Microsoft 365.

Ontdek de kracht van Microsoft 365.

Microsoft 365 is een krachtige suite van productiviteitstools waarmee je jouw werk efficiënter en slimmer kunt doen dan ooit tevoren. Of je nu wilt samenwerken aan documenten, e-mails wilt beheren, online vergaderingen wilt houden of jouw projecten wilt beheren, Microsoft 365 biedt jou de mogelijkheden om productiever te werken.

Mior ICT Diensten is onze vertrouwde partner voor Microsoft 365-oplossingen. Met jarenlange ervaring met bedrijven in verschillende sectoren, heeft Mior bewezen een betrouwbare en professionele partner te zijn voor het implementeren en onderhouden van Microsoft 365-oplossingen. 

Shape_ProjectenUrenBranche

De vele mogelijkheden van Microsoft 365.

Microsoft 365 is een abonnementsservice van Microsoft die verschillende productiviteitstools biedt waaronder Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Sharepoint, Teams en meer. Het is een cloudgebaseerde suite van apps die je kunt gebruiken op elk apparaat, vanaf elke locatie, zolang je een internetverbinding hebt.

Hieronder benoemen we enkele voorbeelden van de mogelijkheden van Microsoft 365.

Samenwerken aan documenten.

Met Microsoft 365 kun je eenvoudig samenwerken aan documenten, presentaties en spreadsheets in real-time met anderen. Meerdere gebruikers kunnen tegelijkertijd werken aan dezelfde documenten en wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Cloudopslag.

Met Microsoft 365 krijg je toegang tot OneDrive, een cloudopslagservice waarmee je bestanden kunt opslaan en delen met anderen. Je kunt ook OneDrive gebruiken om jouw bestanden te synchroniseren tussen verschillende apparaten, zodat je altijd toegang hebt tot jouw bestanden, waar je ook bent.

Email en agenda.

Microsoft 365 bevat Outlook, een e-mail- en agenda-app waarmee je e-mails kunt beheren, agenda-afspraken kunt plannen en taken kunt bijhouden. Je kunt ook e-mails en afspraken synchroniseren tussen verschillende apparaten, zodat je altijd up-to-date blijft.

Online vergaderingen.

Met Microsoft Teams, een geïntegreerde communicatie- en samenwerkingsapp, kun je online vergaderingen houden, chatten en bestanden delen met anderen. Dit is vooral handig als je met collega's of klanten op afstand werkt.

Naadloze integratie met Microsoft 365 en Business Central.

De integratie tussen Microsoft 365 en Business Central stelt bedrijven in staat om naadloos gegevens te delen tussen beiden systemen. Je kunt gebruik maken van de vertrouwde tools van Microsoft 365, zoals e-mail, agenda en bestandsdeling, terwijl je tegelijkertijd toegang hebt tot de krachtige financiële functies van Business Central. Op deze manier kunnen medewerkers in één systeem werken en toch toegang hebben tot gegevens uit beide systemen. Dankzij de integratie kun je je bedrijfsprocessen stroomlijnen, de efficiëntie verbeteren, de rapportage verbeteren en betere financiële beslissingen nemen.

Lees meer over de integratie tussen beiden systemen in onze blog: Hoe Microsoft 365 en Business Central samenwerken om je bedrijfsprocessen te stroomlijnen: 4 voordelen

WHITEPAPER-MICROSOFT365-Horizontaal

Efficiënt werken met Microsoft 365 en Business Central.

De laatste jaren zijn er enkele verschuivingen geweest in de manier van digitaal (samen)werken. Alles en iedereen gaat de Cloud in, software wordt een dienst en veel mensen werken vanuit huis. Microsoft 365 (voorheen bekend als Microsoft Office en Office 365) is eigenlijk niet meer weg te denken uit het digitale landschap van een bedrijf. 
 
In ons gratis whitepaper gaan we dieper in op de voordelen van Microsoft 365. Daarbij zoomen we in op de integratie van Microsoft 365 met Microsoft Dynamics 365 Business Central en de voordelen als je dit integreert in jouw dagelijkse werkproces. Benieuwd?

Download het whitepaper

Jouw Microsoft 365 partner: Mior ICT Diensten.

Mior ICT Diensten is onze vertrouwde partner voor Microsoft 365-oplossingen en ze hebben al honderden bedrijven geholpen met hun overstap. Ze bieden uitgebreide ondersteuning bij het beheren van jouw Microsoft 365-licenties en het oplossen van eventuele problemen. Ze bieden ook aanvullende diensten op het gebied van beveiliging en ICT-/netwerkbeheer. Dit betekent dat je kunt rekenen op een volledig pakket aan diensten om jouw bedrijf te helpen groeien en efficiënter te werken.

Marc Lammers, directie: 'Mior ICT Diensten is een compacte kennisclub met een hoge mate van kennis van Microsoft 365. Of het nu gaat om een eenvoudige migratie, inrichten van een Sharepoint omgeving, endpoint manager of Azure: wij hebben de expertise voor handen. Naast dat wij beschikken over diepgaande kennis, zijn wij een zeer platte en heldere organisatie met korte lijntjes.'

Shape_Mior2
Hardware
Firewall oplossingen
Professionele WiFi
Security
Netwerk apparatuur
24/7 netwerkbeheer
“Microsoft365 en Business Central, dat hadden we veel eerder moeten doen. Even snel iets naar Excel exporteren, super handig.”
Erik Bockweg zw
Erik Bockweg

CCO bij Zign Innovations

“Wij werken zowel met M365 als Business Central en juist de kracht van die 2 producten en 2 partners met dezelfde aanpak werkt voor ons erg fijn!”
Frans van der Linden zw
Frans van der Linden

Directeur bij C&C Parts

ABC E BUSINESS als jouw Business Central partner.

Sinds 2009 werken we er bij ABC E BUSINESS hard aan om onze klanten optimaal te begeleiden en ontzorgen bij trajecten op het gebied van automatisering en digitalisering. In 2020 zijn wij door Microsoft verkozen tot Partner of the Year Finalist, ofwel nummer 2 van de wereld en nummer 1 van Nederland, op het gebied van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wij helpen ook jouw organisatie graag met het bereiken van meer!

Waarom wij de juiste Business Central partner zijn voor jouw bedrijf? Lees het in onze blog: 3 redenen waarom ABC de partij is voor jouw ERP vraagstuk. Wil je Business Central vast eens uitproberen? Vraag een demo aan en probeer 30 dagen gratis!

Shape_Home_1200X1200PX
Vraag demo aan

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Neem contact op Plan een telefonische afspraak