Klantcase
Johnny Loco.

Een sterk merk dat zich blijft ontwikkelen en innoveren.

In deze klantcase richten we de aandacht op Johnny Loco. Dit is een Nederlands, premium lifestyle-merk, dat fietsen, elektrische bakfietsen, brillen en horloges over de hele wereld ontwerpt en aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in Amsterdam in 2005 en heeft zich sindsdien opgewerkt tot een bekende speler op de Nederlandse en internationale markt. Johnny Loco staat bekend om haar unieke en opvallende ontwerpen en haar focus op kwaliteit, duurzaamheid en comfort.

Het bedrijf heeft een sterke persoonlijkheid en trouwe klantenkring opgebouwd en blijft zich ontwikkelen en innoveren om te voldoen aan de veranderende behoeften en wensen van de fietsgebruiker. Bij ABC E BUSINESS zijn ze klant van het eerste uur (sinds de oprichting in 2009!) en ze voeren al jaren de financiële-, logistieke- en commerciële administraties uit vanuit de Cloud. Inmiddels is er een hele waardevolle samenwerking opgebouwd waar wij bij ABC E BUSINESS nog altijd heel trots op zijn.
JohnnyLoco

De overstap van NAV naar Business Central.

Enkele jaren geleden startte Johnny Loco op Navision. Ze doorliepen verschillende versies en werden daarbij telkens door ons begeleid. Van 2009 tot 2017 draaide Johnny Loco’s Dynamics NAV op onze eigen multi-tenant omgeving in de Cloud. Destijds waren wij één van de weinige partners die al bezig waren met servers in de Cloud en daar ook de grote meerwaarde van zagen.

In 2018 werd Business Central op de markt gebracht, als opvolger van NAV. Twee jaar later, in 2020, startten we bij ABC E BUSINESS een grootschalig project waarbij tientallen van onze klanten overgezet werden naar Business Central (in de Cloud). Met een geautomatiseerde tool die we hier speciaal voor hebben ontwikkeld, hebben wij onze klanten kunnen helpen met een zorgeloze migratie. Uiteraard gingen we ook voor Johnny Loco aan de slag. Na een succesvolle migratie en de bijbehorende ondersteuning draaiden ze vanaf dat moment volledig op Business Central. Een mooie nieuwe stap om het bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen! De tool om bedrijven over te zetten van een oude NAV versie naar Business Central gebruiken wij trouwens nog steeds regelmatig (en kan dus ook voor jouw bedrijf een oplossing zijn!).

''We zijn in de loop der jaren steeds meer internationale klanten gaan bedienen. Door met Business Central te werken en bijvoorbeeld Power BI te koppelen, zijn de mogelijkheden tot op de dag van vandaag eindeloos gebleken''
RoelKlepper
Roel Klepper
Marketing Manager
JohnnyLoco2

Business Central biedt Johnny Loco de mogelijkheid om te blijven groeien.

Door de ontwikkeling van functionaliteiten binnen Business Central was veel maatwerk niet meer nodig of kon vervangen worden door één van de slimme, generieke apps die wereldwijd voor Business Central beschikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan de beheersing van de complete documentstroom. Ook back-ups, onderhoud op SQL, Business Central en testomgevingen worden allemaal beschikbaar gesteld en geheel verzorgd door Microsoft op het Azure platform. Door middel van PowerBI beschikt Johnny Loco over de mogelijkheid om heel eenvoudig gewenste rapportages met data uit Business Central voor de bedrijfsvoering beschikbaar te stellen. De uitgebreide mogelijkheden hebben Johnny Loco de flexibiliteit gegeven om nog verder te groeien en keer op keer hun prestaties te verbeteren.

Een waardevolle samenwerking.

Door het gebruik van Business Central is Johnny Loco in staat om haar bedrijfsprocessen voortdurend te blijven verbeteren en de snelle groei te blijven ondersteunen. De samenwerking tussen ABC E BUSINESS en Johnny Loco gaat al jaren terug en is ons nog altijd erg waardevol. Het is geweldig om te zien hoe het bedrijf blijft ontwikkelen en wij werken graag mee aan het succes van dit mooie bedrijf.
 
Lees meer succesverhalen
JohnnyLoco2

Creëer je eigen succesverhaal.

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing. Zo ook voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en onze sales advisors leggen het graag uit!
 
Neem contact op Plan een telefonische afspraak