Ondersteuning voor Microsoft Partners.

Vereenvoudig de overstap van NAV naar Business Central met onze geavanceerde migratietool.

Als Microsoft partner weet je als geen ander dat het migratieproces van bedrijfssoftware een uitdagende taak kan zijn. Wij begrijpen de complexiteit van deze taak en hebben daarom een tool ontworpen om het proces van overstappen van NAV naar Business Central te vereenvoudigen en te versnellen. En daar helpen we jou en jouw klanten graag mee! 

Onze migratietool is speciaal ontworpen om bedrijven en Microsoft partners te ondersteunen bij het migreren van hun gegevens van NAV naar Business Central. Met behulp van onze tool kun je jouw klanten naadloos laten overstappen naar Business Central, met minimale downtime en zonder verlies van belangrijke gegevens. Maak het jezelf niet moeilijk en laat ons je helpen!

Lees ook de whitepaper: Waarom wij jou en jouw klanten kunnen helpen met de overstap van NAV naar Business Central.
Shape_team11
Download whitepaper

Wij bieden een betrouwbare oplossing om jou en jouw klanten te helpen.

100+
Afgeronde
migraties.

60%
Minder
maatwerk.

65%
Voordeliger
overstappen.

99%
NAV data
behouden.

Microsoft's Lifecycle Policy: basisondersteuning Navision is vervallen. 

Volgens het Microsoft Lifecycle Policy ontvangt elke versie van Navision 10 jaar ondersteuning, waarvan de eerste 5 jaar basisondersteuning (Mainstream Support) en de laatste 5 jaar verlengde ondersteuning (Extended Support). Tijdens Mainstream Support ontvangt een Navision-versie regelmatig nieuwe functies en (veiligheids)updates. Extended Support omvat alleen (beperkte) veiligheidsgerelateerde updates. 

Op 10 januari 2023 is de basisondersteuning van de laatste versie van Dynamics Navision 2018 vervallen. Momenteel ontvangt dus geen enkele Navision versie meer Mainstream Support. Jouw klanten, die nog op een oude Navision versie draaien, voldoen daarmee niet langer aan de wet- en regelgeving zodra er wijzigingen worden doorgevoerd. En zodra de Extended Support ook eindigt, zullen je klanten niet langer in aanmerking komen voor gratis support vanuit Microsoft. Dit betekent dat de klant compleet afhankelijk is van jou als partner. Er zullen steeds meer Navision vraagstukken komen die steeds meer maatwerk zullen vereisen. Al met al gaat dat jou een hoop tijd én geld kosten. Laat ons je helpen!

microsoft-dynamics-nav-logo

Een succesvolle migratie in korte tijd. 

Wij hebben veel tijd en moeite gestoken in het ontwikkelen van een betrouwbare en veilige oplossing om onze eigen klanten te migreren van NAV naar Business Central. Inmiddels hebben wij al onze klanten dan ook succesvol overgezet. Wij willen onze kennis en kunde graag delen en zetten daarom onze migratietool in om bedrijven en Microsoft partners te helpen met het migratieproces. Hoe we dat doen?

Volledige Quick Scan én een migratieplan.

Aan de hand van een Quick Scan gaan we kijken wat er allemaal gebruikt wordt in de huidige NAV omgeving, de extra modules en het maatwerk. We stemmen een duidelijk migratieplan af op de wensen en behoeften van jouw klant.

100% van de data gemigreerd voor € 5.000,-

Voor een vast bedrag van € 5.000,- (per database) wordt alle standaard Navision data gemigreerd naar Business Central. Direct te bekijken in de demo-omgeving, zo hebben jij en je klanten meteen een beeld hoe de data er in Business Central eruitziet.

Inclusief:

Migratietooling
Proefmigratie
Livemigratie
100% (maatwerk)datamigratie

Jouw klant van NAV naar Business Central voor € 5.000,- 

Meer informatie over waarom onze migratietool jou en jouw klanten gaat helpen?

Lees meer over onze migratietool, de risico's wanneer je je klanten niet migreert en de voordelen van Business Central in onze whitepaper. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Download whitepaper Neem contact op
WHITEPAPER-PARTNERMIGRATIE-Horizontaal

Onze tevreden klanten die wij succesvol hebben gemigreerd.

“De overstap naar Business Central doen we samen met ABC E BUSINESS. Zij zijn de specialisten. En dat merk je ook (ook in de prijs 😊).”

BramRombouts-zw
Bram Rombouts
Bruns

“We zijn een van de eerste Microsoft Cloud klanten; al in 2010 gebruikten we NAV in de cloud. En ABC heeft ons ook nu weer geholpen met de overstap naar Business Central. Dan mag je echt spreken van een jarenlange partnership.”

PimDeWin
Pim de Win
Johnny Loco

“Van Dynamics NAV naar Business Central. Dat heeft ABC goed voor elkaar. Mouwen stropen. Aan de slag, en klaar!”

FrankMerkus-zw
Frank Merkus
Cook & Boon

“ABC E BUSINESS weet wat voor ons bedrijf van belang is. Ook bij deze migratie naar Business Central. Focus op wat belangrijk is. Top!”

NickAlthuizen-zw
Nick Althuizen
Sicuro Speeltoestellen

“Toen we van NAV naar Business Central wilden overstappen, hebben we ook een switch gemaakt van Microsoft partner. ABC is voor ons echt een schot in de roos. Top werk geleverd!”

ErikBruggink-zw
Erik Bruggink
Verbruggen Palletizing
De kleine lettertjes.
De voorwaarden: ook belangrijk.
Voorwaarden

Interesse in onze migratietool of heb je vragen? Vul het contactformulier in.

Shape_team2