Klantreferenties ABC E BUSINESS

Referenties

Door de jaren heen heeft ABC E BUSINESS bij veel klanten Microsoft Dynamics 365 Business Central geïmplementeerd. Omdat een referentie meer vertelt dan 1000 woorden van ons, hebben we enkele klanten het woord gegeven.

Zelf de ERP-software ervaren waarmee onze klanten hun successen behalen? Vraag een demo aan!

30 dagen gratis demo

Een greep uit ons Business Central klantenbestand

Klantcase SICURO Speeltoestellen

SICURO Speeltoestellen is expert op het gebied van de inrichting van openbare sport- & speelplekken. Het familiebedrijf heeft al ruim twintig jaar de ervaring en expertise om voor iedereen de ideale sport- of speelplek aan te leggen. Van ontwerp, ontwikkeling, productie, levering, montage, inspectie tot onderhoud: SICURO regelt het hele traject.

In deze klantencase krijg je een kijk in deze wereld en hoe het bedrijf middels Microsoft Dynamics 365 Business Central dagelijks de werkzaamheden kunnen stroomlijnen.

Check hier de klantcase!

20210323-ABC-SIC-005

Klantcase Mior ICT Diensten

Mior ICT Diensten is een Microsoft 365 partner die zich al 25+ jaar inzet als allround ICT-dienstverlener voor het mkb. Zij gaan volledig op in het Microsoft 365 ecosysteem en werken dagelijks hard aan het verlenen van de juiste service op het juiste moment. Van ICT beheer (op afstand) tot netwerkbeveiliging en van professionele WiFi toepassingen tot Office365 dienstverlening. Voor totale ontzorging op hard- en softwaregebied ben je bij Mior in de juiste handen!

Wij spraken met Marc Lammers en Diana Meulendijks, directieleden, over de transitie naar Business Central en wat er zoal komt kijken bij een dergelijke ontwikkeling.

Check hier de klantcase!

_T5B7796

Klantcase Doréma

Doréma is de toonaangevende producent en groothandel van voortenten en luifels voor caravans en campers. Het bedrijf valt samen met Alpenkreuzer onder de paraplu van Sunshine Group B.V. en is voor iedereen een bekende speler. Onlangs heeft het moederbedrijf De Waard overgenomen en is de positie in de markt verder versterkt.

Nico Marneth - CFO en Rian Kistemaker - ICT/Applicatie Beheer vertellen in deze klantcase meer over hun uitdagingen. Want wat komt er bij de groei kijken? Hoe zorgen ze ervoor dat alles gestroomlijnd verloopt?

Lees meer over Doréma
Dorema Nico Marneth en Rian Kistemaker  - ABC E BUSINESS

Klantcase CST Tires

Cheng Shin Holland B.V. is de Nederlandse tak van CST Tires, een bekende speler in de bandenbranche. Zij produceren en leveren onder meer banden aan groothandels en fabrieken. Als innoverende en vooruitstrevende organisatie die graag voorop loopt in de markt kozen zij ervoor om over te stappen op Dynamics 365 Business Central.

We spraken Jack Duis, Managing Director van Cheng Shin Holland, over de overgang van Microsoft Navision naar Dynamics 365 Business Central en wat daarbij zoal komt kijken. Want hoe begeleid je een dergelijke operatie nou in goede banen en zorg je ervoor dat je groeiruimte kunt faciliteren voor je bedrijf en je werknemers? Lees onze klantcase en raak geïnspireerd!

Lees meer over CST Tires
cstsolidblack-smaller

Tony’s Chocolonely

Door Bas Rittershaus - NAV Consultant bij Tony's

"Tony’s Chocolonely’s missie is om samen chocolade 100% slaafvrij te maken. Dit kunnen wij niet alleen: hier hebben wij partners als ABC E BUSINESS hard bij nodig. Wij kiezen voor een lange termijnrelatie met onze leveranciers, waar vertrouwen en visie belangrijker zijn, dan de laagste prijs. Zo ook voor onze IT-systemen.

In 2011 startten wij met Microsoft Dynamics NAV (de voorloper van Microsoft Dynamics 365 Business Central) in de cloud bij ABC E BUSINESS en SaaSplaza. Toen nog op NAV 2009 met 3 gebruikers. Twee upgrades later maken meer dan 30 Tony’s dagelijks gebruik hiervan in onze kantoren in Portland, Londen en Amsterdam. Alle financiële en logistieke transacties gaan door het systeem. Zo wordt onze logistieke keten aangestuurd, dus het is ontzettend belangrijk dat het systeem vlekkeloos blijft draaien.”

Tony’s heeft al sinds de invoering van de eerste versie van NAV de visie om de gehele infrastructuur in de cloud te laten draaien. Hierdoor is het schaalbaar voor de sterke groei die we doormaken. Dat cloud model sluit goed aan bij de visie van ABC E BUSINESS.

Klantreferentie Tonys Chocolonely

VAEX Group

Door Marjolein Waals - Operationeel Manager

"In 2016 zijn we gaan samenwerken met ABC E BUSINESS, een volledig nieuwe implementatie van Microsoft Dynamics NAV 2018 gestart. Tot op heden lopen er nog volop ontwikkelingen omtrent de optimalisatie van onze werkprocessen. VAEX The Livestock Traders & VAEX The Truck Traders waarderen de prettige samenwerking, zowel met ABC E BUSINESS als met hun enthousiaste medewerkers."

Vaex

BloomTheRoom

Door Rene de Wilde - Head of Finance & Operations

BloomTheRoom, als start-up e-commerce tak van B&C International, verkoopt via webshops raamdecoratie in Frankrijk en Nederland.

"Een complexe marktsituatie, waarin online marges klein zijn, vraagt om een topdog ERP-systeem en idem partner. In Microsoft Dynamics 365 Business Central en ABC E BUSINESS hebben wij beiden gevonden. In hoog tempo is het gelukt om de orderflow volledig te automatiseren en op dit moment ontwikkelen wij door in het automatiseren van administratieve processen. Het pro-actief meedenken en snelle handelen van ABC E BUSINESS is hierbij van grote waarde. Bovendien verloopt de samenwerking in fijne sfeer."

BloomTheRoom

ABC klanten die met Productie 365 werken

ABC klanten die met Groothandel 365 werken

ABC klanten die met Foodware 365 werken

ABC klanten die met Projecten & Uren 365 werken

Wij helpen onze klanten meer te bereiken

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing. Zo ook voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd? Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Neem contact met ons opPlan een telefonische afspraak

Sam Rijks - Sales Advisor