Factory Barcode Scanning

Zorg voor een naadloze verbinding tussen Microsoft Dynamics 365 Business Central, je magazijn en de medewerkers. Met deze slimme applicatie staan je werknemers altijd in verbinding en kan er efficiënter gewerkt worden doordat er strak volgens processen gewerkt kan worden.

Voorzie je medewerkers van alle moderne gemakken door te kiezen voor deze oplossing. Het ontvangen, verwerken, picken en verzenden van goederen zal lopen als een geoliede machine en daar pluk je direct de vruchten van. Bespaar tijd en bouw aan de toekomst!

Prijs vanaf € 125 per maand.

Voordelen

  • Eenvoudig en snel te implementeren in je bestaande Microsoft Dynamics 365 Business Central omgeving;
  • De applicatie is gebruiksvriendelijk en heeft een grafische interface en biedt eenvoudige bediening. Tijdens het ontwikkelen van de applicatie werd gestreefd naar het minimaliseren van clicks en onnodige informatie, dit bevordert de manier van werken en zal ook invloed hebben op de duur van de inwerkperiode van nieuwe medewerkers;
  • Je medewerkers in het magazijn maken gebruik van een smart device, welke gewoon op het vertrouwde Android besturingssysteem draait en communiceert met je Business Central omgeving. Dit kan zowel on- als offline gebeuren, wanneer er in uw omgeving (even) geen internetverbinding voorhanden is zal de data bewaard worden in een cache en later gecommuniceerd worden wanneer er een connectie met het internet gemaakt wordt.

Prijs Barcode Scanning

Deze uitbreiding op Business Central is te gebruiken vanaf € 125 per scanner, per maand. Vanaf 5 scanners geldt er een staffel prijs, deze is beschikbaar op aanvraag.

Alvorens de Barcode Scanning tools geïnstalleerd en klaar voor gebruik zijn, zullen er een drietal eenmalige investeringen bijkomen. De standaard installatie, dat is inclusief 5 uur aan Support vanuit Tasklet Factory, bedraagt € 2850.

Daarnaast is er een eenmalige SOTI MobiControl Setup Fee van € 309 waar je rekening mee moet houden. Dit is een module waarmee jullie Device Management kunnen toepassen, niet geheel onbelangrijk dus! 

Tot slot: Om de processen vanuit Business Central aan te sluiten op de scanner is er een implementatie vanuit ABC E BUSINESS benodigd van € 3.855, hierbij zullen wij in een tijdsbestek van 3 werkdagen jullie implementatie verzorgen.

Meer informatie over onze apps?

Sam, onze sales advisor, helpt je graag verder! Hij vertelt je graag meer over onze apps. Maar vooral welke apps geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Neem contact met ons opBekijk meer apps
Sam