Nieuws & Blog

3 redenen waarom wij dé partner zijn voor jouw ERP vraagstuk.

2023-03-28 -- 3 redenen waarom ABC de partij is voor jouw ERP vraagstuk

We leven in een snel veranderende wereld gevuld met allerlei technologische ontwikkelingen die onze dagelijkse taken een stuk gemakkelijker kunnen maken. In zo'n snel veranderende zakelijke omgeving is het cruciaal om de juiste technologieën en bedrijfsprocessen te hebben om concurrerend te blijven. En daar komt de onschatbare waarde van ERP-software om de hoek kijken. Hiermee kun je de productiviteit en effectiviteit van je bedrijf stroomlijnen, wat ruimte creëert voor groei.

Bij ABC E BUSINESS weten we dit natuurlijk als geen ander, met meer dan 10 jaar ervaring waarin we honderden live-gangen hebben gefaciliteerd, oorspronkelijk met Dynamics NAV en recentelijk met Microsoft Dynamics 365 Business Central. Ons team bestaat uit ervaren consultants en ontwikkelaars die hun expertise gebruiken om oplossingen te ontwerpen, implementeren en aan te passen, met als doel jouw bedrijfsprocessen te verbeteren en te versterken. Onze missie is eenvoudig maar krachtig: we helpen jouw bedrijf om meer te bereiken. 

Waarom zou je voor ABC E BUSINESS moeten kiezen in de wereld van Microsoft Dynamics 365? Hier zijn drie redenen waarom wij dé partner zijn die jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

1. Sjablonen: snel, consistent en efficiënt.

Wij geloven dat het opnieuw uitvinden van het wiel niet nodig is. Daarom hebben we door de jaren heen onze bekende sjablonen voor Business Central ontwikkeld, specifiek afgestemd op verschillende branches. Deze sjablonen zijn vooraf ontworpen configuraties die zijn afgestemd op specifieke branches en bedrijfsprocessen. Ze dienen als blauwdrukken of startpunten voor de implementatie.

Deze sjablonen zijn gevuld met vooraf ingestelde instellingen, workflows en parameters die zijn geoptimaliseerd voor verschillende bedrijfsbehoeften. Hierdoor kunnen we een vlotte live-gang van de software garanderen, zonder dat er kostbare tijd verloren gaat aan het herhaaldelijk instellen van dezelfde gegevens.

Wat maakt deze sjablonen zo waardevol?

Branchespecifieke aanpassingen.
Elk bedrijf heeft unieke behoeften op basis van hun branche. Onze sjablonen zijn aangepast om te voldoen aan specifieke eisen van verschillende sectoren.

Standaardisatie.
De sjablonen zijn gebouwd met best practices en standaard processen in gedachten. Dit minimaliseert de behoefte aan uitgebreid maatwerk, waardoor de implementatie sneller en kostenefficiënter verloopt.

Consistentie en kwaliteit.
Door te werken met vooraf gedefinieerde sjablonen wordt een hoge mate van consistentie gegarandeerd in de configuratie en functionaliteit van Business Central. Dit resulteert in minder fouten en een soepelere implementatie.

Aanpasbaarheid.
Hoewel de sjablonen een solide basis bieden, kunnen ze worden aangepast en uitgebreid om te voldoen aan specifieke bedrijfsbehoeften die mogelijk buiten de standaardconfiguraties vallen.

Met onze sjablonen garanderen we een extreme mate van consistentie, waardoor tijdrovende troubleshooting tijdens implementatie overbodig is. Bij ons is het letterlijk plug-and-play!

2. Zoveel mogelijk standaard, minder maatwerk.

Onze aanpak is gericht op het bieden van perfecte oplossingen voor diverse bedrijven in verschillende branches, met zo min mogelijk maatwerk. Door zo dicht mogelijk bij de standaardsoftware van Business Central te blijven, besparen we niet alleen kosten, maar ook de voortdurende impact van systeemupdates op maatwerk. Business Central kent namelijk twee grote updates per jaar (de zogeheten major waves) en bovendien komen er door het jaar heen veel kleine updates voor de software. We geloven in een aanpak die voor de meeste bedrijven in de meeste branches werkt.

We werken nauw samen met onze klanten om hun bedrijfsprocessen te begrijpen, in kaart te brengen en oplossingen te vinden. We raadplegen altijd onze eigen App Store of App Source van Microsoft. Beiden staan vol met handige, specifieke applicaties om je software mee uit te breiden. Staat de ideale oplossing voor jouw vraagstuk hier toch niet tussen? Dan kunnen onze ontwikkelaars alsnog een op maat gemaakte oplossing voor je ontwikkelen.

3. Menselijke aanpak.

Bij ABC E BUSINESS vormen kwaliteit en klanttevredenheid het kloppende hart van onze onderneming. We hechten enorm veel waarde aan een menselijke aanpak, omdat dit de perceptie van zowel klanten als medewerkers over ons bedrijf beïnvloedt. Onze bedrijfscultuur is gefundeerd op helderheid, mensgerichtheid en openheid, waarden die onze identiteit definiëren.

Helder.
Communicatie staat centraal in onze samenwerking. Duidelijkheid en transparantie over verwachtingen, zowel van ons als van jou als partner, vormen de ruggengraat van een succesvolle en aangename samenwerking.

Mensgericht.
Wij koesteren het welzijn van individuen en hanteren een respectvolle benadering in al onze interacties. De mens staat bij ons centraal, en we blijven altijd oog houden voor de personen achter de organisatie.

Open.
Met een open blik kijken we naar onszelf en de wereld om ons heen. Wij omarmen nieuwe ideeën en ervaringen, en blijven voortdurend in beweging, afgestemd op de veranderende wereld om ons heen.

Deze aanpak heeft niet alleen een positieve invloed op de relatie met onze klanten, maar het resulteert ook in een sterke verbinding met onze medewerkers. We zetten ons actief in voor een verbeterde werkomgeving, verminderd personeelsverloop en het bevorderen van een hechte, familiaire sfeer. We streven ernaar om een hechte, grote 'familie' te vormen en hier plukken onze klanten uiteindelijk de vruchten van. Door een sterke verbinding tussen bedrijf, medewerkers en klanten te creëren, bouwen we aan een gemeenschap waar iedereen floreert.

Kom meer te weten over ons bedrijf   Contact opnemen

Abonneer en mis niks