Welkom Teun-2-LowRes

Een dagje uit het leven van... Teun

Vandaag werpen we een blik naar de Content Marketeer van het stel, we lopen een dag mee met Teun. Hij is relatief vers in dienst bij ABC E BUSINESS en werd snel een gewaardeerde collega in het team. Teun wordt blij van het bedenken en maken van mooie creaties, iets wat al zijn hele leven lang in het DNA zit.

“Al vanaf de basisschool maakte ik het liefste mooie dingen en was ik altijd graag bezig met het maken van bijvoorbeeld een werkstuk tjokvol informatie en bijbehorende beelden” legt hij uit. “Ik heb mezelf altijd voorgenomen dat ik schrijver of reclamemaker wilde worden later, zodat je altijd bezig kunt zijn met het maken van mooie dingen en het onderzoeken van nieuwe dingen”. Teun koos ervoor om Communicatie te gaan studeren en heeft hier aansluitend een fotografie-studie achteraan gedaan. Dit in combinatie met zijn copywriting ervaringen zorgen voor veel diversiteit in zijn taken en uitingen.

Waarom werk jij bij ABC E BUSINESS

“Al vanaf het eerste sollicitatiegesprek voelde ik bij ABC E BUSINESS een bijzondere sfeer. Iets waarnaar ikzelf altijd op zoek ben geweest in mijn carrière. Simpel gezegd: een bedrijf waar je jezelf voor in wilt zetten om het onderste uit de kan te halen, omdat het andersom ook zo gebeurt! Bij ABC voel je dat er een sterk teamverband is, en dit merk je op vele verschillende manieren. Naast de gezellige sfeer en open cultuur is er ook een hoge mate van samenwerkingsverband en het samen streven naar het hoogst haalbare niveau. Dit is iets waar ik persoonlijk het meeste waarde aan hecht. Met zijn allen de krachten bundelen en iedereen op haar of zijn manier laten bijdragen aan het geheel!”

“Natuurlijk is de kernzaak van ABC E BUSINESS iets wat mij persoonlijk aanspreekt. Technologie en de ontwikkelingen hiervan vind ik super interessant en dat is iets wat mij ook altijd al heeft geïnteresseerd. Een belangrijk raakvlak waar ik veel om geef zodat ik elke dag gemotiveerd naar het werk toe kan komen. Natuurlijk allemaal met het gezamenlijke doel om onze klanten meer te laten bereiken tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.”

Wat maakt ABC E BUSINESS voor jou uniek

“Eén van de grootste drijfveren die mij motiveren om mezelf dagelijks in te zetten is de algehele bedrijfssfeer en -cultuur. Ik voel me als een vis in het water bij deze club fijne mensen en daardoor voel ik mezelf extra gemotiveerd om het maximale uit mijn inspanningen te halen. Zoals ik eerder al zei vind ik het fijn wanneer er met een groep mensen gewerkt wordt aan gezamenlijke doelen, met alle neuzen in dezelfde richting wijzend elkaar motiveren en aan het eind van de week een gezellige borrel om de week af te sluiten. Een prima balans tussen werk en privé kan ik bij ABC erg goed vinden, dat is iets waar ik natuurlijk veel waarde aan hecht. Mijn persoonlijke kernwaardes en die van mijn werkgever gaan dus hand in hand en dat vormt een ideale match. Het werken binnen een groeiende organisatie en het gevoel dat je hier een schakel in de keten uitmaakt die sterker en groter wordt, is daarbij ook een sterke motivator!”

Teun-3

Hoe ziet jouw dag eruit?

“Elke dag brengt wel een nieuwe uitdaging waar ik mijzelf in kan verdiepen en in vast kan bijten. De ene dag surf ik me plat op internet om kennis te vergaren over bijvoorbeeld een nieuwe app of om meer te leren over de nieuwste update van Business Central. Deze kennis maak ik graag behapbaar en makkelijk te begrijpen voor onze klanten. Eén van mijn favoriete bezigheden is het maken van mooie content in de breedste zin van het woord. Zij het tekstueel, een mooi ontwerp of in de vorm van beeldmateriaal… Ik draai er mijn hand niet voor om!” lacht Teun. “Inhoudelijk kan de wereld van ERP-software best een hoge drempel zijn en dat is iets waar ik onze klanten en websitebezoekers graag in tegemoet wil komen. Natuurlijk zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de informatie, maar het wel dusdanig benaderen dat het begrijpelijk blijft en wanneer mogelijk voorzien van een praktijkvoorbeeld.”

Teun richt zijn pijlen voornamelijk op het aanbieden van informatie en inzichten in nieuwe ontwikkelingen of uiteenlopende onderwerpen. Daar houdt het echter niet op: “Ik heb voor deze week bijvoorbeeld een aantal andere leuke dingen op mijn planning staan.” vervolgt hij. “Morgenochtend start mijn dag bijvoorbeeld in de fotostudio van Microlab. Daar maken we altijd portretten van onze nieuwe collega’s en aangezien er vorige week maar liefst 2 nieuwe mensen gestart zijn bij ons is het nu zaak aan mij om mooie foto’s van hen te maken... Daar word ik altijd happy van!”

“De rest van de week houd ik me ook nog bezig met opschonen van data in ons CRM-systeem. Een overkoepelend systeem dat wij intern gebruiken om klantgegevens te verzamelen en te ordenen. In de loop der jaren dat wij actief zijn hiermee is er natuurlijk een heleboel data in terecht gekomen… Af en toe sluipt daar wel eens een dubbele invoer in bijvoorbeeld. Dus, de komende weken richt ik me samen met een aantal andere collega’s op het checken en aanpassen hiervan. Ook dit vind ik een belangrijk onderdeel van het correct bedienen van onze klant. Met een goed gevuld en bijgewerkt CRM-systeem kun je hartstikke veel praktische dingen doen en mooie segmenteringen maken in je klantenbestand. Zo houden we bijvoorbeeld bij welke software er gebruikt wordt per klant, als er contact opgenomen wordt met ons kunnen we sneller schakelen omdat alle gegevens voorhanden zijn op één centraal punt."

En, ben jij onze nieuwe collega?

Dan willen we graag met jou in contact komen!
We hebben verschillende vacatures open staan, neem snel een kijkje op de vacature pagina! 

Bekijk onze vacatures

Teun