Over ons.

Wat we doen?

ABC E BUSINESS adviseert, ontwikkelt en implementeert op het gebied van Microsoft Dynamics 365 Business Central, gericht op mkb-bedrijven. Onze specialisatie zit met name in productie, groot- en detailhandel en bedrijven die met projecten en uren werken.

In iedere organisatie klinkt het ongetwijfeld als een bekend verhaal: ellenlange Excel-documenten die ieder jaar complexer en uitgebreider lijken te worden. Om dit alles in het gareel te houden is het in gebruik nemen van een ERP-systeem de beste optie. Dagelijks werken wij met een enthousiast team van professionals aan het bedienen van het mkb met strak opererende software van Microsoft en uiteraard een passend advies op maat. Daar krijgen wij elke dag weer nieuwe energie van!

Onze missie is dan ook om onze klanten meer te laten bereiken door ze gemakkelijker, leuker en efficiënter te laten werken.

Shape_team10-1

Voor onder andere deze tevreden ABC klanten:

265+

Business Central implementaties afgerond.

90+

Klanten van NAV naar Business Cental gemigreerd.

140+

Business Central Extensies & Apps ontwikkeld.

436

Klanten met hun Business Central vragen geholpen.

Storyline.

Wat voor voormalig eigenaar Emile Peels begon als een afstudeerproject, groeide binnen enkele jaren uit tot een succesvolle onderneming. Dit succes zet zich hedendaags door met de heren Lars Hoving en Antoine Brok aan het roer en een team van inmiddels 30 medewerkers, honderden klanten en vooral heel veel passie en plezier in hetgeen dat we doen. Het doel is altijd het bereiken van The Next Level, waarbij we klanten én collega’s op ieder mogelijk gebied willen zien groeien. We streven daarbij naar een sterke en langdurige relatie, want alleen dan haal je het maximale uit de samenwerking. Teamwork makes the dream work, toch?
 
In 2020 zijn we door Microsoft uitgeroepen tot Partner of the Year finalist, ofwel de nummer 2 van de wereld en de nummer 1 partner van Nederland op het gebied van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Daarmee zijn wij het eerste Nederlandse bedrijf in de geschiedenis die dit heeft bereikt. Een bijzondere mijlpaal en een bonk van een award waar we nog steeds enorm trots op zijn!

Onze aanpak.

Het liefst wil je morgen al live met je ERP-pakket. Dat zouden wij ook geweldig vinden. Zo eenvoudig is het alleen niet, maar we willen wel dat het zo voor jou voelt. Daarom zorgen we voor een heldere samenwerking met duidelijke afspraken. Dan weet je precies waar je aan toe bent en welke stappen we gaan ondernemen. We houden de lijntjes kort, zodat we snel kunnen schakelen.

En misschien nog wel het belangrijkste: je werkt met de beste professionals die jou en je collega’s begeleiden. Ons team heeft al veel implementaties uitgevoerd, dus ze weten wat ze moeten doen om je zo snel mogelijk aan de slag te laten gaan!

Samen zorgen we ervoor dat we een succes maken van onze samenwerking, zodat jij je ambities waar kan maken met jouw bedrijf.
''Het is onze missie om bedrijven
meer te laten bereiken.''
LHO-vierkant
Lars Hoving

CEO

Onze aanpak.

3-step Road to Success.

Inventarisatie.

We bespreken jouw uitdagingen, wensen en behoeftes. Daarbij vertellen we je meer over de oplossing die bij jou past en waarmee we een succesvolle samenwerking tegemoet gaan.

Implementatie.

Aan de hand van een duidelijke planning werken we samen toe naar de livegang van jouw nieuwe ERP-systeem: Dynamics 365 Business Central. 

Aftercare.

Na de implementatie helpen we je natuurlijk graag verder met de groei van jouw organisatie met onze Aftercare. We zorgen ervoor dat onze samenwerking na de implementatie succesvol doorloopt.

3 step Road to Success

Waar we voor staan.

De drie kernwoorden uit het ABC-woordenboek, die door onze aderen stromen.

Helder
Mensgericht
Open

Helder.

Communicatie, communicatie en nog eens communicatie. Duidelijkheid en transparantie over wat je van ons kan verwachten en wat er van jou verwacht wordt. Wat ons betreft zéér belangrijk voor een prettige samenwerking!

Mensgericht.

Het welzijn van de mens en met elkaar omgaan op een respectvolle manier, is waar het ons om draait. We hebben oprechte aandacht voor het individu en zullen altijd oog houden voor de mens achter de organisatie.

Open.

We kijken met een open blik naar onszelf en onze omgeving. We staan open voor elkaar, voor nieuwe ideeën en nieuwe ervaringen. De wereld blijft in beweging en we bewegen graag mee.

Wat is Dynamics 365 Business Central?

Microsoft Dynamics 365 Business Central, de opvolger van Dynamics NAV, is dé ERP-software die zorg draagt voor optimale efficiëntie van je bedrijfsvoering. Zo zorgt Microsoft Dynamics Business Central ervoor dat processen worden geautomatiseerd en geoptimaliseerd. Hierdoor werk je kosteneffectief en geef je niet onnodig geld uit.
 
Voormalig CEO Emile vertelt er meer over in de video hiernaast, toen RTL bij ons op bezoek kwam.
 
Trots op onze professionals.

De knappe koppen van ABC.

Ons team zorgt ervoor dat onze klanten dag in dag uit goed geholpen worden. Dankzij de kennis en inzet van onze collega's kunnen we er iedere dag voor zorgen dat bijna 200 bedrijven met geautomatiseerde en geoptimaliseerde processen en kosteneffectief werken.

_T5B1233 copy-1

Thomas.


Na zijn studie is Thomas met een traject als junior consultant bij ons gestart. Na een vliegende start in de wereld van Business Central reist hij inmiddels al een jaar met zijn enthousiasme het land door om deze slimme bedrijfssoftware te implementeren bij onze klanten. Een echte topper! 

_T5B0131 copy

Sam.


Sam is onze super snelle sales advisor en adviseert bedrijven over de mogelijkheden van Business Central. Hij zorgt dat het voor jou helemaal duidelijk is wat je kan verwachten van een implementatie. Geen zorgen dus. Heb je een vraag of wil je meer informatie? He is your guy! 

_T5B9789 copy

Erik.


Erik en zijn collega Rolf van onze support-afdeling zijn de redders in nood van onze klanten wanneer zij het even niet meer weten. Samen met de klant gaat Erik zo snel als mogelijk op zoek naar een oplossing voor hun, soms complexe, vraagstuk. Zijn doel? Happy customers natuurlijk!

_T5B0555 copy

Antoine.


Antoine is als operations manager verantwoordelijk voor een efficiënt verloop van alle operationele zaken. Hij weet als geen ander het overzicht te bewaren en houd daarbij oog voor het proces én de mens. Mede door Antoine loopt ieder project op rolletjes. Een toppertje, als je het ons vraagt!

_T5B9874

Gilbert.


Onze ervaren developer en code-kunstenaar Gilbert doet er alles aan om software van hoge kwaliteit te ontwikkelen voor onze klanten. Hij denkt in oplossingen en verzorgt het maatwerk voor diverse projecten. Dankzij Gilbert kunnen we inspelen op de specifieke wensen van bedrijven.

_T5B0089 copy

Laurie.


Laurie vormt samen met Teun en Riks team marketing. Zij is de definitie van een échte crea bea. Ze maakt de leukste creaties voor onze on- en offline communicatie en schudt de blogs en vlogs zo uit haar mouw. Verder beheren onze marketeers de ABC-website, de werkenbij-site en natuurlijk de socials.

_T5B0205 copy

Lars.


De CEO van ABC E BUSINESS, Microsoft's Preferred Partner for het mkb. Met inmiddels meer dan 10 jaar aan ervaring heeft hij al veel klanten kunnen helpen met het bereiken van meer. Zonder Lars lagen er nog heel veel klanten begraven onder kilo's Excel-bestanden.

Benieuwd wie er nog meer bij ons werken?

Onze mijlpalen en onderscheidingen.

In het afgelopen decennia hebben we hard gewerkt, onze services geoptimaliseerd en hebben we met ons team prestaties neergezet om trots op te zijn. Als partner van Microsoft zijn wij dan ook erg blij met de erkenning die zij ons geven, met als hoogtepunt de verkiezing tot Microsoft Partner of the Year 2020 Finalist, ofwel de nummer 2 van de wereld en nummer 1 van Nederland.
 
Benieuwd hoe we die belangrijke prijs hebben gewonnen? Lees het hier!
 

Daarnaast hebben we in 2023 als één van de eerste partners in Nederland de prestigieuze Solution Partner Business Applications erkenning mogen ontvangen van Microsoft. Deze status verdien je op basis van aantal klanttoevoegingen, klantengroei, implementaties en behaalde certificeringen. Maar ook technische bekwaamheid, inzet en ervaring zorgen ervoor dat we een bewezen partner zijn in de Microsoft Cloud Business Applications voor het MKB.

Als kers op de taart hebben we ook de Specialisatie Midden- en Klein bedrijf erkenning ontvangen. Dat wil zeggen dat ABC E BUSINESS veel ervaring heeft met het implementeren en ondersteunen van Microsoft Dynamics 365 Business Central, dé ERP oplossing voor het MKB.

Beide statussen hebben we als team bereikt en daar zijn we dan ook zeer trots op!

ABC MSP kleur -- 1000X667PX
ABC POTY 2020 -- 1000X667PX

Meer informatie over onze diensten?

Kom een bakkie doen of plan een telefonische afspraak in. Onze sales advisors vertellen je graag meer over hoe wij jou en je organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen!

Shape_team6