ERP-software voor de

Groothandel Industrie.

Slimme software die met je meegroeit.

De groothandel is de motor achter toekomstgericht werken en leven. Door middel van procesverbeteringen, ketenintegratie en het promoten van duurzame producten, vervult de moderne groothandel van nu een belangrijke rol in de weg naar een duurzame leefomgeving.

Het is belangrijker dan ooit om in te spelen op deze ontwikkelingen, om te zorgen dat je tijdig meegroeit met innovaties, de tegenvallende omzet compenseert met lagere kosten en je time-to-market versnelt.  Het werken met slimme ERP-software, zoals Microsoft Dynamics 365 Business Central bijvoorbeeld, zal hierin als een stroomversneller te werk kunnen gaan.

Business Central gratis proberen?
Shape_Groothandel

Geniet van de vele voordelen die Business Central jou gaat bieden.

Beheer al je bedrijfsprocessen in één systeem.

Veilig in de cloud.

Snel starten dankzij onze templated setup.

Maak geweldige performance dashboards met PowerBI.

Flexibel en schaalbaar.

Modulair uit te breiden met meer dan 2500 apps van Microsoft AppSource.

Trendrapporten-GROOTHANDEL2023-Horizontaal

Efficiënter werken en inspelen op trends.

De groothandelssector staat al jaren onder druk. Het eenvoudigweg 'dozen schuiven' heeft allang haar toegevoegde waarde verloren. Dit toont zich in de afnemende marges van deze activiteit. De groothandel moet innoveren om relevant te blijven. Het assortiment moet vooruitstrevend zijn. Inspelen op de marktbehoefte is meer dan ooit essentieel.
 
Daarnaast bestaat het risico dat de groothandel als waardetoevoeger in de keten wordt overgeslagen door de opkomst van directe levering via internet. Vroeger waren producenten niet zo geïnteresseerd in het opzetten van een eCommerce kanaal, tegenwoordig is de stap echter meer binnen handbereik met de komst van complete eCommerce platformen.
 
In ons whitepaper lees je meer over de
mogelijkheden en trends in jouw branche.
 

Voeg nog meer waarde toe met de apps voor Business Central.

 

 

Deze klanten werken al met Groothandel 365.

Creëer je eigen succesverhaal.

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing. Zo ook voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en onze sales advisors leggen het graag uit!
 
Neem contact op Plan een telefonische afspraak

''Wij zijn van een familiebedrijf naar een middelgroot bedrijf gegroeid. Die groei zie je terug door het gehele bedrijf. De zichtbaarheid van onze merken stijgt aanzienlijk en met de inspanningen van onze teams in het buitenland krijgen wij ook over de grens een al maar sterker marktaandeel.

Daarnaast willen we nog meer centraliseren en meer focus aanbrengen op coöperatief werken. In Tsjechië en Slovenië bijvoorbeeld hebben we drie fabrieken staan. Daar wil je actief en snel mee kunnen samenwerken en voorkomen dat mensen zich alleen richten op hun eigen eilandje. Om dat te bereiken, zullen we nog intensiever gebruik gaan maken van het Dynamics 365 platform, waarbij Business Central voor ons dé centrale plaats is waar alles bij elkaar komt. Bij een deel van de bedrijven moet eerst de fundering nog goed gelegd worden en daar zijn we nu mee bezig. Maar duidelijk voor ons is dat we Business Central nodig hebben om door te groeien.''

nicomarnethdorema-bw
Nico Marneth

CFO van Doréma

Meer informatie over onze diensten of apps?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam