Power Automate.

Automatiseer workflows en optimaliseer je processen.

Met Power Automate, voorheen bekend als Flow, zet je de kracht van automatisering volledig naar je hand en creëer je naadloze workflows tussen apps en diensten. Of je nu taken wilt automatiseren in Outlook, zoals het sorteren van e-mails en beheren van bijlagen, of dynamisch content wilt delen via sociale mediaplatforms zoals X (voorheen Twitter), Power Automate maakt het mogelijk zonder dat je programmeerkennis nodig hebt.

Power Automate blinkt uit in zijn eenvoud, met talloze sjablonen die je snel op weg helpen. En in combinatie met Power Apps? Dan zijn de mogelijkheden praktisch eindeloos. Begin vandaag nog en maak je werkprocessen efficiënter met Power Automate.

Shape-powerautomate
Ik heb interesse!

De gamechanger voor jouw onderneming.

Ga zelf aan de slag met automatisering,
ook zonder programmeerkennis
Samenwerking en delen van gegevens binnen
teams nu nog eenvoudiger en in realtime
Reken op een naadloze integratie met
alle andere Microsoft-applicaties

Kernfuncties van Power Automate.

Met Power Automate stroomlijn je werkprocessen door de automatisering van taken tussen je al je favoriete apps en diensten (denk aan Business Central, Office, Google Drive, Hubspot, LinkedIn, PowerBI, Salesforce en ga zo maar door!). Van e-mailbeheer in Outlook tot real-time updates in Microsoft Teams, met Power Automate heb je de mogelijkheid om alledaagse taken te transformeren in geautomatiseerde workflows, waardoor je tijd bespaart en efficiënter kunt werken.

Automatische triggers.

Stel automatiseringen in die starten op basis van specifieke gebeurtenissen of voorwaarden. Ontvang bijvoorbeeld automatisch meldingen wanneer een e-mail van een belangrijke klant binnenkomt.

Naadloze integratie.

Verbind met honderden apps en services, van Microsoft ecosystemen zoals Dynamics 365 en SharePoint tot externe apps zoals X en Wordpress, om gegevenssynchronisatie en takenautomatisering te vereenvoudigen.

Voorwaardelijke logica.

Bouw workflows met voorwaardelijke logica die acties uitvoert op basis van data. Een voorbeeld hiervan is het automatiseren van goedkeuringsprocessen voor documenten die aan specifieke eisen voldoen.

UI flows.

Ontwerp automatiseringen die interactie hebben met app-interfaces, ook zonder ingebouwde connectoren, door taken zoals formulieren invullen of het klikken op knoppen te automatiseren.

Geplande automatiseringen.

Configureer geplande workflows die op specifieke tijden of met regelmatige intervallen activeren, zoals dagelijkse rapporten genereren of wekelijkse data back-ups maken.

AI-aanbevelingen .

Maak, bewerk en breid procesautomatisering sneller uit en ontdek optimalisatie- en automatiseringsmogelijkheden met behulp van AI dankzij Copilot. Lees meer over Copilot.

Samenwerken en delen.

Deel je geautomatiseerde processen met teamleden of binnen de hele organisatie. Maak sjablonen van je workflows om ze gemakkelijk opnieuw te gebruiken en te delen.

De kracht van Power Automate.

Duik in de wereld van workflow-automatisering met onze Power Automate-demo video. Binnen enkele minuten laat Wesley je zien wat Power Automate voor jou kan betekenen en hoe je eenvoudig aan de slag kunt met het automatiseren van taken en processen.

Benieuwd naar meer Power Platform video's? 

Bekijk meer video's

Ontdek ons trainingsaanbod en verrijk je kennis!

Uiteraard bieden wij trainingen aan om jou het een en ander bij te leren, bijvoorbeeld over Power Automate. Ben je benieuwd naar wat er zoal mogelijk is en wil je het eens uitproberen? Dat kan bij ons in de ABC Academy. Meld je hieronder aan voor één of beide trainingen.

App in a Day

Bouw een Power Apps Canvas App voor medewerkers, gebruik Dataverse om gegevens in op te slaan. Bouw een Power Apps Model-driven app om te voorzien in een inkoopproces en handel met Power Automate goedkeuringsstromen af.

→ Meer over deze training.

Dashboard in a Day

Leer Power BI kennen en begrijp beter hoe je verbinding kunt maken met data en data uit verschillende bronnen kunt importeren en transformeren. Leer bedrijfsregels en KPI's definiëren. Stel mooie rapporten samen en deel je rapporten online met je team en collega's.

→ Meer over deze training.

Ik heb interesse! Maar hoe nu verder?

Hebben we je interesse gewekt in alle mogelijkheden van Power Automate? Dat is mooi! Onze Power Automate expert Wesley helpt je graag verder bij het opzetten van workflows om je processen te automatiseren en optimaliseren.

Voordat we overgaan op een kostenplaatje, bieden we gratis en vrijblijvend een intake op locatie aan. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en je wensen en behoeftes bespreken om uiteindelijk een beter advies te kunnen geven. Hierna komen we met een voorstel over hoe we je jou het beste van dienst kunnen zijn en je kunnen helpen met het bereiken van meer. We nemen je uitgebreid in het proces mee en we zorgen voor een helder overzicht van wat er gemaakt zal worden. Zin om met ons aan de slag te gaan?

Ja, ik wil meer weten!
Shape_team6
Automatiseren was nog nooit zo gemakkelijk

Het Power Platform.

Power Automate is onderdeel van het Power Platform. Het Power Platform is een verzameling van low-code en no-code tools waarmee je op een efficiënte manier bedrijfsprocessen kunt automatiseren, gegevens kunt analyseren en apps kunt ontwikkelen. Door deze tools te koppelen – niet alleen met elkaar maar ook met Microsoft 365, Dynamics 365, Azure, en vele andere apps – bouw je complete bedrijfsoplossingen.

PowerBI_scalable-01

Power BI

Power BI is een zakelijke analyseoplossing van Microsoft die interactieve dashboards, rapporten en datamodellen biedt om inzichten te genereren en betere beslissingen te nemen.

→ Ontdek meer over Power BI.

PowerApps_scalable-01

Power Apps

Power Apps is een krachtig hulpmiddel van Microsoft waarmee gebruikers snel en gemakkelijk aangepaste bedrijfsapps kunnen maken zonder programmeerkennis.

→ Ontdek meer over Power Apps.

PowerPages_scalable-01

Power Pages

Bouw met Power Pages sites door bedrijfsgegevens te gebruiken die in Dataverse zijn opgeslagen. Power Pages is uitermate geschikt om portalen te bouwen voor klanten of om interne bedrijfssites te ontwikkelen.

→ Ontdek meer over Power Pages.

PowerAutomate_scalable-01

Power Automate

Automatiseer gemakkelijk bedrijfsprocessen met Power Automate. Denk hierbij aan het aansturen van ERP-, CRM- of HR-systemen. Hierdoor werk je slimmer in plaats van harder!

 

Heb je een vraag over een dienst of product?

Wij staan voor je klaar!