaardrollen.

De kosten voor Customer Care Basic bedragen: €175,- per tenant/per maand en €12,- per full user/per maand. De kosten voor een teammember zijn: €1,50 per gebruiker, maand.


Customer Care Premium

Customer Care Premium biedt alle voordelen van Customer Care Basic, met aanvullende voordelen die zijn ontworpen om je nog meer waarde te bieden en je te helpen bij het maximaliseren van je investering in Business Central. Enkele belangrijke aspecten van deze service zijn:

  • Korting op consultancy uren: Door 10% korting te bieden op extra consultancy uren voor opdrachten na de implementatie, stellen we je in staat om extra ondersteuning te krijgen tegen een gereduceerd tarief. Dit kan variëren van hulp bij complexe configuraties tot maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van je organisatie.

  • Inclusief consultancy dagen: We bieden 2 dagen consultancy inbegrepen bij Customer Care Premium, waardoor je directe toegang hebt tot onze experts voor aanvullende ondersteuning en advies. Deze dagen kunnen worden gebruikt voor strategische planning, diepgaande analyses van je bedrijfsprocessen of andere consultancytaken die je nodig hebt.

De kosten voor Customer Care Premium bedragen: €375,- per tenant/per maand en €12,- per full user/per maand. De kosten voor een teammember zijn: €1,50 per gebruiker, maand.

Wij helpen jou meer te bereiken!

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een krachtige en veelzijdige bedrijfsoplossing die bedrijven van alle groottes helpt om effectiever te werken. Begin vandaag nog met het bereiken van meer. Wij staan voor je klaar!

Shape_team10-1