ERP-software voor de

eCommerce.

Slimme software die met je meegroeit.

Een eCommerce bedrijf staat voortdurend voor uitdagingen. Hoe kun je nou snel leveren en daarbij de kosten laag houden?

Vanuit die visie hebben we dan ook de juiste ecommerce oplossing ontwikkeld voor bedrijven zoals jouw bedrijf. Daarbij focussen we ons niet zozeer op de look-and-feel van de webshop zelf - dat is natuurlijk helemaal aan jullie - wij focussen ons juist op alles wat er daarna en rondom gebeurt. De optimalisatie van het proces: van webshoporder tot finance, en van logistiek tot verzending. 

Het is belangrijker dan ooit om in te spelen op deze ontwikkelingen, om te zorgen dat je tijdig meegroeit met innovaties, de tegenvallende omzet compenseert met lagere kosten en je time-to-market versnelt.  Het werken met slimme ERP-software, zoals Microsoft Dynamics 365 Business Central bijvoorbeeld, zal hierin als een stroomversneller te werk kunnen gaan.

Business Central gratis proberen?
Shape_eCommerce

Geniet van de vele voordelen die Business Central jou gaat bieden.

Beheer al je bedrijfsprocessen in één systeem.

Veilig in de cloud.

Snel starten dankzij onze templated setup.

Maak geweldige performance dashboards met PowerBI.

Flexibel en schaalbaar.

Modulair uit te breiden met meer dan 2500 apps van Microsoft AppSource.

Trendrapporten-ECOMMERCE2022-V2-HORIZONTAAL

Hoe start ik nu met een
eCommerce verkoopkanaal?

Denk jij aan B2B-replatforming? Dan is het maken van een stappenplan essentieel. Zet alles op een rij om een duidelijke aanpak te hebben, van het definiëren van eCommerce doelen, het kiezen van de juiste B2B eCommerce oplossing voor jouw bedrijf, tot de uiteindelijke go-live.

B2B eCommerce is aantrekkelijk om in te stappen, maar begin met het stellen van de vraag: waarom wil ik starten met B2B eCommerce? Denk aan wat je met een webshop wilt bereiken, wat de voordelen voor jou en jouw klanten zijn, en wanneer je succesvol bent. Ook is het belangrijk om te bedenken hoe eCommerce binnen jouw strategie past. In ons whitepaper lees je meer over de mogelijkheden en trends in jouw branche.

Download het whitepaper

Voeg nog meer waarde toe met de apps voor Business Central.

 

 

Deze klanten werken al met Business Central.

Creëer je eigen succesverhaal.

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing. Zo ook voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en onze sales advisors leggen het graag uit!
 
Neem contact op   Plan een telefonische afspraak

So, what's in the box?

State-of-the-Art PIM.

Product Information Management doe je voortaan direct in Business Central, natuurlijk geïntegreerd met je webshop. Voeg namen, uitgebreide omschrijvingen, Rich Text, zoekmachine titels, keywords, categorieën, meerdere afbeeldingen en video's en uiteraard attributen voor artikelen. Alles beheerd vanuit één plek: in Business Central.
 
Met artikel attributen kun je een onbeperkt aantal kenmerken toevoegen welke voor jou en je klanten relevant zijn. Dus, of je nu tafels en stoelen; chocolade of sportartikelen verkoopt, met de artikel attributen zijn de artikelen in je assortiment altijd goed vindbaar in de webshop. Zo beheer je gestructureerd tevens overzichtelijk je aanbod. Of je nu 50 of 50.000 artikelen aanbiedt.

Integratie met de payment provider.

Je webshop klanten betalen online bij checkout. En je payment provider keert vervolgens periodiek in batch een totaalbedrag uit. Het matchen van dit totaal bedrag met alle orders in het backend systeem kan een tijdrovende klus zijn. Daarom zetten we de ADYEN integratie in. Zo wordt met één klik een verbinding gemaakt met ADYEN en worden de af te letteren (te reconciliëren) posten direct herkend en verwerkt. 

Gebruik je een andere payment provider zoals Mollie, Buckaroo, Sisow of MultiSafepay? Neem even contact op met ons voor de mogelijkheden!

Integratie met de bank.

Je banktransacties worden automatisch 's-nachts ingelezen. Dus, als je 's-morgens aan het werk gaat, is je bankboek al gevuld en klaar om geboekt te worden! Ook de door jou goedgekeurde betalingen doe je direct vanuit Business Central.

Verzending aanmelden en traceren.

Nadat de order gepickt is, is deze klaar voor verzending. Je kunt je verzending eenvoudig aanmelden bij de vervoerder, direct vanuit Business Central of zelfs vanaf een barcode-handscanner direct in het magazijn. 
 
De verzending kan ook slim aangeboden worden, zodat automatisch de meest ideale vervoerder geselecteerd wort. Dit is gebaseerd op eigen regels zoals voorkeursvervoerders; gewichten; tarieven en dergelijke. 
 
Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het Transsmart platform. Nadat de verzending is aangemeld kun je deze natuurlijk blijven volgen. In Business Central staan altijd de juiste status updates van de verzending. Gemakkelijk en overzichtelijk!

Integratie met de Douane.

Importeert je bedrijf goederen van buiten de Europese Unie en moet hier GPA aangifte voor worden gedaan? Dan is het gebruik van onze Douane applicatie van grote waarde voor je bedrijf.
 
Houd grip op benodigde vergunningen, certificeringen, aangiftes en invoerbelasting. Zo weet je altijd de actuele status en voorraad waardoor het uitvoeren van de periodieke GPA aangifte een stuk makkelijker wordt!

Optimaal orders picken.

Goederenontvangst en -uitgifte (picking) doe je natuurlijk met barcode scanners. Zo worden goederen direct juist binnen gemeld en zijn ze het snelst beschikbaar voor levering aan je klanten. 
 
Goedgekeurde verkooporders zullen op het juiste moment verschijnen op de barcode scanner in het magazijn. Meerdere verkooporders zullen op het juiste moment verschijnen op de barcode scanner in het magazijn. Meerdere verkooporders voor een klant zijn ook te combineren tot één pick-order.
 
Het pick-process is verder te optimaliseren door meerdere orders van verschillende klanten in één run te picken. 

Inkoopfacturen automatisch inscannen en matchen.

Je inkoopfacturen worden automatisch ingelezen in Business Central, met de originele PDF als attachment. Je inkoopfacturen zijn direct te matchen met de daadwerkelijke magazijnontvangsten en de afgesproken prijs op de inkooporders. 
 
Zo is ook de vierkants-controle waterdicht. Je kunt ook een goedkeuring-workflow instellen op inkoopfacturen. En, mocht een inkoopfactuur nog niet zijn goedgekeurd, dan is al wel een voorlopige verplichting vast te leggen in je boekhouding. 

Integratie met je webshop.

We integreren Business Central met je webshop. Klant- en artikelgegvens; specifieke prijzen; uitgebreide teksten en foto's: Alles vormt één geheel. En, natuurlijk komen de orders direct in je back-end systeem in Business Central en wordt in de webshop de orderstatus real-time bijgewerkt. Klanten kunnen via het Webshop Self Service portaal de orders volgen en kopiefacturen bekijken.

Meer informatie over onze diensten of apps?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam