Wat anderen zeggen over de samenwerking
Referenties.

Onze klanten aan het woord.

Door de jaren heen hebben wij bij veel klanten Microsoft 365 Business Central geïmplementeerd. Wij vertellen dan ook graag over onszelf, wat we voor je kunnen betekenen en hoe we je kunnen helpen om meer te bereiken met jouw organisatie. Het is echter ook fijn om informatie vanuit een ander perspectief te krijgen. Daarom hebben wij enkele van onze klanten het woord gegeven om te vertellen hoe zij de samenwerking met ons hebben ervaren.
 
Zelf de ERP-software ervaren waarmee onze klanten hun successen behalen? Vraag dan direct een demo aan.  
30 dagen gratis demo
Shape_team10

Een greep uit ons Business Central klantenbestand.

250+

Business central implementaties afgerond.

90+

Klanten van NAV naar Business Cental gemigreerd.

124+

Business Central Extensies & Apps ontwikkeld.

383

Klanten met hun Business Central vragen geholpen.

Succesverhalen.

Tony's Chocolonely.

Door Bas Rittershaus - NAV Consultant bij Tony's

"Tony’s Chocolonely’s missie is om samen chocolade 100% slaafvrij te maken. Dit kunnen wij niet alleen: hier hebben wij partners als ABC E BUSINESS hard bij nodig. Wij kiezen voor een lange termijnrelatie met onze leveranciers, waar vertrouwen en visie belangrijker zijn, dan de laagste prijs. Zo ook voor onze IT-systemen.
 
In 2011 startten wij met Microsoft Dynamics NAV (de voorloper van Microsoft Dynamics 365 Business Central) in de cloud bij ABC E BUSINESS en SaaSplaza. Toen nog op NAV 2009 met 3 gebruikers. Twee upgrades later maken meer dan 30 Tony’s dagelijks gebruik hiervan in onze kantoren in Portland, Londen en Amsterdam. Alle financiële en logistieke transacties gaan door het systeem. Zo wordt onze logistieke keten aangestuurd, dus het is ontzettend belangrijk dat het systeem vlekkeloos blijft draaien.”
 
Tony’s heeft al sinds de invoering van de eerste versie van NAV de visie om de gehele infrastructuur in de cloud te laten draaien. Hierdoor is het schaalbaar voor de sterke groei die we doormaken. Dat cloud model sluit goed aan bij de visie van ABC E BUSINESS.
Klantreferentie-Tonys-Chocolonely-AFGEROND_LINKS

Succesverhalen.

VAEX Group.

Door Marjolein Waals - Operationeel Manager

"In 2016 zijn we gaan samenwerken met ABC E BUSINESS, een volledig nieuwe implementatie van Microsoft Dynamics NAV 2018 gestart. Tot op heden lopen er nog volop ontwikkelingen omtrent de optimalisatie van onze werkprocessen. VAEX The Livestock Traders & VAEX The Truck Traders waarderen de prettige samenwerking, zowel met ABC E BUSINESS als met hun enthousiaste medewerkers."

VAEX
Bloom the Room

BloomTheRoom.

Door Rene de Wilde - Head of Finance & Operations

BloomTheRoom, als start-up eCommerce tak van B&C International, verkoopt via webshops raamdecoratie in Frankrijk en Nederland.

"Een complexe marktsituatie, waarin online marges klein zijn, vraagt om een topdog ERP-systeem en idem partner. In Microsoft Dynamics 365 Business Central en ABC E BUSINESS hebben wij beiden gevonden. In hoog tempo is het gelukt om de orderflow volledig te automatiseren en op dit moment ontwikkelen wij door in het automatiseren van administratieve processen. Het pro-actief meedenken en snelle handelen van ABC E BUSINESS is hierbij van grote waarde. Bovendien verloopt de samenwerking in fijne sfeer."

Wij helpen onze klanten meer te bereiken.

Voor ieder bedrijf is er een passende oplossing.

Plan een telefonische afspraak Neem contact op
Shape_team11