Power BI.

Duik dieper in data-analyse met Microsoft Power BI.

Power BI is een Business Intelligence-tool voor datavisualisatie en -analyse. De oplossing biedt de mogelijkheid om gegevens op diverse mogelijke manieren weer te geven, van overzichtelijke grafieken en kaarten tot complexe spreidingsdiagrammen en meer. Zo komt je data echt tot leven en ontstaan er inzichten die voorheen misschien verborgen bleven. Je ziet in een oogopslag waar er mogelijkheden tot verbetering zijn in het bedrijf. Met een gebruiksvriendelijk ontwerp dat is afgestemd op diverse gebruikers, kun je ook zonder programmeerkennis moeiteloos aan de slag met de veelzijdige dashboards van Power BI.

Shape_PowerBI
Ik heb interesse!

De gamechanger voor jouw onderneming.

Ga zelf aan de slag met automatisering,
ook zonder programmeerkennis
Samenwerking en delen van gegevens binnen
teams nu nog eenvoudiger en in realtime
Reken op een naadloze integratie met
alle andere Microsoft-applicaties

Kernfuncties van Power BI.

Power BI transformeert je rapportage en data-analyse met krachtige tools en functies, waardoor je diepgaande inzichten en een beter begrip van je bedrijfsvoering krijgt. Deze functies stellen je in staat om je data te benutten op manieren die voorheen ondenkbaar waren, waardoor je sneller en met meer vertrouwen beslissingen kunt nemen.

Interactieve dashboards.

Ontwerp met gemak dashboards en rapporten die een 360-graden overzicht van je prestaties bieden, met de vrijheid om gegevens te visualiseren zoals jij dat wilt.

Visuele data-analyse.

Gebruik de krachtige analyse-tools, zoals Power Query en Power Pivot, om complexe analyses uit te voeren, trends te ontdekken en voorspellende inzichten te genereren.

Uitgebreide data-integratie.

Verbind eenvoudig met diverse data bronnen - van cloud-diensten tot lokale databases - en integreer al je gegevens op één platform, zoals Business Central.

AI-gedreven inzichten.

Artifical Intelligence helpt je om trends te voorspellen en verborgen patronen binnen je data te ontdekken. Microsoft loopt hierin voorop met Copilot. Lees meer over Copilot.

Altijd en overal beschikbaar.

Blijf dankzij de mobiele app verbonden met jouw data, waar je ook bent. Toegang op elk moment biedt je de flexibiliteit om op de hoogte te blijven, zelfs onderweg.

Samenwerken en delen.

Deel inzichten en werk samen aan rapporten in real-time. Met Power BI zorg je ervoor dat relevante informatie snel en veilig wordt verspreid binnen en buiten jouw organisatie.

De kracht van Power BI.

Duik in de wereld van data-analyse met onze Power BI-demo video. In enkele minuten vertelt onze expert Wesley je meer over Power BI en hoe je hiermee aan de slag kunt gaan. 

Benieuwd naar meer Power Platform video's? 

Bekijk meer video's

Ontdek ons trainingsaanbod en verrijk je kennis!

Uiteraard bieden wij trainingen aan om jou het een en ander bij te leren, bijvoorbeeld over Power BI. Ben je benieuwd naar wat er zoal mogelijk is en wil je het eens uitproberen? Dat kan bij ons in de ABC Academy. Meld je hieronder aan voor één of beide trainingen. 

Dashboard in a Day

Leer Power BI kennen en begrijp beter hoe je verbinding kunt maken met data en data uit verschillende bronnen kunt importeren en transformeren. Leer bedrijfsregels en KPI's definiëren. Stel mooie rapporten samen en deel je rapporten online met je team en collega's.

→ Meer over deze training.

App in a Day

Bouw een Power Apps Canvas App voor medewerkers, gebruik Dataverse om gegevens in op te slaan. Bouw een Power Apps Model-driven app om te voorzien in een inkoopproces en handel met Power Automate goedkeuringsstromen af.

→ Meer over deze training.

Ik heb interesse! Maar hoe nu verder?

Hebben we je interesse gewekt in alle mogelijkheden van Power BI? Dat is mooi! Onze Power BI expert Wesley helpt je graag verder bij het opzetten van dynamische dashboards en gedetailleerde rapporten die nauwkeurig aansluiten bij je bedrijfsdoelstellingen. 

Voordat we overgaan op een kostenplaatje, bieden we gratis en vrijblijvend een intake op locatie aan. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en je wensen en behoeftes bespreken om uiteindelijk een beter advies te kunnen geven. Hierna komen we met een voorstel over hoe we je jou het beste van dienst kunnen zijn en je kunnen helpen met het bereiken van meer. We nemen je uitgebreid in het proces mee en we zorgen voor een helder overzicht van wat er gemaakt zal worden. Zin om met ons aan de slag te gaan?

Shape_team6
Neem contact op
Automatiseren was nog nooit zo gemakkelijk

Het Power Platform.

Power BI is onderdeel van het Power Platform. Het Power Platform is een verzameling van low-code en no-code tools waarmee je op een efficiënte manier bedrijfsprocessen kunt automatiseren, gegevens kunt analyseren en apps kunt ontwikkelen. Door deze tools te koppelen – niet alleen met elkaar maar ook met Microsoft 365, Dynamics 365, Azure, en vele andere apps – bouw je complete bedrijfsoplossingen.

PowerApps_scalable-01

Power Apps

Power Apps is een krachtig hulpmiddel van Microsoft waarmee gebruikers snel en gemakkelijk aangepaste bedrijfsapps kunnen maken zonder programmeerkennis.

→ Ontdek meer over Power Apps.

PowerAutomate_scalable-01

Power Automate

Automatiseer gemakkelijk bedrijfsprocessen met Power Automate. Denk hierbij aan het aansturen van ERP-, CRM- of HR-systemen. Hierdoor werk je slimmer in plaats van harder!

→ Ontdek meer over Power Automate.

PowerPages_scalable-01

Power Pages

Bouw met Power Pages sites door bedrijfsgegevens te gebruiken die in Dataverse zijn opgeslagen. Power Pages is uitermate geschikt om portalen te bouwen voor klanten of om interne bedrijfssites te ontwikkelen.

→ Ontdek meer over Power Pages

PowerBI_scalable-01

Power BI

Power BI is een zakelijke analyseoplossing van Microsoft die interactieve dashboards, rapporten en datamodellen biedt om inzichten te genereren en betere beslissingen te nemen.

 

Heb je een vraag over een dienst of product?

Wij staan voor je klaar!