Klantcase
Brainport Development Eindhoven.

Een geautomatiseerde financiële bedrijfsvoering dankzij Business Central.

Brainpoirt Development Eindhoven is een economische ontwikkelmaatschappij die samen met vele partners werkt aan het versterken van de regio Brainport Eindhoven. Als onafhankelijke organisatie ontwikkelt Brainport Development de regionale economische strategie, ontwikkelt en realiseert projecten, biedt bedrijfsadvies en promoot Brainport Eindhoven in binnen- en buitenland. Brainport Development is de uitvoeringsorganisatie die concrete stappen zet om activiteiten en innovaties uit te voeren die worden bepaald door de Brainport Agenda van de Stichting Brainport.

Brainport Eindhoven

Business Central: de totaaloplossing voor project- en financiële administratie.

Bij een organisatie van zo’n grote omvang komt de nodige administratie kijken. Om de project- en financiële administratie te stroomlijnen, had Brainport een totaaloplossing nodig en koos destijds voor Navision van Microsoft (nu Business Central).

Brainport Development: ‘’Als organisatie die zich richt op innovatie en technologie, is het voor ons van groot belang om ook onze interne processen op een efficiënte en geautomatiseerde manier te kunnen uitvoeren. We zochten naar een oplossing die niet alleen een totaalpakket kon bieden voor onze project- en financiële administratie, maar ook goed geïntegreerd was met andere Microsoft software die we al gebruikten. Navision en daarna Business Central was de ideale keuze voor ons, omdat het alle gewenste functionaliteiten al had geïntegreerd en het een stabiel en betrouwbaar product is van een grote partij als Microsoft.’’

→ Ook overstappen van NAV naar Business Central? Klik hier voor meer informatie!

logo brainport eindhoven
''Het implementeren van zo'n groot en complex systeem was wel een uitdaging. Het zou een grote verandering zijn in onze manier van werken. We zochten een flexibele partner die in de buurt zat en snel kon schakelen, en vonden deze bij ABC E BUSINESS. Zij zijn in staat om kosteneffectieve oplossingen aan te bieden vanwege hun focus op cloudoplossingen.''
Rene_Bosman zw
René Bosman
Concerncontroller

Wat wij voor Brainport Development Eindhoven hebben kunnen betekenen.

Het was van groot belang voor Brainport Development dat de financiële bedrijfsvoering goed onder controle zou zijn. Hiervoor wordt onder meer gebruik gemaakt van de projectenmodule en urenregistratie waarbij ABC E BUSINESS heeft geholpen de processen te optimaliseren. Ook heeft ABC onder meer geholpen met standaard- en een aantal op maat gemaakte rapportages, geautomatiseerde factuurgoedkeurings-stromen, gedetailleerde inrichting van rollen en rechten set-up en applicatiebeheer, om de maandelijkse nieuwe releases met nieuwe functionaliteiten in goede banen te leiden.
 
ABC E BUSINESS heeft een kantoor in het Microlab, precies tussen het kantoor van Brainport Development en het PSV-stadion in. Het is een fijne plek om te werken en te leven en de nabijheid van alles zorgt voor een intrinsieke band tussen beiden organisaties en geeft de mogelijkheid om snel te kunnen schakelen.

Het partnerschap tussen Brainport Development en ABC E BUSINESS is een succesvolle samenwerking die de efficiëntie en de controle op de financiële bedrijfsvoering van Brainport aanzienlijk heeft verbeterd.
 
Evoluon

Een partner die helpt met het realiseren van ambities.

René Bosman, Brainport Development: ''Dankzij de samenwerking met ABC E BUSINESS hebben we al meer inzicht en controle gekregen in onze interne processen en kunnen we efficiënter werken. We zijn blij dat we een partner hebben gevonden die ons kan helpen om onze ambities te realiseren. We kunnen overigens nog meer gebruik maken van de (rapportage)mogelijkheden die Business Central ons biedt. ABC E BUSINESS helpt ons bij deze doorontwikkeling.''
Lees meer succesverhalen Meer over Projecten & Uren in Business Central

Creëer je eigen succesverhaal.

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing. Zo ook voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en onze sales advisors leggen het graag uit!
 
Neem contact op Plan een telefonische afspraak