Microsoft 365.

Ontdek de kracht van Microsoft 365.

Microsoft 365, voorheen bekend als Office 365, is een uitgebreide suite van productiviteitstools die je helpen om je werk efficiënter en slimmer uit te voeren. Of je nu wilt samenwerken aan documenten, e-mails wilt beheren, online vergaderingen wilt houden of je projecten wilt beheren, Microsoft 365 biedt jou allerhande mogelijkheden om productiever te werken.

En het mooie is dat Microsoft 365 naadloos integreert met Microsoft Dynamics 365 Business Central. Hierdoor kun je je bedrijfsmanagement perfect combineren met je dagelijkse productiviteitstaken.

Shape_ProjectenUrenBranche

De mogelijkheden van Microsoft 365.

Microsoft 365 is een abonnementsservice van Microsoft die verschillende productiviteitstools biedt waaronder Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Sharepoint, Teams en meer. Het is een cloudgebaseerde suite van apps die je kunt gebruiken op elk apparaat, vanaf elke locatie, zolang je een internetverbinding hebt.

Hieronder benoemen we enkele voorbeelden van de mogelijkheden van Microsoft 365.

Samenwerken aan documenten.

Werk tegelijkertijd en in real-time aan documenten. Gebruikers kunnen wijzigingen aanbrengen, commentaar geven en versiegeschiedenis bijhouden. Je bestanden zijn altijd en overal beschikbaar met OneDrive.

Email en agenda.

Microsoft 365 bevat Outlook, een e-mail- en agenda-app waarmee je e-mails kunt beheren, agenda-afspraken kunt plannen en taken kunt bijhouden. Je kunt ook e-mails en afspraken synchroniseren tussen verschillende apparaten, zodat je altijd up-to-date blijft.

Online vergaderingen.

Met Microsoft Teams, een geïntegreerde communicatie- en samenwerkingsapp, kun je online vergaderingen houden, chatten en bestanden delen met anderen. Dit is vooral handig als je met collega's of klanten op afstand werkt.

Naadloze integratie tussen Microsoft 365 en Business Central.

Een van de mooiste voordelen (wat ons betreft), is de naadloze integratie tussen Microsoft 365 en Business Central. Dit stelt je in staat om gemakkelijk gegevens te delen tussen beide systemen. Je kunt gebruik maken van de vertrouwde tools van Microsoft 365, terwijl je tegelijkertijd toegang hebt tot de krachtige functies van Business Central. Op deze manier kunnen gebruikers in één systeem werken en toch toegang hebben tot gegevens uit beide systemen. Dankzij de integratie kun je je bedrijfsprocessen stroomlijnen, de efficiëntie verbeteren en betere financiële beslissingen nemen.

Lees meer over de integratie tussen beiden systemen in onze blog.

more-apps-commercial-620d899e6a
“Microsoft365 en Business Central, dat hadden we veel eerder moeten doen. Even snel iets naar Excel exporteren, super handig.”
Erik Bockweg zw
Erik Bockweg

CCO bij Zign Innovations

“Wij werken zowel met M365 als Business Central en juist de kracht van die 2 producten en 2 partners met dezelfde aanpak werkt voor ons erg fijn!”
Frans van der Linden zw
Frans van der Linden

Directeur bij C&C Parts

WHITEPAPER-MICROSOFT365-Horizontaal

Lees ons whitepaper!

De laatste jaren zijn er enkele verschuivingen geweest in de manier van digitaal (samen)werken. Alles en iedereen gaat de Cloud in, software wordt een dienst en veel mensen werken vanuit huis. Microsoft 365 is eigenlijk niet meer weg te denken uit het digitale landschap van een bedrijf. 
 
In ons gratis whitepaper gaan we dieper in op de voordelen van Microsoft 365. Daarbij zoomen we in op de integratie van Microsoft 365 met Microsoft Dynamics 365 Business Central en de voordelen als je dit integreert in jouw dagelijkse werkproces. Benieuwd?

Download het whitepaper

Wat wij voor je kunnen betekenen.

Aangezien onze expertise nog altijd ligt bij Microsoft Dynamics 365 Business Central, schakelen wij voor Microsoft 365 vraagstukken de hulp in van onze vertrouwde partner Mior ICT Diensten. Ze bieden uitgebreide ondersteuning voor het beheer van Microsoft 365-licenties en het oplossen van eventuele problemen.

Hoe werkt dat dan? Nou, wij leggen de lijntjes voor je uit. Samen zorgen we voor een naadloze integratie tussen de twee systemen, waardoor je profiteert van een gestroomlijnde en efficiënte softwareomgeving. Wij leggen de verbindingen en met onze gebundelde krachten ben je verzekerd van een optimale inrichting en gebruik van je software.

Waarom wij de juiste Business Central partner zijn voor jouw bedrijf? Lees het in onze blog: 3 redenen waarom ABC de partij is voor jouw ERP vraagstuk.

Probeer Business Central gratis
Shape_Home_1200X1200PX

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Neem contact op Plan een telefonische afspraak