Naveksa CadConnect

Leg de verbinding met je CAD-software en je ERP-software met deze vernuftige applicatie van Naveska. CadConnect zal zorgdragen voor een feilloze overgang van technisch ontwerp tot daadwerkelijk eindproduct. De software genereert met gemak een productielijst of een Bill of Materials-lijst gebaseerd op een technische tekening vanuit je CAD-software.

Door te kiezen voor een dergelijke uitbreiding op je bestaande Microsoft Dynamics 365 Business Central omgeving kies je voor efficiëntie en snellere transities van tekening tot productie. Bespaar tijd en geld van ontwerpproces, tot het maken van een bill of materials en tot het uitwerken van een productielijn voor de daadwerkelijke productie.

Het implementeren van deze applicatie zal geen impact hebben op de performance prestaties van Business Central, simpelweg een uitbreiding van hoge klasse!

Prijs vanaf 262 euro.

ABC E BUSINESS - NAVESKA - CadConnect

Voordelen

  • Maak gebruik van een intuïtieve werkomgeving, de interface bevindt zich in één scherm en leent zich dus enorm om effectief te kunnen werken;
  • Maak de strakste planningen in een handomdraai en voorkom administratieve rompslomp, profiteer van de naadloze verbinding tussen je CAD-software en je ERP-software.

Prijs Naveska CadConnect

Deze app is te gebruiken tegen de maandelijkse prijs vanaf € 262.

Ook is er een eenmalige investering nodig van € 1005 om de app te implementeren in je Business Central omgeving.

Meer informatie over onze apps?

Sam, onze sales advisor, helpt je graag verder! Hij vertelt je graag meer over onze apps. Maar vooral welke apps geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Neem contact met ons opBekijk meer apps
Sam