Document Output

Document Output van Continia maakt het mogelijk, en voornamelijk zeer eenvoudig, om automatisch documenten te genereren rechtstreeks vanuit Business Central.

Je maakt gebruik van handige templates waarin alle gebruikelijke documenten in zijn opgemaakt. Binnen enkele klikken op de knop maak je vanuit de aanwezige gegevens in het ERP systeem bijvoorbeeld een creditnota; een verkoopfactuur of een offerte. Besparen op kostbare tijd en inspanning was nog nooit zo toegankelijk, voorzie jezelf van gemak en verstuur voortaan professionele documenten rechtstreeks vanuit Business Central. 

En ook met de opvolging hiervan wordt rekening gehouden. Dankzij de transparante documentenworkflow is er een overzicht aanwezig waarin precies staat aan wie welke documenten dienen te worden verzonden, per mail of op papier. Of, zijn het juist terugkerende rapportages? Dan biedt Document Output ook de mogelijkheid om in te stellen dat de documenten met vaste intervallen worden verstuurd. Dagelijkse verzending, wekelijkse verzending of maandelijkse verzending behoren allemaal tot de opties.

Tel uit je voordeel, Document Output zal een onmiskenbare stille kracht worden in je processen!

Prijs vanaf 5 euro.

Voordelen

  • Aan mogelijkheden geen gebrek. Zonder moeite genereer je vanuit Business Central de strakste documenten. 
  • Bankafschriften, Afleveringsbewijzen, Creditfacturen, Herinneringen, Verkoopfacturen, Offertes, Inkoopfacturen. Een greep van de aanwezige documenten om mee te werken. 
  • Altijd een overzicht bij de hand. Met Document Output is het ook mogelijk om een direct overzicht te krijgen van alle verstuurde documenten, waarbij keurig vermeld wordt naar wie deze verstuurd zijn en op welk tijdstip dit is gebeurd.  

Prijzen Document Output

Staffel Prijs per maand
0 - 24 € 5
25 - 99 € 11
100 - 199 € 26
200 - 299 € 41
300 - 399 € 55
400 - 499 € 66
500 - 749 € 81
750 - 999 € 110
1000 - 1499 € 132
1500 - 1999 € 169

Meer informatie over onze apps?

Sam, onze sales advisor, helpt je graag verder! Hij vertelt je graag meer over onze apps. Maar vooral welke apps geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Neem contact met ons opBekijk meer apps
Sam