Power BI

Een van de grote voordelen van het gebruiken van samenwerkende Microsoft-producten in de Microsoft Dynamics 365 wereld is het eindeloos verbinden van alle apparaten met alle mensen, en alle mensen met alle data. Door PowerBI toe te passen binnen jullie bedrijf en haar processen zal het maken van beslissingen en besluiten een pak gemakkelijker verlopen. Met PowerBI verbind je eenvoudig en intuïtief al jullie gegevens met elkaar en tover je dit om in een interactief dashboard met eindeloze opties. De tijd van ondoordachte of irrationele besluiten is voorbij! Nooit meer puur op gevoel handelen maar de actuele prestaties visualiseren en ombuigen in actiepunten.

Met PowerBI koppel je dus feilloos allerhande bronnen aan elkaar om hier één, of meerdere, prachtige grafiek(en) uit te kunnen toveren gebaseerd op behaalde successen. Maar ook met het oog op prestaties in de toekomst kan PowerBI een unieke invalshoek bieden voor je bedrijf. Met de steeds toegankelijker wordende machine-learning technieken zal het mogelijk worden om voorspellingen te gaan doen gebaseerd op behaalde resultaten. Dit klinkt wellicht als toekomstmuziek maar niets is minder waar! Denk bijvoorbeeld aan bepaalde periodes in het jaar die garant kunnen staan voor meer drukte en bedrijvigheid. Als voorbeeld kun je denken aan de December-maand en alle festiviteiten die dat met zich mee mag brengen. Wanneer PowerBI dusdanige trends constateert kun je hier tegenwoordig pro-actief mee omgaan om het maximale rendement te realiseren! Dat is pas slim omgaan met je middelen!

Voordelen

  • Transformeer je bedrijf door gebruik te maken van de krachtige interactieve rapportage functionaliteiten van PowerBI;
  • Real-time visuele inzichten in je gegevens en prestaties. Waar en wanneer je wilt en vanaf ieder smart-device;
  • Koppel feilloos allerlei verschillende software uit de bekende Microsoft suite aan elkaar en vorm een virtueel onuitputbare bron aan informatie!

Meer informatie over onze apps?

Sam, onze sales advisor, helpt je graag verder! Hij vertelt je graag meer over onze apps. Maar vooral welke apps geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Neem contact met ons opBekijk meer apps
Sam