Nieuws & Blog

3 redenen waarom ABC de partij is voor jouw ERP vraagstuk

2023-03-28 -- 3 redenen waarom ABC de partij is voor jouw ERP vraagstuk

We leven in een snel veranderende wereld gevuld met allerlei technologische ontwikkelingen die onze dagelijkse taken een stuk gemakkelijker kunnen maken. In een snel veranderende zakelijke omgeving is het cruciaal om de juiste technologie en bedrijfsprocessen te hebben om te kunnen blijven concurreren. Je hebt inmiddels wel begrepen dat ERP software van onschatbare waarde is voor bedrijven die hun productiviteit en effectiviteit graag willen stroomlijnen waardoor er meer ruimte komt om te groeien. Het team van ABC E BUSINESS weet dit natuurlijk als geen ander. Hierdoor hebben we in onze 10+ jaar ervaring aan de wieg gestaan van enkele honderden live-gangen, in beginsel natuurlijk met Dynamics NAV en uiteraard in de afgelopen jaren met Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Onze klanten profiteren van de kennis en expertise van ons team aan ervaren consultants en ontwikkelaars die hun vaardigheden toepassen om oplossingen te verzinnen, ontwerpen en implementeren. Dit alles met het oog op de efficiëntieverbetering van jouw bedrijfsprocessen en het verhogen hiervan! Onze missie luidt dan ook: wij helpen jouw bedrijf in het bereiken van meer! De klant kan zich zo gaan richten op andere belangrijke zaken, waardoor er meer tijd vrij komt om te focussen op de groei van het bedrijf en tegelijkertijd bijvoorbeeld het verminderen van de foutmarge in je dienstverlening of product.

Benieuwd waarom ABC E BUSINESS voor jou ook de katalysator kan zijn in het bereiken van meer? In deze blog ga ik je 3 punten voorleggen waardoor wij ons kunnen onderscheiden in de wereld van Microsoft Dynamics 365.

Templated Setup.

Wij hebben in de loop der jaren gewerkt aan onze bekende sjablonen voor Business Central. Wij zijn van mening dat het wiel niet iedere keer opnieuw uitgevonden hoeft te worden. Onze sjablonen zitten namelijk al helemaal vol met de correcte instellingen die voor jou, branche specifiek, zijn afgesteld en opgebouwd. Zo kunnen we jou een vlotte live-gang bieden met de software. Hier verliezen we dus geen kostbare tijd aan het keer op keer opnieuw instellen van dezelfde gegevens in het systeem.

Met onze sjabloon installatie garanderen we bovendien een extreme mate van consistentie. En je raadt het misschien al: dit heeft natuurlijk als gevolg dat er geen tijdrovende troubleshooting hoeft te gebeuren tijdens de implementatie. Wat wij bieden is letterlijk plug and play!

Kiezen voor de ABC way biedt dus de kickstart voor je ERP implementatietraject.

Zoveel mogelijk in de standaard werken.

Onze aanpak is gericht op het bieden van een perfecte oplossing voor verschillende bedrijven in verschillende branches. Echter streven we er naar om dit zo dicht mogelijk in de standaard software van Business Central te houden. Waarom we dit doen? Dit bespaart een heleboel geld omdat er geen maatwerk gemaakt hoeft te worden voor jouw bedrijf specifiek. Uiteraard biedt dit vervolgens een uitgangspositie waar je jaren lang profijt van gaat ondervinden omdat de vele updates van het ERP systeem niet continu je maatwerk stuk zal maken. Business Central kent bijvoorbeeld 2 grote updates per jaar (de zogeheten Major Waves) en bovendien komen er door het jaar heen veel kleine updates (Minor Waves) voor de software.

ERP-oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van onze klanten, maar dan op een andere manier benaderd dan je vaak treft in de IT wereld. We zijn ervan overtuigd dat een one-size-fits-most-benadering voor veel bedrijven in de meeste branches werkt! Daarom pakken wij onze implementaties structureel aan en werken we hierbij nauw samen met een klant om hun bedrijfsprocessen te begrijpen en in kaart te brengen. We kunnen je helpen met het identificeren van uitdagingen en gaan samen op zoek naar de oplossing. We raadplegen de App Source van Microsoft, dit is een app store voor Microsoft Dynamics 365 die boordevol handige applicaties staat om je software mee uit te breiden. Komen we hier niet tot een passende oplossing? Dan zullen onze ontwikkelaars aan de slag gaan om alsnog maatwerk voor je uitdaging te ontwikkelen.

Menselijke aanpak.

Wij ABC’ers zijn toegewijd aan kwaliteit en klanttevredenheid. Dit is dan ook absoluut een rode draad in ons bedrijf waar we trots zijn op de resultaten die we hebben bereikt, als team, voor onze klanten.

Dit zijn dus twee van de belangrijkste kernwaardes van ons bedrijf. Wij geloven namelijk stellig dat een bedrijfsvoering met een echte menselijke aanpak van belang is omdat het de manier waarop klanten, en werknemers, het bedrijf ervaren beïnvloedt. Wanneer een bedrijf zich richt op het menselijke aspect, betekent dit dat het bedrijf aandacht besteedt aan de emoties, behoeften en verwachtingen van klanten en ook werknemers. Wij streven er dan ook naar om op een laagdrempelige manier aanspreekbaar te zijn en nemen klanttevredenheid bijster serieus. Natuurlijk zijn we ons bewust dat naast de aanschaf en ingebruikstelling van Business Central er ook geïnvesteerd wordt in de ervaring eromheen.

Onze aanpak heeft natuurlijk ook een positieve invloed op onze werknemers. Zij voelen zich merkbaar meer betrokken en gewaardeerd wanneer ze zich gerespecteerd en gehoord voelen. Effectief werken aan een betere werkcultuur, minder verloop van werknemers en het scheppen van een familiair samenhorigheidsgevoel is wat wij intern doen. Omdat wij als ABC E BUSINESS hard ons best doen om een grote happy family te blijven pluk je hier als klant uiteindelijk de vruchten van. Onze aanpak zorgt voor een betere verbinding tussen bedrijf, medewerker en klant. Zo bouwen we samen aan duurzame relaties met klanten en werknemers.

Kom meer te weten over ons bedrijf   Contact opnemen