Power Pages.

Zelf websites maken, eenvoudiger dan ooit.

Power Pages is een innovatieve oplossing van Microsoft die websiteontwikkeling toegankelijk maakt voor iedereen. De tool geeft je de mogelijkheid om zonder ingewikkelde codeerkennis toch indrukwekkende websites te creëren. Of het nu gaat om een website voor evenementregistratie, een klantenservice portal, of een plek om je projecten te showcase, Power Pages maakt het haalbaar.

Met een intuïtieve interface en perfecte integratie met het Microsoft-ecosysteem, biedt Power Pages iedereen in de organisatie de mogelijkheid om hun ideeën tot leven te brengen op het web. Dit betekent meer creativiteit, snellere resultaten, en precies de website die je nodig hebt.

Shape-Power Pages
Ik heb interesse!

De gamechanger voor jouw onderneming.

Ga zelf aan de slag met automatisering,
ook zonder programmeerkennis
Samenwerking en delen van gegevens binnen
teams nu nog eenvoudiger en in realtime
Reken op een naadloze integratie met
alle andere Microsoft-applicaties

Kernfuncties van Power Pages.

Power Pages is rijk aan functies die het bouwen van websites toegankelijker en effectiever maken. 

Drag-and-Drop interface.

Het bouwen van websites is toegankelijk gemaakt, zelfs zonder ervaring met coderen. Sleep eenvoudig elementen zoals tekst, afbeeldingen en formulieren naar je pagina.

Responsieve ontwerpen.

Je website ziet er op elk apparaat perfect uit, van telefoon tot desktop. Dit garandeert een optimale gebruikerservaring voor al je bezoekers.

Gegevensintegratie.

Koppel je site aan Microsoft Dataverse om gegevens efficiënt te verzamelen en te beheren. Zo creëer je dynamische content die real-time updates weerspiegelt.

Formulieren en workflows.

Creëer formulieren om belangrijke informatie van gebruikers te verzamelen en automatiseer taken voor een soepele werking. Verbeter zo de interactie met je publiek.

Gegevens zijn veilig.

Je website en gebruikersdata is veilig dankzij geavanceerde beveiligingsmaatregelen en voldoet aan belangrijke compliance standaarden. 

Analyse en SEO-tools.

Met tools voor analyse en SEO kun je de prestaties van je website volgen en verbeteren. Trek zo meer verkeer naar je site en versterk je online aanwezigheid.

De kracht van Power Pages.

Check de video hiernaast en ontdek de mogelijkheden van low-code automatisering in onze video. Onze expert Wesley vertelt je kort iets over de mogelijkheden van websiteontwikkeling in Power Pages en hoe we dit ook succesvol inzetten bij ABC E BUSINESS. 

Benieuwd naar meer Power Platform video's? 

Bekijk meer video's

Ontdek ons trainingsaanbod en verrijk je kennis!

Uiteraard bieden wij trainingen aan om jou het een en ander bij te leren over het Power Platform. Ben je benieuwd naar wat er zoal mogelijk is en wil je het eens uitproberen? Dat kan bij ons in de ABC Academy. Meld je hieronder aan voor één of beide trainingen.

App in a Day

Bouw een Power Apps Canvas App voor medewerkers, gebruik Dataverse om gegevens in op te slaan. Bouw een Power Apps Model-driven app om te voorzien in een inkoopproces en handel met Power Automate goedkeuringsstromen af.

→ Meer over deze training.

Dashboard in a Day

Leer Power BI kennen en begrijp beter hoe je verbinding kunt maken met data en data uit verschillende bronnen kunt importeren en transformeren. Leer bedrijfsregels en KPI's definiëren. Stel mooie rapporten samen en deel je rapporten online met je team en collega's.

→ Meer over deze training.

Ik heb interesse! Maar hoe nu verder?

Hebben we je interesse gewekt in alle mogelijkheden van Power Pages? Dat is mooi! Onze Power Pages expert Wesley helpt je graag verder zodat je zelf aan de slag kan met het maken van websites. Uiteraard kunnen wij deze ook voor je maken. Ons eigen klantportaal is er bijvoorbeeld ook zo eentje. 

Voordat we overgaan op een kostenplaatje, bieden we gratis en vrijblijvend een intake op locatie aan. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en je wensen en behoeftes bespreken om uiteindelijk een beter advies te kunnen geven. Hierna komen we met een voorstel over hoe we je jou het beste van dienst kunnen zijn en je kunnen helpen met het bereiken van meer. We nemen je uitgebreid in het proces mee en we zorgen voor een helder overzicht van wat er gemaakt zal worden. Zin om met ons aan de slag te gaan?

Ja, ik wil meer weten!
Shape_team6
Automatiseren was nog nooit zo gemakkelijk

Het Power Platform.

Power Pages is onderdeel van het Power Platform. Het Power Platform is een verzameling van low-code en no-code tools waarmee je op een efficiënte manier bedrijfsprocessen kunt automatiseren, gegevens kunt analyseren en apps kunt ontwikkelen. Door deze tools te koppelen – niet alleen met elkaar maar ook met Microsoft 365, Dynamics 365, Azure, en vele andere apps – bouw je complete bedrijfsoplossingen.

PowerBI_scalable-01

Power BI

Power BI is een zakelijke analyseoplossing van Microsoft die interactieve dashboards, rapporten en datamodellen biedt om inzichten te genereren en betere beslissingen te nemen.

→ Ontdek meer over Power BI.

PowerApps_scalable-01

Power Apps

Power Apps is een krachtig hulpmiddel van Microsoft waarmee gebruikers snel en gemakkelijk aangepaste bedrijfsapps kunnen maken zonder programmeerkennis.

→ Ontdek meer over Power Apps.

PowerAutomate_scalable-01

Power Automate

Automatiseer gemakkelijk bedrijfsprocessen met Power Automate. Denk hierbij aan het aansturen van ERP-, CRM- of HR-systemen. Hierdoor werk je slimmer in plaats van harder!

→ Ontdek meer over Power Automate.

PowerPages_scalable-01

Power Pages

Bouw met Power Pages sites door bedrijfsgegevens te gebruiken die in Dataverse zijn opgeslagen. Power Pages is uitermate geschikt om portalen te bouwen voor klanten of om interne bedrijfssites te ontwikkelen.

 

Heb je een vraag over een dienst of product?

Wij staan voor je klaar!