Micro Apps voor Business Central:
Job Queue Manager.

Beheer eenvoudig Taakwachtrijen in Business Central en behoud de controle over je productie processen door zelf de touwtjes in handen te nemen.

Vanaf €25,- per maand.

Met de Job Queue Manager ben je in staat taakwachtrijposten afhankelijk van elkaar te laten starten. Automatiseer eenvoudig meerdere processen als één pakket. Bepaal zelf wat er met een taakwachtrijpost gebeurd wanneer deze niet goed gaat, stel e-mailmeldingen in en zorg ervoor dat alle dagelijkse taken door kunnen gaan.

De Job Queue Manager is de ideale app voor alle applicatiebeheerders. De app is te gebruiken voor € 25,- per bedrijf per maand.

OVER-JobQueueManager-800X500PX

Voordelen
& Features.

Foutmeldingen.

Stel e-mailmeldingen in naar meerdere personen afhankelijk van de foutmelding.

Foutenafhandeling.

Bepaal zelf of bij een foutmelding de job queue doorgaat, stopt of de huidige stap overslaat.

Afhankelijke volgordelijkheid.

Automatiseer volledige processen door taakwachtrijposten te combineren in een pakket.

Een kijkje achter de schermen.

Bekijk de screenshots voor een eerste indruk van de app. Vraag vooral een vrijblijvende demo aan en we beantwoorden al je vragen en bespreken de mogelijkheden. 

Alles wat je moet weten over de prijs.

Probeer alle Micro-Apps 2 weken gratis uit tijdens de proefperiode!

Prijzen (exclusief BTW)

Prijs per bedrijf, per maand Prijs
1ste bedrijf €25,-
2de bedrijf €20,-
3de bedrijf €15,-
4de bedrijf €10,-
5de bedrijf en meer €5,-

Kosten.

De getoonde maandprijs is exclusief BTW. Je ontvangt jaarlijks een factuur aan de hand van je gebruik gebaseerd op de prijzenstaffel. De contractduur is één jaar. Voor het implementeren van deze app dien je rekening te houden met een implementatietijd van circa 4 uur.

Facturatie.

Het contract wordt automatisch verlengd met één jaar. Opzeggen van het contract kan tot maximaal 3 maanden voor het einde van het contract.

Meer informatie over deze app, onze diensten of andere apps?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Wesley, onze Micro-Apps Product Owner, vertelt je er graag meer over!

Shape_WSM_01