Power Apps.

Simpele app-ontwikkeling binnen handbereik.

Power Apps is de game-changer van Microsoft die app-ontwikkeling eenvoudig maakt. Dit platform stelt je in staat om zonder complex codeerwerk snel functionele apps te bouwen. Zoals bijvoorbeeld een app voor urenregistratie of een app om een offerte op te stellen. Of je nu workflows wilt automatiseren, processen wilt stroomlijnen, of gewoon je werk makkelijker wilt maken, Power Apps maakt het mogelijk.

Met zijn gebruiksvriendelijke interface en naadloze integratie met Microsoft’s ecosysteem, maakt Power Apps het voor iedereen binnen de organisatie mogelijk om ideeën om te zetten in werkende apps. Dit betekent meer innovatie, minder wachttijd, en precies de tools die je nodig hebt, wanneer je ze nodig hebt.

Shape-powerapps
Ik heb interesse!

De gamechanger voor jouw onderneming.

Ga zelf aan de slag met automatisering,
ook zonder programmeerkennis
Samenwerking en delen van gegevens binnen
teams nu nog eenvoudiger en in realtime
Reken op een naadloze integratie met
alle andere Microsoft-applicaties

Kernfuncties van Power Apps.

Met Power Apps kun je dus zelf aan de slag met het bouwen van apps die voldoen aan de unieke behoeften van je organisatie. Ontdek hier enkele kernfuncties van deze tool:

Drag-and-Drop.

Met de intuïtieve drag-and-drop interface kun je eenvoudig apps bouwen. Zonder enige code te schrijven, kun je visueel aantrekkelijke en functionele applicaties ontwerpen.

Dataconnectiviteit.

Verbind apps met diverse data bronnen, waaronder niet alleen Microsoft-producten zoals Dynamics 365, Office 365, en Azure, maar ook externe systemen.

Canvas Apps.

Power Apps biedt twee benaderingen voor het bouwen van apps. Canvas apps geven je de vrijheid om vanaf een leeg canvas te beginnen voor maximale flexibiliteit.

Model-driven Apps.

Power Apps biedt twee benaderingen voor het bouwen van apps. Model-driven apps bieden een gestructureerd framework dat uitgaat van je data model.

Dataverse.

Met Microsoft Dataverse kun je veilig en efficiënt data opslaan en beheren die door je apps wordt gebruikt, wat zorgt voor geïntegreerde en consistente data.

Ontwikkeling op basis van AI.

Beschrijf de gewenste app en AI ontwerpt deze. Maak bewerkingen, voeg automatisering toe en schrijf code, allemaal met behulp van Copilot. Lees meer over Copilot.

Samenwerken en delen.

Deel je apps gemakkelijk binnen je team en werk samen aan app-ontwikkeling in een beveiligde omgeving, wat de productiviteit en de innovatiesnelheid verhoogt.

De kracht van Power Apps.

Ontdek de mogelijkheden van low-code app-ontwikkeling in onze Power Apps-demo met Wesley. In enkele minuten vertelt hij je meer over Power BI, laat hij enkele voorbeelden zien en hoe je hier zelf mee aan de slag kunt gaan. 

Benieuwd naar meer Power Platform video's? 

Bekijk meer video's

Ontdek ons trainingsaanbod en verrijk je kennis!

Uiteraard bieden wij trainingen aan om jou het een en ander bij te leren, bijvoorbeeld over Power Apps. Ben je benieuwd naar wat er zoal mogelijk is en wil je het eens uitproberen? Dat kan bij ons in de ABC Academy. Meld je hieronder aan voor één of beide trainingen. 

App in a Day

Bouw een Power Apps Canvas App voor medewerkers, gebruik Dataverse om gegevens in op te slaan. Bouw een Power Apps Model-driven app om te voorzien in een inkoopproces en handel met Power Automate goedkeuringsstromen af.

→ Meer over deze training.

Dashboard in a Day

Leer Power BI kennen en begrijp beter hoe je verbinding kunt maken met data en data uit verschillende bronnen kunt importeren en transformeren. Leer bedrijfsregels en KPI's definiëren. Stel mooie rapporten samen en deel je rapporten online met je team en collega's.

→ Meer over deze training.

Onze Power Apps, voor jou beschikbaar.

Bekijk hieronder een selectie van apps die we hebben ontwikkeld met behulp van Power Apps en die te gebruiken zijn met Business Central. Wil je meer weten over deze apps? Neem gerust contact met ons op!

Inventory Dashboard

Met ons Inventory Dashboard krijg je inzicht in je voorraad in Business Central. Het dashboard houdt rekening met zowel uitgaande als inkomende voorraad, zodat je altijd voorbereid bent op vragen over je voorraad en kan zorgen voor een probleemloze doorstroming van de voorraadcyclus.

Business Central Tiles App

Met deze app pas je Business Central aan naar jouw wensen door de tegels op de landingspagina aan te passen aan wat jij als gebruiker wilt zien. Hiermee kun je KPI's communiceren met je collega's en hen gedurende de werkdag op de hoogte houden van hun prestaties en doelstellingen.

Business Central Headline App

Pas Business Central aan naar je eigen wensen door de welkomstboodschap voor gebruikers aan te passen. Met deze aanpassing kun je een positieve boodschap overbrengen of doelstellingen communiceren die in bepaalde periodes moeten worden behaald.

Orderbook Dashboard

Met ons Order Book Dashboard krijg je inzicht in alle verkoop- en inkoopdocumenten. Hiermee ben je voorbereid op vragen over deze documenten en krijg je inzicht in de mate waarin bepaalde KPI's worden behaald.

Ik heb interesse! Maar hoe nu verder?

Hebben we je interesse gewekt in alle mogelijkheden van Power Apps? Dat is mooi! Onze Power Apps expert Wesley helpt je graag verder zodat je zelf apps kunt gaan ontwikkelen die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf. Uiteraard kunnen wij deze apps ook voor je maken.

Voordat we overgaan op een kostenplaatje, bieden we gratis en vrijblijvend een intake op locatie aan. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en je wensen en behoeftes bespreken om uiteindelijk een beter advies te kunnen geven.Hierna komen we met een voorstel over hoe we je jou het beste van dienst kunnen zijn en je kunnen helpen met het bereiken van meer. We nemen je uitgebreid in het proces mee en we zorgen voor een helder overzicht van wat er gemaakt zal worden. Zin om met ons aan de slag te gaan?

Ja, ik wil meer weten!
Shape_team6
Automatiseren was nog nooit zo gemakkelijk

Het Power Platform.

Power Apps is onderdeel van het Power Platform. Het Power Platform is een verzameling van low-code en no-code tools waarmee je op een efficiënte manier bedrijfsprocessen kunt automatiseren, gegevens kunt analyseren en apps kunt ontwikkelen. Door deze tools te koppelen – niet alleen met elkaar maar ook met Microsoft 365, Dynamics 365, Azure, en vele andere apps – bouw je complete bedrijfsoplossingen.

PowerBI_scalable-01

Power BI

Power BI is een zakelijke analyseoplossing van Microsoft die interactieve dashboards, rapporten en datamodellen biedt om inzichten te genereren en betere beslissingen te nemen.

→ Ontdek meer over Power BI.

PowerAutomate_scalable-01

Power Automate

Automatiseer gemakkelijk bedrijfsprocessen met Power Automate. Denk hierbij aan het aansturen van ERP-, CRM- of HR-systemen. Hierdoor werk je slimmer in plaats van harder!

→ Ontdek meer over Power Automate.

PowerPages_scalable-01

Power Pages

Bouw met Power Pages sites door bedrijfsgegevens te gebruiken die in Dataverse zijn opgeslagen. Power Pages is uitermate geschikt om portalen te bouwen voor klanten of om interne bedrijfssites te ontwikkelen.

→ Ontdek meer over Power Pages.

PowerApps_scalable-01

Power Apps

Power Apps is een krachtig hulpmiddel van Microsoft waarmee gebruikers snel en gemakkelijk aangepaste bedrijfsapps kunnen maken zonder programmeerkennis.

 

Heb je een vraag over een dienst of product?

Wij staan voor je klaar!