Sana E-Commerce

Geef je e-commerce winkel de boost die het verdient door te kiezen voor Sana Commerce als uitbreiding op je Microsoft Dynamics 365 Business Central omgeving. Sana Commerce biedt gebruikers de mogelijkheid om het maximale te halen uit het e-commerce kanaal. Binnen de mogelijkheden vallen onder andere het toegankelijker maken van SEO en Site Map generatie. Dit zal bijdragen aan de zichtbaarheid en vindbaarheid van je website, uiteraard met verkooptoename als einddoel.

Het onderhouden en uitbreiden van het productaanbod zal door het Sana Commerce CMS (Content Management System) ook een fluitje van een cent worden. Je creëert binnen een handomdraai een toegankelijke en gemakkelijk te navigeren webwinkel. Welke tevens aangevuld kan worden met unieke content, aansprekende banners of persoonlijke product aanbevelingen.

Sana Commerce zal ook contact en support op zich nemen. Zo bespaar je veel tijd en inspanningen om de zaakjes goed te laten lopen. Focus je tijd en energie op andere belangrijke dingen, en vertrouw op Sana Commerce wanneer het aankomt op het versturen van transactionele mails en verdere emailmarketing zoals bijvoorbeeld een abandoned cart bericht.

Prijs op aanvraag.

Voordelen

  • Sana Commerce wordt feilloos gekoppeld aan je ERP-systeem, zo krijg je altijd actuele inzichten in statussen en processen. Binnen enkele klikken op de knop heb je inzicht in bijvoorbeeld voorraad of leverdata.
  • Sana Commerce is van alle gemakken voorzien wanneer het aankomt op het succesvol runnen van een webshop. Zo pluk je al snel de vruchten van de naadloze integratie met je Microsoft Dynamics 365 Business Central omgeving en krijgen zowel jij als je bezoekers real-time informatie over voorraad en beschikbaarheid. Dat is super handig op elk vlak dus!
  • Scoor hogere verkoopcijfers met Sana Commerce en maak slim gebruik van de ingebouwde marketingfuncties. Deze uitbreiding beschikt standaard over alle gemakken van emailmarketing en geautomatiseerde status-updates voor klanten.
  • Sana Commerce in The Forrester Wave™: B2B Commerce Suites Q2 genoemd als Strong performer

Meer informatie over onze apps?

Sam, onze sales advisor, helpt je graag verder! Hij vertelt je graag meer over onze apps. Maar vooral welke apps geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Neem contact met ons opBekijk meer apps
Sam