Continia Software Apps voor Business Central:
Document Output.

Deze app genereerd volledig automatisch documenten rechtreeks vanuit Business Central.

Een geautomatiseerde documentenflow binnen Business Central.

Document Output van Continia maakt het mogelijk, en voornamelijk zeer eenvoudig, om automatisch documenten te genereren rechtstreeks vanuit Business Central.

Je maakt gebruik van handige templates waarin alle gebruikelijke documenten in zijn opgemaakt. Binnen enkele klikken op de knop maak je vanuit de aanwezige gegevens in het ERP systeem, bijvoorbeeld een creditnota; een verkoopfactuur of een offerte. Besparen op kostbare tijd en inspanning was nog nooit zo toegankelijk, voorzie jezelf van gemak en verstuur voortaan professionele documenten rechtstreeks vanuit Business Central. et de opvolging hiervan wordt rekening gehouden.

Dankzij de transparante documentenworkflow is er een overzicht aanwezig waarin precies staat aan wie welke documenten dienen te worden verzonden, per mail, papier of zijn het juist terugkerende rapportages? Dan biedt Document Output ook de mogelijkheid om in te stellen dat de documenten met vaste intervallen worden verstuurd. Dagelijkse verzending, wekelijkse verzending of maandelijkse verzending behoren allemaal tot de opties.

Tel uit je voordeel, Document Output zal een onmiskenbare stille kracht worden in je processen!

Voordelen
& Features.

Documenten om mee te werken.

Denk aan; bankafschriften, afleveringsbewijzen, creditfacturen, herinneringen, verkoopfacturen, offertes en inkoopfacturen. Dit is nog maar een greep uit de documenten om mee te werken.

Gemak en eenvoud.

Aan mogelijkheden geen gebrek. Zonder moeite genereer je vanuit Business Central de strakste documenten. 


Altijd een overzicht bij de hand.

Met Document Output is het ook mogelijk om een direct overzicht te krijgen van alle verstuurde documenten, waarbij keurig vermeld wordt naar wie deze verstuurd zijn en op welk tijdstip dit is gebeurd. 

Bekijk de uitgebreide Continia Solution Demo.

Alvast een kijkje over hoe en wat de Document Output app voor en met Microsoft Dynamics 365 Business Central kan.


Blijf up to date.

Ook de applicaties van Continia worden geregeld voorzien van nieuwe features middels updates. Benieuwd naar wat de laatste release bracht? Lees er over in de changelog op de website van de ontwikkelaar.

Een kijkje achter de schermen.

Vraag een vrijblijvende demo aan en we beantwoorden al je vragen en bespreken de mogelijkheden. 

Alles wat je moet weten over de prijs.

Vanaf € 7,- per maand.

Staffel Prijs per maand
0 - 24 € 7,-
25 - 99 € 36,-
100 - 199 € 50,-
200 - 299 € 58,-
300 - 399 € 66,-
400 - 499 € 77-
500 - 749 € 92,-
750 - 999 € 112,-
1.000+ Prijs op aanvraag

 

Meer informatie over deze app, onze diensten of andere apps?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam