Fit-gap analyse.

Samen maken we van Business Central de perfecte match.

We begrijpen dat elke organisatie unieke behoeften heeft als het gaat om een ERP-implementatie. Daarom kunnen we een fit-gap analyse uitvoeren om je specifieke behoeften te identificeren en te onderzoeken hoe Microsoft Dynamics 365 Business Central jouw bedrijf kan ondersteunen. Tijdens deze analyse beoordelen we de integratie van het systeem met je processen en wensen, en identificeren we de gebieden waar dit niet optimaal verloopt. We geven je een advies over de wijze waarop deze ‘gap’ ingevuld kan worden. Denk aan een specifieke aanpassing, een extra koppeling of wellicht een wijziging in je bedrijfsproces.

Kies ABC E BUSINESS voor een ERP-oplossing die op maat is gemaakt voor jouw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. 

Neem contact op
Shape_FitGapAnalyse-1080X1080PX

Waarom een fit-gap analyse? 

Complexe uitdagingen vragen om grondige oplossingen. Daarom adviseren we altijd een fit-gap analyse bij complexere vraagstukken en grotere projecten. Tijdens de analyse zitten onze consultants samen met key-users van alle afdelingen om processen door te nemen en te bespreken. We kijken naar wat Business Central standaard biedt en waar maatwerk of gecertificeerde apps nodig zijn om de eventuele 'gaps' te vullen. Daarnaast zal er ook uitbundig aandacht worden besteed aan het huidige IT landschap en de mate waarin Business Central hierin functioneert, of dat er meer actie vereist is om een naadloze implementatie te garanderen.

De fit-gap analyse geeft jou én ons een helder beeld van hoe, waar, en waarom we kunnen helpen en of Business Central de juiste keuze is voor jouw organisatie. Het resultaat is een soepele implementatie, omdat we al het nodige voorwerk hebben gedaan.

Hoe werkt het? 

Het analyseproces begint met een grondige inventarisatie die een paar dagen in beslag neemt. Tijdens deze periode werken we nauw samen met de key-users binnen jouw organisatie. Het resultaat is een fit-gap-document dat de basis vormt voor onze offerte. Dit is dus een advies, de keuze is vervolgens aan jou. We helpen je uiteraard graag verder in het verdere proces.

Wat je van ons ontvangt:

  • Een fit-gap document met een overzicht van de overeenkomsten en verschillen.
  • Een gedetailleerde offerte inclusief: eenmalige implementatiekosten, ontwikkelingskosten per "gap," en periodieke kosten zoals licenties en onderhoud.

Wat is de investering? 

€ 1.000,- per dag* 

* Op het moment dat je klant wordt van ABC E BUSINESS zal dit bedrag in mindering op de offerte worden gebracht. 

ERP software, wat kan ik daar eigenlijk mee doen?

ERP software biedt een breed scala aan functies die je kunnen helpen om je bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te optimaliseren. Enkele van de belangrijkste functies zijn onder andere:

Trendrapporten-ERP-ISJOUWBEDRIJFERKLAARVOOR-2023-Horizontaal-V2

Is jouw bedrijf toe aan een ERP-systeem?

In het huidige digitale tijdperk is een geïntegreerd ERP-systeem essentieel om efficiënt te kunnen functioneren. Het fungeert als de ruggengraat van een organisatie, waarbij het verschillende bedrijfprocessen samenbrengt en integreert in één centrale database. Een ERP-systeem is belangrijk omdat het organisaties helpt om zich aan te passen aan veranderingen, flexibel te blijven en te voldoen aan klantbehoeften. 
 
In dit whitepaper gaan we dieper in op de voordelen en werking van een ERP-systeem én kun je de ERP-checklist invullen, waarmee je erachter komt of jouw bedrijf toe is aan ERP-software.
 Hoe Business Central onze klanten heeft geholpen.

''De overstap naar Business Central betekende niet alleen lagere kosten per gebruiker, maar het betekende ook de overstap naar een toekomstbestendige omgeving. Om met een relatief klein team veel werk te verzetten, moet je continu inzicht hebben in wat er binnen je bedrijf gebeurt.''

NickAlthuizen-zw
Nick Althuizen

Mede-eigenaar Sicuro Speeltoestellen

Wij helpen jou meer bereiken!

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een krachtige en veelzijdige bedrijfsoplossing die bedrijven van alle groottes helpt om effectiever te werken. Begin vandaag nog met het bereiken van meer. Wij staan voor je klaar!

Shape_team10-1