Klantcase CST-banden

Cheng Shin Holland B.V. ontwikkelt en distribueert CST-banden van de grootste fietsbandenproducent ter wereld. De Nederlandse tak van deze bandenfamilie verkoopt aan groothandel en fabrieken en is een goede bekende in de branche. Cheng Shin Holland B.V. is een vooruitstrevend bedrijf dat werkt met vooruitstrevende tools en de blik op de toekomst heeft gericht. Om voorop te blijven lopen, is het nodig te blijven investeren, weet Cheng Shin Holland B.V.. Dat doet het bedrijf dan ook, juist in tijden van crisis. Samen met Microsoft-partner ABC E BUSINESS maakte Cheng Shin Holland B.V. de overstap van Microsoft Dynamics NAV naar het cloudgebaseerde Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dat biedt niet alleen voordelen op het gebied van beheer, het is ook een platform dat met je meegroeit en naadloos integreert met andere oplossingen die Cheng Shin Holland B.V. gebruikt, zoals Microsoft 365 en – in de nabije toekomst – Microsoft Teams.

Bekijk de video over deze klantcase of download hier het pdf-bestand.

De uitdaging

Al jaren werkt Cheng Shin Holland B.V. met Microsoft Navision. Dit platform bood hen de mogelijkheid om voor specifieke processen maatwerk toe te passen. Maar de wereld draait door, het aantal koppelingen nam toe en daarmee ook de aanpassingen die steeds moesten worden gedaan. De uitdaging die Microsoft Navision en het daarop aangesloten maatwerk met zich meebracht, groeide.

Om innoverend te blijven, moest Cheng Shin Holland B.V. steeds meer tijd besteden aan het updaten, upgraden en draaiend houden van hun software.

Wil je ook weten hoe wij jou kunnen helpen bij jouw uitdaging?

Neem contact met ons op

“Met de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central hebben wij opnieuw een stap richting de toekomst kunnen maken. Het biedt ons flexibiliteit, integreert naadloos met onze andere software en het platform beperkt ons niet, maar groeit met ons mee.

- Jack Duis, Managing Director Cheng Shin Holland B.V. -

De oplossing

Cheng Shin Holland B.V. is een vooruitstrevende organisatie die toekomstgericht wil ondernemen. Om zo vooruitstrevend te blijven, heeft Cheng Shin Holland B.V., samen met Microsoft-partner ABC E BUSINESS, de overstap gemaakt van Microsoft Dynamics NAV naar het cloudgebaseerde Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zo hadden zij geen omkijken meer naar het updaten, dat gaat als vanzelf. Maar de overstap biedt het bedrijf niet alleen voordelen op gebied van beheer, het Business Central-platform groeit ook met je mee en integreert naadloos met andere oplossingen die Cheng Shin Holland B.V. gebruikt, zoals Microsoft 365 en Microsoft Teams. Dankzij Microsoft Dynamics 365 Business Central beschikt de organisatie over de juiste inzichten, waardoor zij betere en snellere beslissingen kan nemen. Zo kan zij haar dagelijkse activiteiten blijvend stroomlijnen, wat een groot voordeel is in hun streven naar operationele uitmuntendheid. Bovendien biedt het platform kansen op het gebied van nieuwe markten, internationaal zakendoen en e-commerce. Op die manier ondersteunt Microsoft Dynamics 365 Business Central niet alleen de huidige processen, het is ook een stimulans voor toekomstige groei. Zo kan Cheng Shin Holland B.V. voorop blijven lopen, elke maand weer.

ABC E BUSINESS als Microsoft Partner

Om hun klanten te helpen dat te bereiken, zet ABC E BUSINESS het Microsoft Dynamics 365 Business Central-platform in, hét platform voor groei. Maar alleen een platform is nog geen oplossing. ABC E BUSINESS helpt hun klanten aan boord van het Business Central-platform en wanneer ze eenmaal aan boord zijn van het platform, kunnen ze rekenen op continue ondersteuning van ABC E BUSINESS. Die ondersteuning bestaat niet alleen uit een helpdesk, maar ook uit onbeperkte klassikale trainingen en continu verbeteradvies ter plaatse. ABC E BUSINESS maakt de digitale reis samen met de klant. Zo hebben ze Cheng Shin Holland B.V. geholpen met de integratie van Microsoft 365, de ingebruikname van hun scanners, de integratie met Power BI en met de implementatie van hun webshop.

Lees meer over onze werkwijzeVraag een 30 dagen gratis demo aan

“We werken al jaren naar grote tevredenheid samen met ABC E BUSINESS, niet alleen omdat zij een Microsoft-partner zijn, maar ook omdat zij écht met ons meedenken en oplossingsgericht zijn.

- Jack Duis, Managing Director Cheng Shin Holland B.V. -

Wij helpen onze klanten meer te bereiken

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing. Zo ook voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd? Neem contact met ons op en onze sales advisors leggen het je graag uit!

Neem contact met ons opPlan een telefonische afspraak

Sam