ERP software voor de
Groothandel.

TRADE. MADE. EASY.

Kies voor slimme ERP-software die met je meegroeit.

In de groothandel draait alles om efficiëntie, nauwkeurigheid en flexibiliteit om snel op marktveranderingen in te spelen. Succes in deze branche betekent dat je niet alleen uitblinkt in je productaanbod, maar ook in de service eromheen. Klanten komen voor wat je verkoopt, en blijven voor hoe je het levert - snel en betrouwbaar. 

Met ERP-software voor de groothandel stroomlijn je al je bedrijfsprocessen, van inkoop en verkoop tot logistiek en financiën. Met de juiste software zorg je ervoor dat bestellingen op tijd arriveren, behoud je controle over je supply chain, druk je de kosten en ben je verzekert van een soepele orderverwerking. Ook een connectie met je website is mogelijk, zodat je klanten altijd actuele voorraadinformatie hebben en bestellingen eenvoudig kunnen plaatsen.

Shape_Groothandel

EASY. TO. MANAGE. INVENTORY. PROCESS. ORDERS. INTEGRATE. E-COMMERCE. ANALYZE. DATA.

Kernfuncties van ERP software voor de groothandel.

ERP-software verbindt de belangrijkste processen van je bedrijf in een systeem. Dit zorgt voor beter overzicht en meer controle, waardoor je sneller en slimmer beslissingen kunt nemen. Met ERP werk je efficiënter en groeit je bedrijf sneller. Hieronder benoemen we de belangrijkste kernfuncties van ERP voor de groothandel.

Voorraadbeheer.

Beheer realtime je voorraden op verschillende locaties, stroomlijn je logistieke processen en versnel de ontvangst en verzending van goederen.

Artikelbeheer.

Beheer gedetailleerde product informatie zoals afmetingen en verpakkingseenheden, en verzeker de nauwkeurigheid van artikelinformatie.

Inkoop.

Behoud een optimale voorraad balans door de automatisering van inkooporders, gebaseerd op actuele voorraadgegevens, bestellingen en verkoophistorie.

B2B webshop.

Bied zakelijke klanten een gestroomlijnde online winkelervaring met gepersonaliseerde functies en inzicht in eerdere bestellingen.

Dynamics 365 Business Central voor de groothandel.

Dynamics 365 Business Central voor de groothandel is hét perfecte ERP-systeem voor jou als je jouw operationele efficiëntie wilt verhogen. Bij ABC E BUSINESS zijn we gespecialiseerd in deze krachtige ERP-oplossing van Microsoft, die niet alleen rijk is aan functionaliteiten maar ook flexibel genoeg is om aan jouw specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen.

Met modules voor financieel beheer, voorraadbeheer, verkoop en inkoop biedt Business Central een compleet overzicht van jouw onderneming. Het stelt je in staat om betere beslissingen te nemen op basis van real-time data en analyses, waardoor je sneller kunt reageren op marktveranderingen en klantbehoeften. Bovendien, omdat het volledig cloud-gebaseerd is, is het veilig en altijd beschikbaar en ontvangt het automatisch updates. Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen.

Lees meer over Business Central
Shape_SRI_RME

Is jouw bedrijf toe aan ERP software?

Download de checklist, vul 'm in en ontdek hoe ERP jouw bedrijf verder kan helpen. Liever sparren met een professional?
Plan een telefonische afspraak in met onze sales advisor Sam! 
 

Download de checklist  Plan een telefonische afspraak

Deze klanten werken al met Business Central.

Klantreview Doréma

''Wij willen nog meer centraliseren en meer focus aanbrengen op coöperatief werken. We hebben drie fabrieken in Tsjechië en Slovenië, waar je actief en snel mee wil kunnen samenwerken. Je wil voorkomen dat mensen zich alleen richten op hun eigen eilandje.

Om dat te bereiken, zullen we nog intensiever gebruik gaan maken van het Dynamics 365 platform, waarbij Business Central voor ons dé centrale plaats is waar alles bij elkaar komt.''

Trendrapporten-GROOTHANDEL2024-Horizontaal

Creëer kansen voor jouw groothandel.

Dit whitepaper laat zien hoe digitalisering en innovatieve technologieën cruciaal zijn voor de toekomst van de groothandel. Ontdek hoe eCommerce-integratie de klantbeleving verbetert, data analytics voor betere beslissingen zorgt, en hoe technologieën zoals IoT en blockchain de veiligheid en efficiëntie verhogen.
 

Lees dat en meer in ons interessante Groothandel Trendrapport.

Download het whitepaper

Lees meer over ERP voor de groothandel.

Ontdek apps voor Business Central.

Creëer jouw succesverhaal.

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf in de groothandelsector. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam