Fit-Gap analyse laten uitvoeren:
Samen maken we van Business Central de perfecte match.

Bereik naadloze
ERP-implementatie met
onze Fit-Gap analyse.

We begrijpen dat elke organisatie unieke behoeften heeft als het gaat om een ERP-implementatie. Daarom maken wij graag gebruik van Fit-Gap Analyses, een krachtige manier van aanpak om Microsoft Dynamics 365 Business Central nauwkeurig af te stemmen op de specifieke wensen van jouw bedrijf.

Kies ABC E BUSINESS voor een ERP-oplossing die op maat is gemaakt voor jouw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een Fit-Gap Analyse en ontdek hoe Microsoft Dynamics 365 Business Central jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen.

Neem contact op
Shape_FitGapAnalyse-1080X1080PX

Waarom een Fit-Gap analyse? 

Complexe uitdagingen vragen om grondige oplossingen. Daarom adviseren we altijd een Fit-Gap Analyse bij complexere vraagstukken en grotere projecten. Tijdens de analyse zitten onze consultants samen met key-users van alle afdelingen om processen door te nemen en te bespreken. We kijken naar wat Microsoft Business Central standaard biedt en waar maatwerk of gecertificeerde apps nodig zijn om eventuele "gaps" te vullen. Daarnaast zal er ook uitbundig aandacht worden besteed aan het huidige IT landschap en de mate waarin Business Central hierin functioneert, of dat er meer actie vereist is om een naadloze implementatie te garanderen.

De Fit-Gap Analyse geeft jou én ons een helder beeld van hoe, waar, en waarom we kunnen helpen en of Business Central de juiste keuze is voor jouw organisatie. Het resultaat is een soepele implementatie, omdat we al het nodige voorwerk hebben gedaan.

Hoe werkt het? 

Ons Fit-Gap Analyseproces begint met een grondige inventarisatie die een paar dagen in beslag neemt. Tijdens deze periode werken we nauw samen met de key-users binnen jouw organisatie. Het resultaat is een Fit-Gap-document dat de basis vormt voor onze offerte.

Wat ontvang je? 

  • Een Fit-Gap document met een overzicht van de overeenkomsten en verschillen.
  • Een gedetailleerde offerte inclusief: eenmalige implementatiekosten, ontwikkelingskosten per "gap," en periodieke kosten zoals licenties en onderhoud.

Wat is de investering? 

Voor het uitvoeren van een Fit-Gap analyse wordt € 1000,- per dag gefactureerd. Op het moment dat je klant wordt van ABC E BUSINESS zal dit bedrag in mindering op de offerte worden gebracht. 

ERP software, wat kan ik daar eigenlijk mee doen?

ERP software biedt een breed scala aan functies die je kunnen helpen om je bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te optimaliseren. Enkele van de belangrijkste functies zijn onder andere:

Trendrapporten-ERP-ISJOUWBEDRIJFERKLAARVOOR-2023-Horizontaal-V2

Is jouw bedrijf toe aan een ERP-systeem?

In het huidige digitale tijdperk is een geïntegreerd ERP-systeem essentieel om efficiënt te kunnen functioneren. Het fungeert als de ruggengraat van een organisatie, waarbij het verschillende bedrijfprocessen samenbrengt en integreert in één centrale database. Een ERP-systeem is belangrijk omdat het organisaties helpt om zich aan te passen aan veranderingen, flexibel te blijven en te voldoen aan klantbehoeften. 
 
In dit whitepaper gaan we dieper in op de voordelen en werking van een ERP-systeem én kun je de ERP-checklist invullen, waarmee je erachter komt of jouw bedrijf toe is aan ERP-software.
 Dynamics 365 Business Central: ERP software voor de groei van jouw bedrijf.

Onze expertise bij ABC E BUSINESS is de ERP oplossing afkomstig van Microsoft, genaamd Dynamics 365 Business Central. Een allesomvattend stuk software waarin vele slimme handigheden en integraties verwerkt zijn. 
 
Een groot voordeel hierbij is de integratie met de andere software uit de Microsoft suite. Dit maakt het mogelijk om snel te schakelen omdat je ERP pakket naadloos samenwerkt met het Microsoft 365 pakket. Dat betekent dat je eenvoudig schakelt tussen alle Microsoft-software en alle data globaal toe kunt passen hierbij. Echter gaat het ook verder dan dat. E-mails met orders worden direct verwerkt in je ERP software. Met enkele klikken wordt de order automatisch ingelezen. Verder opent de ERP software je documenten direct in Word, Excel of je PDF-reader.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Met Power BI zorg je ervoor dat je bedrijfsgegevens direct in een dashboard kunt weergeven. Alles staat voor je klaar, altijd en in real-time. Zo heb je in een handomdraai grafische inzichten van je bedrijf, zoals bijvoorbeeld het Strategic Dashboard; het Analytical Dashboard en het Operational Dashboard. Tjokvol gevuld met inzichten en feitelijke gegevens rechtstreeks uit je eigen data gehaald!

Hoe Business Central onze klanten heeft geholpen.

''De overstap naar Business Central betekende niet alleen lagere kosten per gebruiker, maar het betekende ook de overstap naar een toekomstbestendige omgeving. Om met een relatief klein team veel werk te verzetten, moet je continu inzicht hebben in wat er binnen je bedrijf gebeurt.''

NickAlthuizen-zw
Nick Althuizen

Mede-eigenaar Sicuro Speeltoestellen


Zij gingen je voor:

Wij helpen jou meer bereiken!

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een krachtige en veelzijdige bedrijfsoplossing die bedrijven van alle groottes helpt om effectiever te werken. Begin vandaag nog met het bereiken van meer. Wij staan voor je klaar!

Shape_team10-1