ERP software voor de
Groothandel.

Slimme ERP-software die met je meegroeit.

De groothandelbranche is een belangrijke speler in de economie, verantwoordelijk voor de verkoop en distributie van producten aan detailhandelaren en bedrijven. Een efficiënt en effectief bedrijfsproces is cruciaal voor succes in deze branche.

De slimme ERP-software van Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt je de mogelijkheid om je bedrijfsprocessen te automatiseren en optimaliseren, waardoor je beter in staat bent om aan de stijgende vraag naar producten te voldoen, je winstmarges te verhogen en je concurrentiepositie te verbeteren. 

Business Central gratis proberen?
Shape_Groothandel

Geniet van de vele voordelen van Business Central voor de groothandel.

Beheer al je bedrijfsprocessen in één systeem.

Veilig in de cloud.

Snel starten dankzij onze templated setup.

Maak geweldige performance dashboards met PowerBI.

Flexibel en schaalbaar.

Modulair uit te breiden met meer dan 2500 apps van Microsoft AppSource.

Optimaliseer je logistiek, financiën en klantrelaties met Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Als groothandelbranche ondervindt je diverse uitdagingen bij het efficiënt beheren van je bedrijfsprocessen. Herkent jouw organisatie zich in onderstaande? Dan is Microsoft Dynamics 365 Business Central het antwoord!

Inefficiënte logistieke processen.

Handmatig beheer van voorraad, orderverwerking en verzending kan leiden tot vertragingen, verkeerde orders en hoge kosten. 

Financiële uitdagingen.

Handmatige boekhoud-processen kunnen leiden tot fouten en vertragingen, waardoor beslissingen niet snel genomen kunnen worden.

Gebrek aan inzicht in klantrelaties.

Het ontbreken van een centrale database voor klantgegevens en -interacties kan leiden tot een gebrek aan klantbehoeften en verkoopkansen.

Beperkte flexibiliteit en aanpasbaarheid.

Het vermogen om snel te groeien en mee te gaan met de veranderende markt- en bedrijfsomstandigheden wordt belemmerd.

WHITEPAPER-DIGITALE-TRANSFORMATIE-GROOTHANDEL-Horizontaal

Creëer kansen voor jouw groothandel.

Ontdek in dit whitepaper de geheimen van digitale transformatie en hoe deze je groothandel zal transformeren. Leer hoe je de uitdagingen van de branche kunt overwinnen en de concurrentie voor kunt blijven.
 
Leer meer over Microsoft Dynamics 365 Business Central en het Microsoft Power Platform, waarmee jij je bedrijfsprocessen kunt optimaliseren en de winstgevendheid gaat vergroten. Met diepgaande inzichten, praktische strategieën en concrete voorbeelden laten we zien hoe je je groothandel kunt positioneren voor groei en succes in de moderne wereld. 

Download het whitepaper

Deze klanten werken al met Business Central.

Is jouw bedrijf toe aan ERP software?

Download de checklist, vul 'm in en bepaal zelf of ERP iets voor jou kan betekenen. Liever sparren met een professional?
Plan een telefonische afspraak in met onze sales advisor Sam! 
 

Download de checklist  Plan een telefonische afspraak

''Wij willen nog meer centraliseren en meer focus aanbrengen op coöperatief werken. We hebben drie fabrieken in Tsjechië en Slovenië, waar je actief en snel mee wil kunnen samenwerken. Je wil voorkomen dat mensen zich alleen richten op hun eigen eilandje.

Om dat te bereiken, zullen we nog intensiever gebruik gaan maken van het Dynamics 365 platform, waarbij Business Central voor ons dé centrale plaats is waar alles bij elkaar komt.''

nicomarnethdorema-bw
Nico Marneth

CFO van Doréma

Voeg meer waarde toe aan jouw groothandel met de apps voor Business Central.

Creëer jouw succesverhaal.

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf in de groothandelsector. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam