ERP-software voor de

Groothandel.

Slimme ERP software die met je meegroeit.

De groothandelbranche is een belangrijke speler in de economie, verantwoordelijk voor de verkoop en distributie van producten aan detailhandelaren en bedrijven. Een efficiënt en effectief bedrijfsproces is cruciaal voor succes in deze branche.

De slimme ERP-software van Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt je de mogelijkheid om je bedrijfsprocessen te automatiseren en optimaliseren, waardoor je beter in staat bent om aan de stijgende vraag naar producten te voldoen, je winstmarges te verhogen en je concurrentiepositie te verbeteren. 

Business Central gratis proberen?
Shape_Groothandel

Geniet van de vele voordelen van Business Central voor de groothandel.

Beheer al je bedrijfsprocessen in één systeem.

Veilig in de cloud.

Snel starten dankzij onze templated setup.

Maak geweldige performance dashboards met PowerBI.

Flexibel en schaalbaar.

Modulair uit te breiden met meer dan 2500 apps van Microsoft AppSource.

Optimaliseer je logistiek, financiën en klantrelaties met Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Als groothandelbranche ondervindt je diverse uitdagingen bij het efficiënt beheren van je bedrijfsprocessen. Herkent jouw organisatie zich in onderstaande? Dan is Microsoft Dynamics 365 Business Central het antwoord!

Inefficiënte logistieke processen.

Handmatig beheer van voorraad, orderverwerking en verzending kan leiden tot vertragingen, verkeerde orders en hoge kosten. 

Financiële uitdagingen.

Handmatige boekhoud-processen kunnen leiden tot fouten en vertragingen, waardoor beslissingen niet snel genomen kunnen worden.

Gebrek aan inzicht in klantrelaties.

Het ontbreken van een centrale database voor klantgegevens en -interacties kan leiden tot een gebrek aan klantbehoeften en verkoopkansen.

Beperkte flexibiliteit en aanpasbaarheid.

Het vermogen om snel te groeien en mee te gaan met de veranderende markt- en bedrijfsomstandigheden wordt belemmerd.

Trendrapporten-GROOTHANDEL2023-Horizontaal

Creëer kansen voor jouw groothandel.

Er hebben de laatste jaren veel veranderingen plaatsgevonden in de groothandelsbranche. De negatieve effecten van de coronapandemie, de hoge inflatie en de oorlog in Oekraïne zijn belangrijke issues die hedendaags nog altijd een grote impact hebben op de sector. Daarnaast is de noodzaak tot digitalisering om in te kunnen blijven spelen op de veranderende klantvraag onvermijdelijk. Als groothandel moet je innoveren om relevant te blijven. Inspelen op de marktbehoefte is meer dan ooit essentieel.
 
In ons gratis whitepaper lees je alles over deze actuele onderwerpen en hoe je hier als groothandel op kan inspelen. We vertellen je alles over de laatste trends, ontwikkelingen, uitdagingen én kansen in jouw branche voor het jaar 2023.

Download het whitepaper

Deze klanten werken al met Business Central.

Is jouw bedrijf toe aan ERP software?

Download de checklist, vul 'm in en bepaal zelf of ERP iets voor jou kan betekenen. Liever sparren met een professional?
Plan een telefonische afspraak in met onze sales advisor Sam! 
 

Download de checklist  Plan een telefonische afspraak

''Wij willen nog meer centraliseren en meer focus aanbrengen op coöperatief werken. We hebben drie fabrieken in Tsjechië en Slovenië, waar je actief en snel mee wil kunnen samenwerken. Je wil voorkomen dat mensen zich alleen richten op hun eigen eilandje.

Om dat te bereiken, zullen we nog intensiever gebruik gaan maken van het Dynamics 365 platform, waarbij Business Central voor ons dé centrale plaats is waar alles bij elkaar komt.''

nicomarnethdorema-bw
Nico Marneth

CFO van Doréma

Voeg meer waarde toe aan jouw groothandel met de apps voor Business Central.

Creëer jouw succesverhaal.

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf in de groothandelsector. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam