Microsoft Dynamics 365 Apps voor Business Central:
PowerBI.

Verbeter het beslissingsvermogen door PowerBI toe te passen binnen een bedrijf en haar processen.

Tover data om in een interactief dashboard met eindeloze opties.

Een van de grote voordelen van het gebruiken van samenwerkende Microsoft-producten in de Microsoft Dynamics 365 wereld is het eindeloos verbinden van alle apparaten met alle mensen, en alle mensen met alle data. Door PowerBI toe te passen binnen je bedrijf en haar processen zal het maken van beslissingen en besluiten een pak gemakkelijker verlopen.

Met PowerBI verbind je eenvoudig en intuïtief al je gegevens met elkaar en tover je dit om in een interactief dashboard met eindeloze opties. De tijd van ondoordachte of irrationele besluiten is daarmee voorbij. Nooit meer puur op gevoel handelen maar de actuele prestaties visualiseren en ombuigen in actiepunten.

Voordelen
& Features.

Transformeer.

Transformeer je bedrijf door gebruik te maken van de krachtige interactieve rapportage functionaliteiten van PowerBI.

Real-time inzichten.

Real-time visuele inzichten in je gegevens en prestaties. Waar en wanneer je wilt en vanaf ieder smart-device.

Feilloos koppelen.

Koppel feilloos allerlei verschillende software uit de bekende Microsoft suite aan elkaar en vorm een virtueel onuitputbare bron aan informatie!

Reageer dankzij PowerBI proactief op trends en versla de concurrent.

Met PowerBI koppel je dus feilloos allerhande bronnen aan elkaar om hier één, of meerdere, prachtige grafiek(en) uit te kunnen toveren gebaseerd op behaalde successen. Ook met het oog op prestaties in de toekomst kan PowerBI een unieke invalshoek bieden voor je bedrijf. Met de steeds toegankelijker wordende machine-learning technieken zal het mogelijk worden om voorspellingen te gaan doen gebaseerd op behaalde resultaten. Dit klinkt wellicht als toekomstmuziek, maar niets is minder waar.

Denk bijvoorbeeld aan bepaalde periodes in het jaar die garant kunnen staan voor meer drukte en bedrijvigheid. Als voorbeeld kun je denken aan de decembermaand en alle festiviteiten die dat met zich mee mag brengen. Wanneer PowerBI dusdanige trends constateert, dan kun je hier vanaf nu pro-actief mee omgaan om het maximale rendement te realiseren. Dat is pas slim omgaan met je middelen!

Power BI in Business Central

Een kijkje achter de schermen.

Bekijk de screenshots voor een eerste indruk van de app. Vraag vooral een vrijblijvende demo aan en we beantwoorden al je vragen en bespreken de mogelijkheden. 

Prijs PowerBI op aanvraag.

Meer informatie over deze app, onze diensten of andere apps?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam