Nieuws & Blog

Wij zijn Solutions Partner Business Applications. Een prestatie van groot formaat!

2023-12-11 -- Wij zijn Solutions Partner Business Applications

Wij zijn verheugd om te kunnen delen dat wij recentelijk de status van Solutions Partner Business Applications hebben bereikt bij Microsoft!

ABC MSP kleur -- 1000X667PX

Wat dit voor ons inhoudt.

Deze erkenning is meer dan slechts een certificaat of een logo op de site. Het is een bevestiging van onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige oplossingen op het gebied van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zo opent het niet alleen deuren naar verdere samenwerking met Microsoft maar biedt ons ook extra middelen om onze klanten op een nog hoogwaardiger niveau van dienst te zijn.

Onze prestaties in een notendop.

Om deze gewaardeerde status te bereiken, hebben we als team voldaan aan strikte criteria. Deze status verdien je op basis van aantal klanttoevoegingen, klantengroei, implementaties en verder behaalde certificeringen. Maar daarnaast ook onze technische bekwaamheid, inzet en ervaring die aantonen dat we een bewezen partner zijn in de Microsoft Cloud Business Applications voor het MKB.

Als kers op de taart hebben we ook de Specialisatie Midden- en Klein bedrijf erkenning ontvangen. Dat wil zeggen dat ABC E BUSINESS veel ervaring heeft met het implementeren en ondersteunen van Microsoft Dynamics 365 Business Central, de ERP oplossing voor het MKB.

Met dank aan ons fantastische team!

Deze prestatie is het resultaat van toewijding en hard werk als team, hier zijn we dan vanzelfsprekend ook zeer trots op!

Team-Padel-02Team ABC aan de slag op de padelbaan!

Neem contact met ons op   

Ook werken bij ABC E BUSINESS?

Abonneer en mis niks