Quadira Apps voor Business Central:
Advanced Forms.

Eenvoudig een voorbeeldfactuur of inkoopnota opstellen, geheel in de huisstijl van je bedrijf.

Alles binnen handbereik om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken!

Gun jezelf meer tijd en gemoedsrust door te kiezen voor Advanced Forms van Quadira. Met deze handige applicatie wordt het opmaken van professionele documenten een stuk simpeler dan voorheen. Door de slimme connectie van Advanced Forms met je vertrouwde Microsoft Dynamics 365 Business Central omgeving maak je eenvoudig allerlei soorten documenten aan. Binnen een paar klikken stel je bijvoorbeeld een factuur op of een inkoopnota, uiteraard geheel in de huisstijl van je bedrijf.

Door de connectie met Business Central haal je alle belangrijke informatie zo tevoorschijn en archiveer je tevens alle gegenereerde documenten. Alles binnen handbereik om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken!

Voordelen
& Features.

Huisstijl en identiteit.

Voer eenvoudig de huisstijl en identiteit door op alle documenten, Advanced Forms zal zorg dragen voor professionaliteit binnen je documentstromen.

Vele export mogelijkheden.

Aan exporteermogelijkheden geen gebrek, bestanden verstuur je zonder probleem in PDF of XML, als Word- of Excel-bestand of gewoon als print op papier.

Stroomlijnt processen.

Door het stroomlijnen van veelvoorkomende processen win je veel tijd. Met deze gewonnen tijd haal jij nóg meer uit je werkdag te kunnen halen.

Quadira Advanced Forms
Webinar.

Kort webinar (in het Engels) waarin we focussen op Quadira's Advanced Forms Cloud module voor Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het webinar duurt enkel 10 minuten en is de moeite waard om te bekijken!

Een kijkje achter de schermen.

Vraag een vrijblijvende demo aan en we beantwoorden al je vragen en bespreken de mogelijkheden. 

Alles wat je moet weten over de prijs.

Prijs Advanced Forms Cloud.

Aantal users Prijs
1 - 5 € 54,-
6 - 10 € 109,-
11 - 25 € 250,-
26 - 50 € 330,-
51 - 100 € 420,-
101 - 175 € 580,-
176 - 350 € 690,-
351 - 500 € 760,-
501 - 1000 € 1.270,-
1001 - 2000+ Prijs op aanvraag.

 

Contract & Factuur

Je ontvangt jaarlijks een factuur. De contractduur is één jaar. Het contract wordt automatisch verlengd met één jaar. Opzeggen van het contract kan tot maximaal 3 maanden voor het einde van het contract. Alvorens de applicatie in gebruik kan worden genomen dien je rekening te houden met implementatiekosten à € 2.480,-.

Meer informatie over deze app, onze diensten of andere apps?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam