Sana Commerce Apps voor Business Central:
Sana eCommerce

Met de Sana eCommerce app creëer je een toegankelijke en gemakkelijk te navigeren webwinkel.

Meer tijd over omdat Sana de support ook op zich kan nemen.

Geef je eCommerce winkel de boost die het verdient door te kiezen voor Sana Commerce als uitbreiding op je Microsoft Dynamics 365 Business Central omgeving. Sana Commerce biedt gebruikers de mogelijkheid om het maximale te halen uit het eCommerce kanaal. Binnen de mogelijkheden vallen onder andere het toegankelijker maken van SEO en Site Map generatie. Dit zal bijdragen aan de zichtbaarheid en vindbaarheid van je website, uiteraard met verkooptoename als einddoel.
 

Het onderhouden en uitbreiden van het productaanbod zal door het Sana Commerce CMS (Content Management System) ook een fluitje van een cent worden. Je creëert binnen een handomdraai een toegankelijke en gemakkelijk te navigeren webwinkel, die tevens aangevuld kan worden met unieke content, aansprekende banners of persoonlijke product aanbevelingen. 

Sana Commerce zal ook contact en support op zich nemen. Zo bespaar je veel tijd en inspanningen om de zaakjes goed te laten lopen. Focus je tijd en energie op andere belangrijke dingen en vertrouw op Sana Commerce wanneer het aankomt op het versturen van transactionele mails en verdere emailmarketing zoals bijvoorbeeld een abandoned cart bericht.

Voordelen
& Features.

Ingebouwde marketingfuncties.

Scoor hogere verkoopcijfers met Sana Commerce en maak slim gebruik van de ingebouwde marketingfuncties. Deze uitbreiding beschikt standaard over alle gemakken van emailmarketing en geautomatiseerde status-updates voor klanten.

Feilloze koppeling met Business Central.

Zo krijg je altijd actuele inzichten in statussen en processen. Binnen enkele klikken op de knop heb je inzicht in bijvoorbeeld voorraad of leverdata.Onder andere bekend van..

Sana Commerce in The Forrester Wave™: B2B Commerce Suites Q2 genoemd als 'Strong Performer'.

Van de grootste gemakken voorzien.

Zo pluk je al snel de vruchten van de naadloze integratie met je Microsoft Dynamics 365 Business Central omgeving en krijgen zowel jij als je bezoekers real-time informatie over voorraad en beschikbaarheid. Dat is super handig op elk vlak dus!

Demo Sana Commerce Cloud / Sana Commerce Insights.

Bekijk de demo om meer te weten te komen over de Sana Commerce Cloud en Sana Commerce Insights. 

Een kijkje achter de schermen.

Bekijk de screenshots voor een eerste indruk van de app. Vraag vooral een vrijblijvende demo aan en we beantwoorden al je vragen en bespreken de mogelijkheden. 

Prijs indicatie na discovery call.

Meer informatie over deze app, onze diensten of andere apps?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam