Microsoft Dynamics 365 Business Central

Video's.

Ervaar Business Central.

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een alles-in-één oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven waarmee je al jouw bedrijfsprocessen automatiseert en verbindt. Het systeem levert je inzicht in je totale bedrijfsproces. 

Het uitgebreide ERP-pakket biedt diverse mogelijkheden. Onze consultants nemen je mee in onze uitgebreide demo's over Microsoft Dynamics 365 Business Central. In iedere video wordt gekeken naar verschillende functionaliteiten en handelingen binnen de ERP software van Microsoft Dynamics 365. Maak vast kennis met alle voordelen & features en ervaar zelf de oneindige mogelijkheden en het gebruiksgemak die de software te bieden heeft.

MicrosoftTeams-image (2)
Vraag een demo aan.
En probeer 30 dagen gratis!
Probeer nu
Shape_MMA
Beheer al je bedrijfsprocessen in één systeem
Flexibel & schaalbaar
Veilig in de cloud
Integreert naadloos met Office 365

Business Central aan je uitgelegd.

Business Central is opgebouwd uit meerdere modules. Iedere module ondersteunt een specifieke taak, zoals de financiële administratie of het beheer van in- en verkoop. Het voordeel van klant zijn bij ABC E BUSINESS is dat je niet betaalt voor de modules die je niet gebruikt. Daarnaast zijn de modules bij ons standaard ingericht, waardoor we tijd besparen tijdens de implementatie.
 
Hieronder vind je onze uitgebreide demo's per Business Central module.

Video kennisbank.

Op zoek naar meer uitleg over een bepaalde functionaliteit in Business Central? Check onze uitgebreide video kennisbank of er een video tussen zit die je verder kan helpen. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact op.

Meer informatie of extra beeldmateriaal?

Check YouTube Neem contact op